- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
amin inşş canım senin kuzununda inşşş beni yoracak teyzesi ama olsun o öğrensinde bebiş olmadan okuyup yazacak allahın izniyle zor olan kısım biticek sonra yaz derken kuzucuk büyür azcık allah yardım edicek inşşCatlama sinyali olabilir kuzum
Enisteye kocaman alkis gelsin
Canim.insallah daha iyicesindir
Yinr hazirliklara daldin diymi
hay masallah hevesi daim olsun kuzumun
Is benı cok yoruyormus ya ısten çıktım rahatladım :) moral olarakta cok ıyıyım ev hayatına alısabılırsem cok cok cok daha ıı olcam cnm senın nası gıdıo bayyadır gıremedıgım ıcın takıp edemedım :)Catlama sinyali olabilir kuzum
Enisteye kocaman alkis gelsin
Canim.insallah daha iyicesindir
Yinr hazirliklara daldin diymi
hay masallah hevesi daim olsun kuzumun
Catlama sinyali olabilir kuzum
bunu okumuştum nemsiz falan kalıyomuş acaba su ihtiyacım daha mı fazla , yağ krem falan süreyim bari de nsl sürecem onu yatarken mi sürecem yıkayacam mı öff havalarda hala pek sıcak yıkamadan kokarım gibi geliyor nasıl yapıcam çatlamak istemiyorum
yaw hani anası çatlamayan kendisi de çatlamıyodu annemde bi çizgi bile yok pofff inşallah çatlak olmaz
Canım 125 gramdı bizimkisikızlarrr 15. haftada bebeğiniz kaç gr dı hatırlayan var mı
amin inşş canım senin kuzununda inşşş beni yoracak teyzesi ama olsun o öğrensinde bebiş olmadan okuyup yazacak allahın izniyle zor olan kısım biticek sonra yaz derken kuzucuk büyür azcık allah yardım edicek inşş
darkdays o hurafe canim annemin de tek bir catlagi yok ben gayet de catrdadim ilk gebeligimde nemlendr sen bol bol
yagi sur eski bi atlet tişört giy vucut emiyor zaten temizlemeye gerek yok ki
Is benı cok yoruyormus ya ısten çıktım rahatladım :) moral olarakta cok ıyıyım ev hayatına alısabılırsem cok cok cok daha ıı olcam cnm senın nası gıdıo bayyadır gıremedıgım ıcın takıp edemedım :)
ohh yarasın. maşallah dıyım. iyiyim ben hamilelik olarak. ağırlaştım ama sanki . gece dönerken falan zorlanıyorum bir de masa başında KARNIM katlanıyor sanki. ayağa kalkınca çok ağrıyor. enerjim iyi ama.Ahahahah suan bende baya yadırgıorum amma keyfım yerındr bebısıme bısıler örüyorum annemde ciciler almış pek mutluyum suara valla Allah bozmasınsenın nası gıdıo hamılelık ış falan???
Valla ya ıs adamı cok yoruyormus kemıklerım dınlendı bu hafta ıcınde :))mıde yanması hamılelık boyunca sürecek cnm artık yapacak bısı yok.... Ama Allah'a şükür bende henüz mıde yanması olmadı olmazda ıns.. Ama bendimde cok ağrım oluyorOh oh tadini cikar sevindim iyi sukur bebekten yana daha rahat bi donemdeyim dilimi isirayim yine de mide yanmam oluyor arada ama eskiye oranla azaldi sukur. Ise git gel yorulmaya basladik gerci esas tempo haftaya basliyor yorgunluk o zaman esas
Benım gobuste büyüdü bayyadır yaa dolmuşta otobüste yer verır oldular :))benımde masadan kalkında öyle oluyordu ama son zamanlar baya uzun oturuodum o rahatlatıyordu cnm sende denemelisin :) gece dönerken bacaklarımı falan cok acarsam bıde cok ağrıo benımdeohh yarasın. maşallah dıyım. iyiyim ben hamilelik olarak. ağırlaştım ama sanki . gece dönerken falan zorlanıyorum bir de masa başında KARNIM katlanıyor sanki. ayağa kalkınca çok ağrıyor. enerjim iyi ama.
karnıma çok çıktı diyordum ama artık büyüdü demek. baktım burdan herkesin çıkmış .hep inecekmiş gibi geliyordu. senin ne durumda göbüş.
Senın bebısınınmı Cook datlıymıs cıdden yaa :)bunlar ne şeker şeyler ama yaa
sen dışarı mı çıkıyorsun. yat demediler mi sana.Benım gobuste büyüdü bayyadır yaa dolmuşta otobüste yer verır oldular :))benımde masadan kalkında öyle oluyordu ama son zamanlar baya uzun oturuodum o rahatlatıyordu cnm sende denemelisin :) gece dönerken bacaklarımı falan cok acarsam bıde cok ağrıo benımdebacaklarımı süreklı kendıme cekıp uyuyorum yoksa gerılınce acıo cıddı cıddı nedense bılmıorum sırt üstü cok rahatım ama onada zararlı dıyolllaaa bende yatamıorum öyle
yok yazlık bunları giyemez şimdi . bakıyorum sürekli internetten bende kıyafet manyaklığı var. eskiden de herkesin çocuğuna kıyafet alırdım. şimdi kendiminkine ne yaparım bilmiyorum.Senın bebısınınmı Cook datlıymıs cıdden yaa :)
Ya doktora gıdıyorum serum bağlıyorlar onun ıcın bınıorum bıde araba falan çalışıyoruz arada attık doktora arabamda gıdecem ıns yoksa paso evde yatış cnm :)sen dışarı mı çıkıyorsun. yat demediler mi sana.
Bendemi çekip saklasam acabaaa
ben darkdays e poğaça tarifi yazmıştım ama yaptı mı bılmıyorum. kolay ve pufuduk oluyor. mayasız.Canim hamur isi tarzi biseyler istiyo cok ama yapcak adam nirdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?