halledersin kuzum yaaa yavaştan bişeyler al şimdi artık her bebiş giysileriyle dolu çok takma zaten en fazla 3 ay kışlık giycekler hoooppp yaz gelcekvalla daha hiçbirşey almadım bn bekliyorum hala
Ben oglanda oto koltugunda rahat edemedim.. Normal anakucaklari gibi sallanmiyo ve alti plastik oldgndan tikirdiyorduben bebek arabasında casual cadillac travel sistem bebek arabasını beğendim. ama yakından bakmadım. yakından bakıcam kısmetse beğenirsem bunu almayı planlıyorum. ana kucagını evde de kullanabılıosun sallanıo. arabaya takılıo. kullanıslı oluo. ayrıca ana kucagı almıcam boylece.
olsada hazırdan seninki gibi bi kayınvalde bende alsamtabiki aramaları lazım sevincinizi paylaşmaları lazım, valla benimkiler benle birlikte kontrol günümü sayıyorlar cinsiyet belli olacak diye ,
Agzini yerimben sizinle ne yapıcam yav. ne bu zayıflık bir gr almadınız mı o bacaklara.
yeni evliyken banada yaptılar ayoll biri gidiyor biri geliyor gören der evim pansiyon sanki birde yemekleri temizlikleri hani yardım etseler tatlı dilli olsalar neysede yeter uleynnn dedimnormalde hıc susabılen bır ınsan degılım hatta haddıden fazla konusuyorum. bı ara eşimin aılesının hafta sonu bıze gelme huyları vardı. sabahın korunde gelır gece 12 den once gıtmezlerdı. ve ben calısıyorum bı hafta sonum var cok kızıyordum bu duruma. eşime cok soylendım birazda kırdım sanırım o nedenle bu aralar susuyorum. cunku oda istemıyordu mısafır agırlamak ama dıyemıyordu gelmeyın dıye. bende cok dayanamam merak etme.
hımm anladım canım , sorup sorup öğreniyoz işte napak : )))
bende 4. ayıma girdim ve 3 kilo almışım iyi bence yaaa yiyiyorumda yaniAgzini yerim
Aldim canim
174 boyum var 75 le hamile kaldim 77.6 yin
Tabi sabah tartisi bu
Doktor beni bi tartti evde sabah 76.6 ykrn 78.5 ciktim
Aldim ben de canim. İlk gebligimde 30-35 kilo aldim ya korkuyorum biraz
Ben oglanda oto koltugunda rahat edemedim.. Normal anakucaklari gibi sallanmiyo ve alti plastik oldgndan tikirdiyordu
Bunda insallah bi tane anakucagi almayi dusunuyorum.
olsada hazırdan seninki gibi bi kayınvalde bende alsam
ben bu tür konularda büyüklerin anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum şimdi adam ne yapsın gelmeyin diyemez , şimdi düşünsene senin ailen gelse diyemezsin gelmeyin.
aynen ben de tecrübesizim. her gördüğüme bakıorum acaba bu lazımlı mı hangisi daha iyi diye. ama şunu anladım. her çocuk çok farklı ve ihtiyaçları da çok değişiyor. en iyisi doğduktan sonra ona göre almak.
Bu cok sis degil..popomda var ama cok degil onden karnim fırladı bu hafta Geçen Hafta Bu kadar degildi :)şişmiş hal mu? popon nerde senin yav. hiç mi yemiyorsunuz anacım?
yeni evliyken banada yaptılar ayoll biri gidiyor biri geliyor gören der evim pansiyon sanki birde yemekleri temizlikleri hani yardım etseler tatlı dilli olsalar neysede yeter uleynnn dedim
canımmmm işte en doğrusunu söyledin çok almayın yazık sizede giyemiyolar bir ay sonra tontiniş oluyolar inanki ben pazarda bile öyle pamuklu kaliteli şeyler görüyorum ki dert etmeyin ihtiyaç olanı alın gerisi fazlaaynen ben de tecrübesizim. her gördüğüme bakıorum acaba bu lazımlı mı hangisi daha iyi diye. ama şunu anladım. her çocuk çok farklı ve ihtiyaçları da çok değişiyor. en iyisi doğduktan sonra ona göre almak.
yok tatlım ya calısmayan ınsan gercekten calısanın halınden anlamıyor. haftasonu gec kalkıyorum dıye bıle ne gerek var okadar uyumaya dıyolar. aksam evde yemek olmasın yemek yapmak zor bısey degılkı soganı kavur ıcıne at kendı pıser dıyolar, ben bılmıyorum cunku. yasamayan anlamaz bızı ne dıyım
Seninde popon yok ama maşallah pasa belli :)Bu da 2. Aslanimla ben :)
Valla bu benim tatlidan kacan halim yanibende 4. ayıma girdim ve 3 kilo almışım iyi bence yaaa yiyiyorumda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?