ben hayatım boyunca zaten en zayıf 60 kilo olmuşumdur. boyun 1,60 ama 60 kilo olunca normal oluyorum kemiklerim çok kalın 5 yaşına kadar meme emmişim. hatta 5 yaşında başladım ilkokula okuldan gelip anne meme dermişim. geçen yıl 60 idim işte şimdi 90 oldum iki gebelik peşpeşe olunca feleğim şaştı. olsun bebeğim sağlıklı doğsun sıkıntıya da razıyım. zayıflarım elbet. ve cidden çok yemiyorum ona canım sıkılıyor. öğlen çorba yedım arada da meyve .haha yüzücüoda iyiymiş vala şuan 63.4 kiloyum zaten 62.4 le hamile kaldım :) kavga dövüş 1 kilo aldım yani ama yediklerime göre 20 kilo almam lazımdı bişiler yapıyo bu çocuk içimde anlayamadım kalbide kocama atmıştım kız resmi ondan yaptım
Ya en kötüsü de ne yemek yapacağını bilememek bende işten çıkcamda yemek yapıcamda ohooo :)Ay yine aksm oluyo ve yine ortada yemk yok
hemşireye watsaptandan yazdım acaba bu aşı sorun teşkil eder mi diye oda doktora ne zaman gidicen diye sordu bende haftaya çarşamba dedim oda madem doktoruna sor öyle yapalım aşıyı dedi. ama gebe izlem ve tahlil için cuma günü gel dedi. sağol canım valla bana kalsa gider direk yaptırırdım. en azından sorayım doktora yaptır derse de kafam rahat yaptırırım. bu hafta yırttımama benim doktorum kesin yaptır der ne tür önlem varsa sağolsun hepsini aldırıyor
Arkadaşlar kafamın arkasında kocaman bir sivilce midir nedir bilemedim bir şişlik var hani eskiler engin der onun gibi bir şey.Baş ağrısı yapıyor şiş azcık elimi koyuyorum yanıyor resmen üstü kırmızı sıkıyorum çıkmıyor napsam geçer ?arada cıkar ben de sallamam pek ama baş ağrısı yapıyor şimdi sanırım vücut daha hassas ne yapmalıyım ?
bu doktorların eline düşeceğine git kendini köprüden at daha iyi
sabah acile gittim dahiliyeci acilde nöbetçiymiş
muayene etme gereği bile duymadı karnıma iki dokundu
bol su iç maden suyu iç sana bişey yapamayız devam ederse kendi doktoruna git dedi
beni zaten o yönlendirdi size dedim
bende bişey yapamam dedi
manyak karı
insan bi tahlil falan yapar 5 dk sürmedi benimle ilgilenmesi yüzüme bile bakmadı yaaa
adil olamıyorlar canım o bir gercek. muhtemelen oda ozlemıstır kardesını ondan hayır dıyememıstır. eve de sen ıstemezsın dıye cagırmadı belkıde. ya sıkma canını bırak allah askına. bi dahakınede sen bı bahane bulup yollmazsın olur bıter. o gelır ayagına
Aynen cnm bekliyoruz ama yok tıkkimse kalmadı seninle benden başka heralde
bulantılarınız devam ediyor mu artık dayanamıyorum ilaç almadan yaşamayaz hale geldimne zaman geçti bulantılarınız
tecrübeli annelere bi sorum olacak , bu hem ana kucağı hemde oto koltuğu olarak kullanılanlar ? bi arkadaşım oto koltuğu olarak pek randımanlı olmadığını, kullanamadığını , güvenilir olmadığını söyledi acaba her marka mı aynı onun aldığı mı öyle denk gelmiş bende alırım iki işe birden yarar diyodum ama oto koltuğu önemli bizim için ailem şehir dışında gidip geliyoz
ben hayatım boyunca zaten en zayıf 60 kilo olmuşumdur. boyun 1,60 ama 60 kilo olunca normal oluyorum kemiklerim çok kalın 5 yaşına kadar meme emmişim. hatta 5 yaşında başladım ilkokula okuldan gelip anne meme dermişim. geçen yıl 60 idim işte şimdi 90 oldum iki gebelik peşpeşe olunca feleğim şaştı. olsun bebeğim sağlıklı doğsun sıkıntıya da razıyım. zayıflarım elbet. ve cidden çok yemiyorum ona canım sıkılıyor. öğlen çorba yedım arada da meyve .
canım belki hamileliklerinden ileri geliyodur kilo bu kadar takılmaya bencede gerek yok dediğin gibi onlar sağlıklı olsun da gerisi boş benide gören hiç 63 demez herkez 55 diyo maksimum ama kemik ağırlığım fazla çıkıyor ki ben düşükten önce 57 kiloydum düşükten hemen sonra kalınca atamadım o kiloyu şimdi böle iyi ama çok yiyiyorum alah var yani hatta afedersin hayvan gibi gece 4 te kalkıp yiyen bi insanımben hayatım boyunca zaten en zayıf 60 kilo olmuşumdur. boyun 1,60 ama 60 kilo olunca normal oluyorum kemiklerim çok kalın 5 yaşına kadar meme emmişim. hatta 5 yaşında başladım ilkokula okuldan gelip anne meme dermişim. geçen yıl 60 idim işte şimdi 90 oldum iki gebelik peşpeşe olunca feleğim şaştı. olsun bebeğim sağlıklı doğsun sıkıntıya da razıyım. zayıflarım elbet. ve cidden çok yemiyorum ona canım sıkılıyor. öğlen çorba yedım arada da meyve .
