2015 Şubat Anneleri

oh ne güzel maşallah canım keşke bizimkilerde öyle olsa çıkarcı olmasalardı ama bende ona göre davranıyorum sonuçta kocamın emeğini yiyiyorum onların değil aman olmasında

Günaydınnnnn....
Nasılsınız güzel annişler? Nasıl geçiyor bakalım? Geçmişe bakmadan yazıyorum hepiniz ve bebişleriniz iyidiri umarım.
Ben göbeğimin şişmesiyle ağırlaşmaya başladım. Yavaş yavaş oğlumda olduğu gibi sol bacağım arada kasmaya başladı bile. Bu demek oluyor ki son ay yürüyemez durumda olacağım. oyyyy...

Agzini yerim
Aldim canim
174 boyum var 75 le hamile kaldim 77.6 yin
Tabi sabah tartisi bu

Doktor beni bi tartti evde sabah 76.6 ykrn 78.5 ciktim

Aldim ben de canim. İlk gebligimde 30-35 kilo aldim ya korkuyorum biraz

kayserili olma ihtimalin nedir ? "ağzını yerim" den mütevellit

oğluşu alıp sinemaya gidesim var ama hiç de cesaretim birden tansiyonum düşüyor çok fena.. sizde de oluyor mu kızlar.?

cnm bu arabalar gercekten cok gzuel bendeboyle bırsey bakıyorum ama bazılarının buyuk bebek pusetı tam yatmıyor. ona cok dıkkat et

oh ne güzel maşallah canım keşke bizimkilerde öyle olsa çıkarcı olmasalardı ama bende ona göre davranıyorum sonuçta kocamın emeğini yiyiyorum onların değil aman olmasında

eşinle anlaştıktan sonra gerisi önemli değil ya ha canını sıkıyolar ama olsun mutsuz bi evlilik Rabbim kimseye yaşatmasın zor aynı yastığa baş koyuyoz

malesef anlamıyorlar bize çok gelmiyorlar ama aniden geliyorlar ve gelince de kalıyorlar. bi haber etseler de ben de ona göre yemek vs hazırlasam evi toplasam nolur yani.
belki ev hanımları için kolay görünen işler malesef bizler için bazen yük olabiliyor. bütün gün zaten yorulduğumuzu unutuyorlar çünkü. hele şimdi bi de hamileyken kafama göre takılıyorum valla.

oğluşu alıp sinemaya gidesim var ama hiç de cesaretim birden tansiyonum düşüyor çok fena.. sizde de oluyor mu kızlar.?

bende oluyor cnm bıranda elim ayagım tıtremeye baslıyor. karnını ıyıce doyur ve cantanda sureklı yıyecek bırseyler olsun. bisey olmaz gıt gotur oglanıda eglensın azıcık

Agzini yerim
Aldim canim
174 boyum var 75 le hamile kaldim 77.6 yin
Tabi sabah tartisi bu

Doktor beni bi tartti evde sabah 76.6 ykrn 78.5 ciktim

Aldim ben de canim. İlk gebligimde 30-35 kilo aldim ya korkuyorum biraz
o zaman boyun uzun dıye bellı olmuyor.

cnm bu arabalar gercekten cok gzuel bendeboyle bırsey bakıyorum ama bazılarının buyuk bebek pusetı tam yatmıyor. ona cok dıkkat et

kız daha hiç gitmedik bi yere bakmaya anca netten baktıklarım çevreden duyduklarım işte , ama hele bi bayram geçsin cinsiyet netleşsin öyle bakalım diyoz , tamam bu söylediğini de yazdım ama aklıma

kızlar çok önemli birşey sormak istiyorum bilmiyorum sizinde bunu yaşayanınız varmı? hamilelikte ilişki konusuna takıldım biraz ilk 3 ay doktor düşük riskinden dolayı yasakladı fakat şimdi serbest ama ben nedende ilişki sırasında korkuyorum zarar verir mi diye veya doğru şekilde yapıyormuyuz bebek rahatsız oluyormu diye bunları bilmemem hep cahilliğimden bide tabi ilk bebeğimi kaybetmiş olmanın korkusu sanırım tecrübeli olanlarınız bilgi verebilir mi bu korkuyu nasıl yenebilirim nasıl kasılmadan kurtulabilirim ?

eşinle anlaştıktan sonra gerisi önemli değil ya ha canını sıkıyolar ama olsun mutsuz bi evlilik Rabbim kimseye yaşatmasın zor aynı yastığa baş koyuyoz
kesinlikle kuzum benim ki ana kuzusu ama uzağız yaa çok problem olmuyor ama aile dışında hakkını yemiyeyim bir dediğimi iki etmez allah var

bilgisi olan var mı?

mesela yurt sışından bebek arabası sipariş verebiliyor muyuz?

kız üstelikte yemeğimde basit yemekte değildi şmdi yazmim canı isteyen olur : ))

valla ddogruya dogru bırcok zaman benım evım mısafır ıcın uygun olmuyor yanı aksamdan yatıyoruz kalkıyoruz meyveler, içecekler, eşimde sagolsun cok dagınıktır. sabahın korunde işe gıdıyorum. aksam benımle bırlıkte eve gelıcek mısafır olunca resmen sınırden delırıyorum. kımse dusunmuyor gercekten bu kızın evı ne halde dıye

canım nette ilişki pozisyonları var bak istersen ama yinede seni rahatsız eden hareketlerde diyeyim hemen eşini uyar karnına baskı olmasın korkma birde mümkünse 1 haftayı geçsin ben 10 12 gün arayla beraberlik yaşıyorum ama zaten artık sonlara geldik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…