2015 Şubat Anneleri

valla canım bize de serbest ama ben çok yanasmıyorum. ilişkiden sonra kasıklarım agrıo tum gun. o yuzden kaçabildiğim kadar kaçıyorum

pek sallamak istemiyorum zaten çocuğu. inş. sallamadan büyütebilirim
Canim iste isteyerek olsa bazi seyler keske :)
İlk bbek galiba senin :)
Benim oglan 5 ay sallanmak istemedi sonra sonra trli geldi
Ben sahsen cocugu disiplin ugruna aglatip agresiflestirmektense ihtiyacini kkarsilayip belli olcude ve vakti geldiginde disipline etme taraftariyim
Yani soyle diyeyim bebek bebegi tutmaz be ihtiyaclari anlik degisirken cok kuralci olunamiyo ki bana gore olunmamali da.
Mesela bunun sariligi var koligi var gazi var bebegim

kız üstelikte yemeğimde basit yemekte değildi şmdi yazmim canı isteyen olur : ))

aman yazma canım aynı tartısma baslamasın yıne. tek tartısılan, fikir ayrılığına gıttıgımız konu yemek bu topıkte. gercı okdarda olur masallah bıze ev hanımları anlamıyor maalesef durumu . bıdebana temızlıkgı hergune böl yavas yavas yap dıyen var ya pardonda ben eve gelıyorum saat 7 yemek ye kaldır yıka saat 8. 8 den sonra temızlık yapayım her aksam. oldu hıc dınlenmeye hkkım yok bneim. öleyim ben en ıysı dıyorum. bizi resmen köle gıbı goruyorlar gıbı gelıyo bazen

eğerki doktorun serbest dediyse ilişkiden bir zarar gelmez. bizde de ilk 3 ay yasaktı zaten progestan filan kullanıyordum vajinal o yüzden olmuyordu. sonra doktor rahim ağzımı ölçtü. plesantanın yerleşimi bebeğin yerleşimi normal dedi ilişki olabilir dedi. ha bu demek değilki eski hallerimizden eser varmı hayır tabiki malesef o kasma bende de var.yani eskisi gibi olmasada düzenli tutup kendimizi rahat bırakırsak sıkıntı olmaz.

günaydın canım, iyiyiz şükür, inşallah dediğin çıkmaz geçer ağrıların , bu arada ben hala ekleyemedim imza alanına takvimi : )) kullanıcımla ilgili bi sıkıntı olabilir mi ? yetkiniz yok falan diyor

işte. ben bıraktım artık sinirlenmiyorum. kendi kendime sinirlendiğimi farkettim. nie kendimi üzüyorum dedim. dağınıksa dağınık artık toplamıyorum. haber verseydiniz keşke diyorum geldiklerinde de.
aman aman misafir moduna da girmiyorum dolapta ne varsa artık.

benim eşim annesi bile olsa gelemlerini istemıyorsa bız akşam evde yokuz dıyor. cekınmıyor pek. gecen dugun vardı d.salonu bıze yakındı. aksamdan gelıp sızde kalalım demıs annesi (7 kişi) eşimde bız akşam evde yokuz demiş. sabah kahvaltıya geliriz o zaman demiş, o da 4 te uyanıyorum pazar gunlerı ondan önce gelirseniz kapıyı açmam demiş. kımse gelmedi. düşüncesiz olanı bende düşünmem dıyor.

sonlara geldik derken canım anlamadım onu

canım korkma ilişkiden tabi ki zarar gelmez gelse dr lar yasaklar zaten. sadcee fazla sarsılmamaya çalış. ve tabi senin altta olduğun pozisyon en idealidir. dr um öyle demişti oğlumda. bunda da hep öyle devam ediyoruz. endişe etme keyfine bak

ah o progestan bende hep kullandım kesince ilişki olabilir dedi bilmiyorum nasıl yencem bu korkuyu

evet bunlara şahit olduğumdan şöle yapcam böle yapcam diyemiyorum ama ümidim bu yönde yani.
sallanmaya alışsın istemiyorum çünkü ben çalışıyorum. onu sallayacak kadar malesef lüksüm olmayacak

ah o keyfine bakabilsem zaten sorun çıkmıcak :) hep bi zarar verirmiyim korkusu işte bide ister istemez göbek büyüdü bide eşimde çok zayıf bi adam değil göbeklerimiz var yani aramıza giren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…