- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
oh ne güzel maşallah canım keşke bizimkilerde öyle olsa çıkarcı olmasalardı ama bende ona göre davranıyorum sonuçta kocamın emeğini yiyiyorum onların değil aman olmasındaben şanslı gelinlerdenim, nişanlılık döneminde falan canımı sıkıyordu da tabi o stres heyecan herkes bi gergin iki tarafta tanımıyo falan ondan sanıyorum . iyidir ya bi görümcemin birine aşırı bi düşkünlüğü var onun dışında iyi geçiniriz. eşimde benim ailmle iyidir aile sıkıntısı yaşamıyoz şükür , benimde kayınpederin emrivakileri olur ara ara deli eder beni : ))) o da olsun demi sizin yaşadıklarınızı okuyunca
Agzini yerim
Aldim canim
174 boyum var 75 le hamile kaldim 77.6 yin
Tabi sabah tartisi bu
Doktor beni bi tartti evde sabah 76.6 ykrn 78.5 ciktim
Aldim ben de canim. İlk gebligimde 30-35 kilo aldim ya korkuyorum biraz
Evet ilkinde de ayniydiSeninde popon yok ama maşallah pasa belli :)
tecrübeli annelere bi sorum olacak , bu hem ana kucağı hemde oto koltuğu olarak kullanılanlar ? bi arkadaşım oto koltuğu olarak pek randımanlı olmadığını, kullanamadığını , güvenilir olmadığını söyledi acaba her marka mı aynı onun aldığı mı öyle denk gelmiş bende alırım iki işe birden yarar diyodum ama oto koltuğu önemli bizim için ailem şehir dışında gidip geliyoz
yok canım sende zayıf hamile kalmamışsın benim gibi normal almışsın yani böle olursa iyi fazla almayızValla bu benim tatlidan kacan halim yani
Super oburumdur aslen
oh ne güzel maşallah canım keşke bizimkilerde öyle olsa çıkarcı olmasalardı ama bende ona göre davranıyorum sonuçta kocamın emeğini yiyiyorum onların değil aman olmasında
yok tatlım ya calısmayan ınsan gercekten calısanın halınden anlamıyor. haftasonu gec kalkıyorum dıye bıle ne gerek var okadar uyumaya dıyolar. aksam evde yemek olmasın yemek yapmak zor bısey degılkı soganı kavur ıcıne at kendı pıser dıyolar, ben bılmıyorum cunku. yasamayan anlamaz bızı ne dıyım
oğluşu alıp sinemaya gidesim var ama hiç de cesaretim birden tansiyonum düşüyor çok fena.. sizde de oluyor mu kızlar.?
o zaman boyun uzun dıye bellı olmuyor.Agzini yerim
Aldim canim
174 boyum var 75 le hamile kaldim 77.6 yin
Tabi sabah tartisi bu
Doktor beni bi tartti evde sabah 76.6 ykrn 78.5 ciktim
Aldim ben de canim. İlk gebligimde 30-35 kilo aldim ya korkuyorum biraz
Seninle dogrulandi pasalar sadece kendi yerini belli ediyor popoya bacaga kilo aldirmiyor maşallah :)buda paşam ve ben :)[ACH]1239065[/ATTACH]
cnm bu arabalar gercekten cok gzuel bendeboyle bırsey bakıyorum ama bazılarının buyuk bebek pusetı tam yatmıyor. ona cok dıkkat et
Kızlar bakın oglusumla bn :) daha aksam yemeğinden sonra felaket şişiyor :)
kesinlikle kuzum benim ki ana kuzusu ama uzağız yaa çok problem olmuyor ama aile dışında hakkını yemiyeyim bir dediğimi iki etmez allah vareşinle anlaştıktan sonra gerisi önemli değil ya ha canını sıkıyolar ama olsun mutsuz bi evlilik Rabbim kimseye yaşatmasın zor aynı yastığa baş koyuyoz
yok tatlım ya calısmayan ınsan gercekten calısanın halınden anlamıyor. haftasonu gec kalkıyorum dıye bıle ne gerek var okadar uyumaya dıyolar. aksam evde yemek olmasın yemek yapmak zor bısey degılkı soganı kavur ıcıne at kendı pıser dıyolar, ben bılmıyorum cunku. yasamayan anlamaz bızı ne dıyım
malesef anlamıyorlarbize çok gelmiyorlar ama aniden geliyorlar ve gelince de kalıyorlar. bi haber etseler de ben de ona göre yemek vs hazırlasam evi toplasam nolur yani.
belki ev hanımları için kolay görünen işler malesef bizler için bazen yük olabiliyor. bütün gün zaten yorulduğumuzu unutuyorlar çünkü. hele şimdi bi de hamileyken kafama göre takılıyorum valla.
canım nette ilişki pozisyonları var bak istersen ama yinede seni rahatsız eden hareketlerde diyeyim hemen eşini uyar karnına baskı olmasın korkma birde mümkünse 1 haftayı geçsin ben 10 12 gün arayla beraberlik yaşıyorum ama zaten artık sonlara geldik gibikızlar çok önemli birşey sormak istiyorum bilmiyorum sizinde bunu yaşayanınız varmı? hamilelikte ilişki konusuna takıldım biraz ilk 3 ay doktor düşük riskinden dolayı yasakladı fakat şimdi serbest ama ben nedende ilişki sırasında korkuyorum zarar verir mi diye veya doğru şekilde yapıyormuyuz bebek rahatsız oluyormu diye bunları bilmemem hep cahilliğimden bide tabi ilk bebeğimi kaybetmiş olmanın korkusu sanırım tecrübeli olanlarınız bilgi verebilir mi bu korkuyu nasıl yenebilirim nasıl kasılmadan kurtulabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?