yok tatlım ya calısmayan ınsan gercekten calısanın halınden anlamıyor. haftasonu gec kalkıyorum dıye bıle ne gerek var okadar uyumaya dıyolar. aksam evde yemek olmasın yemek yapmak zor bısey degılkı soganı kavur ıcıne at kendı pıser dıyolar, ben bılmıyorum cunku. yasamayan anlamaz bızı ne dıyım
önemli olan eşinizle anlaşarak bunu çözmeniz canım. tabi ki benim de o eski zamanlar kadar değil ama kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacıysa bazen bizimde ihtiyacımız olabiliyor işte. çok sarsılmadan halletmeye çalışıyoruz işte.
hee bu arada herkes için söyliyim..
bir arkadaşım benle hamile kaldı biz eşimle hamileyken her yaptığımızda eşim korundu. o arkadaşım korunmamış benden bir hafta sonra sezeryan oldu ve çocuk bembeyaz çıkmış aynı dr da doğum yaptık doktor demiş siz korunmadınız mı demiş yani... dikkatli olalım bu konuda. bana çok ilginç gelmişti nasıl olur diye ama spermler plesentadan çok rahat geçebilirmiş kızlar bilginize...
kayserili olma ihtimalin nedir ? "ağzını yerim" den mütevellit
önemli olan eşinizle anlaşarak bunu çözmeniz canım. tabi ki benim de o eski zamanlar kadar değil ama kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacıysa bazen bizimde ihtiyacımız olabiliyor işte. çok sarsılmadan halletmeye çalışıyoruz işte.
hee bu arada herkes için söyliyim..
bir arkadaşım benle hamile kaldı biz eşimle hamileyken her yaptığımızda eşim korundu. o arkadaşım korunmamış benden bir hafta sonra sezeryan oldu ve çocuk bembeyaz çıkmış aynı dr da doğum yaptık doktor demiş siz korunmadınız mı demiş yani... dikkatli olalım bu konuda. bana çok ilginç gelmişti nasıl olur diye ama spermler plesentadan çok rahat geçebilirmiş kızlar bilginize...
Bacak kasılması bende çok acayip. Gece sürekl uyanıyorum bacağım çekilir gibi oluyor göbeğime kadar geriliyor göbek gerilince panik oluyorum kuzum rahatsız oluyor mudur diye doktora sorucam ama onlarda ilaç veriyormuş bunun için ilaç kullanmak istemiyorumaman yaistiyorum bende istiyorum hatta nasıl özledim eski umursamaz sınırsız hallerimizi :) ama işte kafada bitiyor biraz da. ha birşey olucağından değil. ama sanki vücudum otomatikman kasılmaya giriyor o yüzden istekte kalmıyor. ha elimdne geleni yapıyorum ama her zaman o neşeli cıvıl cıvıl halim olmuyor mesela benim en büyük sıkıntım bacak ağrısı resmen bacağım kopuyor gecede kasıyor yani acıdan birşey düşünemiyorum eşimde üstüme varmıyor o yüzden :)
canım yanlış anlama bebeğe zarar vermiş demedim bebek pis çıkmış anladın mı hani derler ya bebeğin tertemizdi diye felan onun bebeği de bembeyaz çıkmış plesentaya girince çıkışı yok .Bana saçma geldi. Madem öyle bişey var niye doktorlar beraber olun derken korunun diye uyarmıyorlar. Plesentadan geçebilir belki ama bebeğe zarar vermez o bebeğin bence deride pigment sorunu varmış.
hop Kayserili olan benim :) başka varmı kayseriliii??
Bacak kasılması bende çok acayip. Gece sürekl uyanıyorum bacağım çekilir gibi oluyor göbeğime kadar geriliyor göbek gerilince panik oluyorum kuzum rahatsız oluyor mudur diye doktora sorucam ama onlarda ilaç veriyormuş bunun için ilaç kullanmak istemiyorum
canım yanlış anlama bebeğe zarar vermiş demedim bebek pis çıkmış anladın mı hani derler ya bebeğin tertemizdi diye felan onun bebeği de bembeyaz çıkmış plesentaya girince çıkışı yok .
Bacak kasılması bende çok acayip. Gece sürekl uyanıyorum bacağım çekilir gibi oluyor göbeğime kadar geriliyor göbek gerilince panik oluyorum kuzum rahatsız oluyor mudur diye doktora sorucam ama onlarda ilaç veriyormuş bunun için ilaç kullanmak istemiyorum
sütümü peynirimi ihmal etmediğim halde bu oluyor ben mecburen kullanıcam canım demekki yetmiyor yediklerim. çünkü dayanılmayacak gibi oluyor bazen. ne uyuyabiliyorum nede kalkabiliyorum. oturarak uyuduğum bile olmaya başladı. çarşamba kontrolüm var ilk işim bu kasmayı ve ağrıyı sormak olucak. eğer ilaç geçirise bence kullanmalıyız.Bacak kasılması bende çok acayip. Gece sürekl uyanıyorum bacağım çekilir gibi oluyor göbeğime kadar geriliyor göbek gerilince panik oluyorum kuzum rahatsız oluyor mudur diye doktora sorucam ama onlarda ilaç veriyormuş bunun için ilaç kullanmak istemiyorum
ben kaçar herkese iyi günler diliyorum sevgiyle kalın....
Beğğğğ anladım şimdi
ben kaçar herkese iyi günler diliyorum sevgiyle kalın....
Ilacı boşver 4 porsiyon süt yoğurt tüket diyetisyen öyle demişti seminerde.
Kayseri'li değilim ama o güzel yemeğinizi canım çekti bu öğlen ona benzer bişiler yapıyım :)
sütümü peynirimi ihmal etmediğim halde bu oluyor ben mecburen kullanıcam canım demekki yetmiyor yediklerim. çünkü dayanılmayacak gibi oluyor bazen. ne uyuyabiliyorum nede kalkabiliyorum. oturarak uyuduğum bile olmaya başladı. çarşamba kontrolüm var ilk işim bu kasmayı ve ağrıyı sormak olucak. eğer ilaç geçirise bence kullanmalıyız.
ben de nette onun kolay yontemlı halini buldum. nasipse haftasonu yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?