2015 Şubat Anneleri

kızlarrr 15. haftada bebeğiniz kaç gr dı hatırlayan var mı
Catlama sinyali olabilir kuzum

Enisteye kocaman alkis gelsin

Canim.insallah daha iyicesindir

Yinr hazirliklara daldin diymi

hay masallah hevesi daim olsun kuzumun
amin inşş canım senin kuzununda inşşş beni yoracak teyzesi ama olsun o öğrensinde bebiş olmadan okuyup yazacak allahın izniyle zor olan kısım biticek sonra yaz derken kuzucuk büyür azcık allah yardım edicek inşş

Catlama sinyali olabilir kuzum

Enisteye kocaman alkis gelsin

Canim.insallah daha iyicesindir

Yinr hazirliklara daldin diymi

hay masallah hevesi daim olsun kuzumun
Is benı cok yoruyormus ya ısten çıktım rahatladım :) moral olarakta cok ıyıyım ev hayatına alısabılırsem cok cok cok daha ıı olcam cnm senın nası gıdıo bayyadır gıremedıgım ıcın takıp edemedım :)

Kizlaaar gobusleeiniz cok tatli baya baya hamile durusu var herkeste benim dışardan anlaşılmiyor o kadar tunigi gömleği kaldrirsam ancs gorunuyo ufacik gobekim

Kefir lafi dolanmis durmus hic alisip da icemedim onu ben. Iki gundur yogurtlu meze turu yapiyorum maksat yogurt gitsin mideye zzorliycam artik kendimi cunku hic iyi beslnmiyorum hala

Gebelikte iliski isi konusulmus korunmali iliski tavsiye edilir o da enfeksiyon erken dogum riski icin doktorlar genelde bu uyariyi yapar atlamaz.biz de ilk uc ay yasakti simdi de plesanta asagida yerlesik diye veto yedik canima minnet benim valla:)

Okuldan geldim karnimizi doyurdum kizi uyuttum okuycam diye gecmisi catladim okulda frsat bulup bakamiyorum sayfalar almis yurumus mübarek

darkdays o hurafe canim annemin de tek bir catlagi yok ben gayet de catrdadim ilk gebeligimde nemlendr sen bol bol

yagi sur eski bi atlet tişört giy vucut emiyor zaten temizlemeye gerek yok ki

Canım 125 gramdı bizimkisi

Oh oh tadini cikar sevindim iyi sukur bebekten yana daha rahat bi donemdeyim dilimi isirayim yine de mide yanmam oluyor arada ama eskiye oranla azaldi sukur. Ise git gel yorulmaya basladik gerci esas tempo haftaya basliyor yorgunluk o zaman esas

Ahahahah suan bende baya yadırgıorum amma keyfım yerındr bebısıme bısıler örüyorum annemde ciciler almış pek mutluyum suara valla Allah bozmasın senın nası gıdıo hamılelık ış falan???
ohh yarasın. maşallah dıyım. iyiyim ben hamilelik olarak. ağırlaştım ama sanki . gece dönerken falan zorlanıyorum bir de masa başında KARNIM katlanıyor sanki. ayağa kalkınca çok ağrıyor. enerjim iyi ama.
karnıma çok çıktı diyordum ama artık büyüdü demek. baktım burdan herkesin çıkmış .hep inecekmiş gibi geliyordu. senin ne durumda göbüş.

Oh oh tadini cikar sevindim iyi sukur bebekten yana daha rahat bi donemdeyim dilimi isirayim yine de mide yanmam oluyor arada ama eskiye oranla azaldi sukur. Ise git gel yorulmaya basladik gerci esas tempo haftaya basliyor yorgunluk o zaman esas
Valla ya ıs adamı cok yoruyormus kemıklerım dınlendı bu hafta ıcınde :))mıde yanması hamılelık boyunca sürecek cnm artık yapacak bısı yok.... Ama Allah'a şükür bende henüz mıde yanması olmadı olmazda ıns.. Ama bendimde cok ağrım oluyor

bunlar ne şeker şeyler ama yaa

Eklentiler

• sm14YMOTKTKM1455MIX_1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 42
Benım gobuste büyüdü bayyadır yaa dolmuşta otobüste yer verır oldular :))benımde masadan kalkında öyle oluyordu ama son zamanlar baya uzun oturuodum o rahatlatıyordu cnm sende denemelisin :) gece dönerken bacaklarımı falan cok acarsam bıde cok ağrıo benımde bacaklarımı süreklı kendıme cekıp uyuyorum yoksa gerılınce acıo cıddı cıddı nedense bılmıorum sırt üstü cok rahatım ama onada zararlı dıyolllaaa bende yatamıorum öyle

sen dışarı mı çıkıyorsun. yat demediler mi sana.

Senın bebısınınmı Cook datlıymıs cıdden yaa :)
yok yazlık bunları giyemez şimdi . bakıyorum sürekli internetten bende kıyafet manyaklığı var. eskiden de herkesin çocuğuna kıyafet alırdım. şimdi kendiminkine ne yaparım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…