Canım emin ol sende eski halinden bişey kaybetmemişsindir sadece belki pskolojikmen öyle hissediyorsundur bence hala çok güzelsindir öyle hissettimgüzelsin canım ben şaka yapıyorum. keşke sizin gibi olsam. ama ben öğrendiğim günden sanki her şey değişti. siz normal halinizle duruyorsunuz sadece göbek çıkmış. geçen ilk kez resim çekildik bakıyorum resimdeki ben değilim gözlerim hasta gibi bakıyor. değişik bir şey olmuşum. ruhen ve bedenen.
sizi görünce şaşırıyorum ondan.
Çok korkuyorum o kan uyuşmazlığı iğnesinden.ayyy benim cuma günü tetenoz aşım var. ayrıca sabah aç karınla gidicem hemşire tahlil filanda yapalım dedi. oyy birde ağrı yapıyormuş sanırım.en son ilk okuldaydım aşı olduğumda daha da olmadım aşı filan. olayımda kurtulayım şu aşıdan D: ondan sonra birde kan uyuşmazlığı iğnem var. o daha beter resmen bacağım koma haline giriyor
yiyorum canım sabahları ekmek. akşamda et sebze salata. sabahım ıyıdır kahvaltı. ama demek ıstedıgım oyle 7/24 ağzım boş durmuyor değil. 20 kilo alacak kadar bir şey yemedim.Canım çorbayla meyveye olmaz güzel arkadaşım sen etini de ekmeğini de yoğurdunu da ye. Öğlen güçlü beslen akşam azaltırsın.
Bendemi çekip saklasam acabaaaeşime göndermiştim geçen hafta çekmiştim :) kızıma hatıra saklıcam
yiyorum canım sabahları ekmek. akşamda et sebze salata. sabahım ıyıdır kahvaltı. ama demek ıstedıgım oyle 7/24 ağzım boş durmuyor değil. 20 kilo alacak kadar bir şey yemedim.
sen bilirsin canım ben albüm yapcam :)Bendemi çekip saklasam acabaaa
Canim ihmal etme dra goster ciban gibi iltihapli biseydr belki
o tamamen aldigin urunun kalitesiyle ilgili. Gorunum olarak oto koltugu gibi olan ama sadece bebegi tasimaya yonelik uretilmis daha ekonomik sinif koltyklar da var. Bebek arabasinin ustunde duracak kadar belli bi agirligi oluyor ama aractw kullanacak ergonomiye ve guvenlik ozelliklerine uygun olmuyorlar. Bu tarz bi urunse rahat edemezsin. Oto koltuhu olarak kullanilcaksa oncelikli bakilmasi gereken emniyet testinden gecmis mi puanlamasi ne guvenlik ozellikleri ne ve de bicok kisi tarafindan luks ya da gereksix gorunen cok bilinmeyen ama hayati derecede onemi olan bi sistem var isofix diye bu sisteme uyumlu bi koltuk mi bunlata bakmak lazim. Isofix dedigim koltugun klips benzeri mekanik bi sistemin icine oturtuldugu ekstra guvenlik sustemi. O aparat koltugun altinda olup koltugu tekrar kilitle arac koltuguna ve arac tabanina sabitliyor. Kaxa ve carpmalarda koltuk kemerle ne kadar bagli olursa olsun en cok bebek olumlerinin nedeni suddetle koltugun firlamasiymis. Bu sistem bunu engelliyor darbenin gucunu emerek azaltiyor. Bu konuda videolar var izleyip arastrablirsnz. Ekonomik gucumu uydurablirm diyen guvenlik sinifi yuksek isofixsli koltuklari arastrsin bunlarin cogu travel sistem bebek arabalariyla uyumlj oluyor zaten
Ahahahah suan bende baya yadırgıorum amma keyfım yerındr bebısıme bısıler örüyorum annemde ciciler almış pek mutluyum suara valla Allah bozmasınkeyfini çıkar. bende bir keresinde bir hafta yatmıştım herkes hizmet etmişti ama alışkın olmadığımdan garip gelmişti.
karnım kaşınıyor yaw niye ola
benim eşim annesi bile olsa gelemlerini istemıyorsa bız akşam evde yokuz dıyor. cekınmıyor pek. gecen dugun vardı d.salonu bıze yakındı. aksamdan gelıp sızde kalalım demıs annesi (7 kişi) eşimde bız akşam evde yokuz demiş. sabah kahvaltıya geliriz o zaman demiş, o da 4 te uyanıyorum pazar gunlerı ondan önce gelirseniz kapıyı açmam demiş. kımse gelmedi. düşüncesiz olanı bende düşünmem dıyor.
Merhaba kızlar nası gıdıo?? Raporu aldım alalı evde dınlenıorum telefondan da nıyeyse beceremıorum takıp cıdden zor oluo :)) evde de net yok bılgden gıremıyorum ıns en kısa sürede oda olacak.. Rahatsızlığımı ogrenıncemı bılmem daha Nazlı oldum ağrılarımı dînler oldumu galiba sureklı yatar durumdayım cok fazla ağrım oluyor kramplarım falan cok arttı. Cuma gunü doktora gıtcem allahın izniyle bu sefer kestin cinsiyetini ogrenecem:))
Kizlar merhaba bebisler nasil.sizler nasilsiniz sayfalar ilerlemis okumadan daldim
teyzelerrr biz bugün okul kitaplarımızı aldık kızcemin elinde kalem boya illaki sen bana yaptırcansın diyor ne yaptıysam ikna edemedim sonra eşimi aradım oda en iyisi öğretmenini ara o söylesin dedi çoooookkkk şükür ki öğretmenini dinleyip yağmaktan vazgeçti malum 1. sınıf öğretmeni değilim öğreteceğim en ufak hata bellekte kalıyor sadece hikaye okuyp sayı yazdırdım bir de ordan ay ben şunu yaptım buram ağrıyor demeyin çocuk olsun asıl görcem sizi deli karılarrr
Merhaba Anne adayları, iyisinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?