2015 Şubat Anneleri

ben hayatım boyunca zaten en zayıf 60 kilo olmuşumdur. boyun 1,60 ama 60 kilo olunca normal oluyorum kemiklerim çok kalın 5 yaşına kadar meme emmişim. hatta 5 yaşında başladım ilkokula okuldan gelip anne meme dermişim. geçen yıl 60 idim işte şimdi 90 oldum iki gebelik peşpeşe olunca feleğim şaştı. olsun bebeğim sağlıklı doğsun sıkıntıya da razıyım. zayıflarım elbet. ve cidden çok yemiyorum ona canım sıkılıyor. öğlen çorba yedım arada da meyve .

Bir de senin doktorun üniversitede ve riskli gebelik doktoru ya açıkcası senden gelecek bilgilere göre de davranmak istedim :) eğer yaptır derse ben de düşünücem

Canim ihmal etme dra goster ciban gibi iltihapli biseydr belki

Acil doktorlari hep oyle be canim

aksine burda olduklarini biliyor ve aRayip haber vermesini bekliyirduk eve de yemege caya alicagimi biliyor esim istememe gibi bi durum yok yani kardesi hem ona saygisizlik yapti abi diye saymadi hem ayaayağına servis yaptrma yani adil olamaari gicik gercekten

Aynen cnm bekliyoruz ama yok tık kimse kalmadı seninle benden başka heralde

durun hele ben de iki kez hissettim biri daha netti o kadar devami duymuyom henuz normal yani

bulantılarınız devam ediyor mu artık dayanamıyorum ilaç almadan yaşamayaz hale geldim ne zaman geçti bulantılarınız

kimisinde uzun suruyimus Allah yardimcin olsun canm

o tamamen aldigin urunun kalitesiyle ilgili. Gorunum olarak oto koltugu gibi olan ama sadece bebegi tasimaya yonelik uretilmis daha ekonomik sinif koltyklar da var. Bebek arabasinin ustunde duracak kadar belli bi agirligi oluyor ama aractw kullanacak ergonomiye ve guvenlik ozelliklerine uygun olmuyorlar. Bu tarz bi urunse rahat edemezsin. Oto koltuhu olarak kullanilcaksa oncelikli bakilmasi gereken emniyet testinden gecmis mi puanlamasi ne guvenlik ozellikleri ne ve de bicok kisi tarafindan luks ya da gereksix gorunen cok bilinmeyen ama hayati derecede onemi olan bi sistem var isofix diye bu sisteme uyumlu bi koltuk mi bunlata bakmak lazim. Isofix dedigim koltugun klips benzeri mekanik bi sistemin icine oturtuldugu ekstra guvenlik sustemi. O aparat koltugun altinda olup koltugu tekrar kilitle arac koltuguna ve arac tabanina sabitliyor. Kaxa ve carpmalarda koltuk kemerle ne kadar bagli olursa olsun en cok bebek olumlerinin nedeni suddetle koltugun firlamasiymis. Bu sistem bunu engelliyor darbenin gucunu emerek azaltiyor. Bu konuda videolar var izleyip arastrablirsnz. Ekonomik gucumu uydurablirm diyen guvenlik sinifi yuksek isofixsli koltuklari arastrsin bunlarin cogu travel sistem bebek arabalariyla uyumlj oluyor zaten

ya yurtdışındaki arkadaşlara sordum bir iki defa cevap gelmedi ya da geldi görmedik. onlarda var mı acaba tetanos aşısı bir bilgi verseler. ben ona gore yaptırcam.

Canım çorbayla meyveye olmaz güzel arkadaşım sen etini de ekmeğini de yoğurdunu da ye. Öğlen güçlü beslen akşam azaltırsın.

canım belki hamileliklerinden ileri geliyodur kilo bu kadar takılmaya bencede gerek yok dediğin gibi onlar sağlıklı olsun da gerisi boş benide gören hiç 63 demez herkez 55 diyo maksimum ama kemik ağırlığım fazla çıkıyor ki ben düşükten önce 57 kiloydum düşükten hemen sonra kalınca atamadım o kiloyu şimdi böle iyi ama çok yiyiyorum alah var yani hatta afedersin hayvan gibi gece 4 te kalkıp yiyen bi insanım

:):) Canım emin ol sende eski halinden bişey kaybetmemişsindir sadece belki pskolojikmen öyle hissediyorsundur bence hala çok güzelsindir öyle hissettim

Çok korkuyorum o kan uyuşmazlığı iğnesinden.

Canım çorbayla meyveye olmaz güzel arkadaşım sen etini de ekmeğini de yoğurdunu da ye. Öğlen güçlü beslen akşam azaltırsın.
yiyorum canım sabahları ekmek. akşamda et sebze salata. sabahım ıyıdır kahvaltı. ama demek ıstedıgım oyle 7/24 ağzım boş durmuyor değil. 20 kilo alacak kadar bir şey yemedim.

teyzelerrr biz bugün okul kitaplarımızı aldık kızcemin elinde kalem boya illaki sen bana yaptırcansın diyor ne yaptıysam ikna edemedim sonra eşimi aradım oda en iyisi öğretmenini ara o söylesin dedi çoooookkkk şükür ki öğretmenini dinleyip yağmaktan vazgeçti malum 1. sınıf öğretmeni değilim öğreteceğim en ufak hata bellekte kalıyor sadece hikaye okuyp sayı yazdırdım bir de ordan ay ben şunu yaptım buram ağrıyor demeyin çocuk olsun asıl görcem sizi deli karılarrr

yiyorum canım sabahları ekmek. akşamda et sebze salata. sabahım ıyıdır kahvaltı. ama demek ıstedıgım oyle 7/24 ağzım boş durmuyor değil. 20 kilo alacak kadar bir şey yemedim.

Bence onun çoğu su. Vücudun su topluyor olabilir.

hım anladım canım saol açıklamaların için

keyfini çıkar. bende bir keresinde bir hafta yatmıştım herkes hizmet etmişti ama alışkın olmadığımdan garip gelmişti.
Ahahahah suan bende baya yadırgıorum amma keyfım yerındr bebısıme bısıler örüyorum annemde ciciler almış pek mutluyum suara valla Allah bozmasın senın nası gıdıo hamılelık ış falan???

karnım kaşınıyor yaw niye ola

Catlama sinyali olabilir kuzum

Enisteye kocaman alkis gelsin

Canim.insallah daha iyicesindir

Kizlar merhaba bebisler nasil.sizler nasilsiniz sayfalar ilerlemis okumadan daldim

Yinr hazirliklara daldin diymi

hay masallah hevesi daim olsun kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…