kızlar çok önemli birşey sormak istiyorum bilmiyorum sizinde bunu yaşayanınız varmı? hamilelikte ilişki konusuna takıldım biraz ilk 3 ay doktor düşük riskinden dolayı yasakladı fakat şimdi serbest ama ben nedende ilişki sırasında korkuyorum zarar verir mi diye veya doğru şekilde yapıyormuyuz bebek rahatsız oluyormu diye bunları bilmemem hep cahilliğimden bide tabi ilk bebeğimi kaybetmiş olmanın korkusu sanırım tecrübeli olanlarınız bilgi verebilir mi bu korkuyu nasıl yenebilirim nasıl kasılmadan kurtulabilirim ?
Canim iste isteyerek olsa bazi seyler keske :)pek sallamak istemiyorum zaten çocuğu. inş. sallamadan büyütebilirim
kız üstelikte yemeğimde basit yemekte değildi şmdi yazmim canı isteyen olur : ))
Trakyaliyim ben :)kayserili olma ihtimalin nedir ? "ağzını yerim" den mütevellit
kızlar çok önemli birşey sormak istiyorum bilmiyorum sizinde bunu yaşayanınız varmı? hamilelikte ilişki konusuna takıldım biraz ilk 3 ay doktor düşük riskinden dolayı yasakladı fakat şimdi serbest ama ben nedende ilişki sırasında korkuyorum zarar verir mi diye veya doğru şekilde yapıyormuyuz bebek rahatsız oluyormu diye bunları bilmemem hep cahilliğimden bide tabi ilk bebeğimi kaybetmiş olmanın korkusu sanırım tecrübeli olanlarınız bilgi verebilir mi bu korkuyu nasıl yenebilirim nasıl kasılmadan kurtulabilirim ?
Günaydınnnnn....
Nasılsınız güzel annişler? Nasıl geçiyor bakalım? Geçmişe bakmadan yazıyorum hepiniz ve bebişleriniz iyidiri umarım.
Ben göbeğimin şişmesiyle ağırlaşmaya başladım. Yavaş yavaş oğlumda olduğu gibi sol bacağım arada kasmaya başladı bile. Bu demek oluyor ki son ay yürüyemez durumda olacağım. oyyyy...
canım konuyla alakalı değil ama malum çok girmiyosun özel mesaj gönderdim sana cinsiyetle ilgili onları düzenlersen sevinirimbilgisi olan var mı?
mesela yurt sışından bebek arabası sipariş verebiliyor muyuz?
valla ddogruya dogru bırcok zaman benım evım mısafır ıcın uygun olmuyor yanı aksamdan yatıyoruz kalkıyoruz meyveler, içecekler, eşimde sagolsun cok dagınıktır. sabahın korunde işe gıdıyorum. aksam benımle bırlıkte eve gelıcek mısafır olunca resmen sınırden delırıyorum. kımse dusunmuyor gercekten bu kızın evı ne halde dıye
benim eşim annesi bile olsa gelemlerini istemıyorsa bız akşam evde yokuz dıyor. cekınmıyor pek. gecen dugun vardı d.salonu bıze yakındı. aksamdan gelıp sızde kalalım demıs annesi (7 kişi) eşimde bız akşam evde yokuz demiş. sabah kahvaltıya geliriz o zaman demiş, o da 4 te uyanıyorum pazar gunlerı ondan önce gelirseniz kapıyı açmam demiş. kımse gelmedi. düşüncesiz olanı bende düşünmem dıyor.valla ddogruya dogru bırcok zaman benım evım mısafır ıcın uygun olmuyor yanı aksamdan yatıyoruz kalkıyoruz meyveler, içecekler, eşimde sagolsun cok dagınıktır. sabahın korunde işe gıdıyorum. aksam benımle bırlıkte eve gelıcek mısafır olunca resmen sınırden delırıyorum. kımse dusunmuyor gercekten bu kızın evı ne halde dıye
Trakyaliyim ben :)
sonlara geldik derken canım anlamadım onucanım nette ilişki pozisyonları var bak istersen ama yinede seni rahatsız eden hareketlerde diyeyim hemen eşini uyar karnına baskı olmasın korkma birde mümkünse 1 haftayı geçsin ben 10 12 gün arayla beraberlik yaşıyorum ama zaten artık sonlara geldik gibi
oğluşu alıp sinemaya gidesim var ama hiç de cesaretim birden tansiyonum düşüyor çok fena.. sizde de oluyor mu kızlar.?
ah o progestan bende hep kullandım kesince ilişki olabilir dedi bilmiyorum nasıl yencem bu korkuyueğerki doktorun serbest dediyse ilişkiden bir zarar gelmez. bizde de ilk 3 ay yasaktı zaten progestan filan kullanıyordum vajinal o yüzden olmuyordu. sonra doktor rahim ağzımı ölçtü. plesantanın yerleşimi bebeğin yerleşimi normal dedi ilişki olabilir dedi. ha bu demek değilki eski hallerimizden eser varmı hayır tabiki malesef o kasma bende de var.yani eskisi gibi olmasada düzenli tutup kendimizi rahat bırakırsak sıkıntı olmaz.
İnsallahhh insallahhhyok canım sende zayıf hamile kalmamışsın benim gibi normal almışsın yani böle olursa iyi fazla almayız
valla canım bize de serbest ama ben çok yanasmıyorum. ilişkiden sonra kasıklarım agrıo tum gun. o yuzden kaçabildiğim kadar kaçıyorum
Bu da 2. Aslanimla ben :)
E tabi canim herkesin kilsu boyuna goreo zaman boyun uzun dıye bellı olmuyor.
Canim iste isteyerek olsa bazi seyler keske :)
İlk bbek galiba senin :)
Benim oglan 5 ay sallanmak istemedi sonra sonra trli geldi
Ben sahsen cocugu disiplin ugruna aglatip agresiflestirmektense ihtiyacini kkarsilayip belli olcude ve vakti geldiginde disipline etme taraftariyim
Yani soyle diyeyim bebek bebegi tutmaz be ihtiyaclari anlik degisirken cok kuralci olunamiyo ki bana gore olunmamali da.
Mesela bunun sariligi var koligi var gazi var bebegim
canım korkma ilişkiden tabi ki zarar gelmez gelse dr lar yasaklar zaten. sadcee fazla sarsılmamaya çalış. ve tabi senin altta olduğun pozisyon en idealidir. dr um öyle demişti oğlumda. bunda da hep öyle devam ediyoruz. endişe etme keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?