sormayı unuttum ben ya :S niye gerek yok diyorlar acaba. sıkıntımı olur yoksa.
ben tabi ki : ))))
Bilmiyorum ki başka bir topikte yakın bir arkadaşıma söylemişti doktoru. Ben açıkcası kendi doktoruma sormadım o da yaptırmamı söylemedi. Söylerse düşünücem ama söylemezse de yaptırmıycam sanırım.
Insallah cnm pekse Nazlı oldum anneme kayınvalıdeme oh arkamdan ayrılmıolar valla.... Bugüne kadar hıc onemsemıolardı benıCanım sen dinlenmene bak Allah hayırlısını verir inşallah.
1ayda tam 4 hafta yok fazlası da var. Tam 4 hafta olsa 28 gün olması gerekirdi. 5 diyim bari gerçi inanmazlar ki. Göbüşüm çok yemiş şişmiş gbi sadece. Eşim incecik de belin var nerde taşıyorsun bu bebeği diyor1. sayfa da bununla ilgili açıkma var canım yanlış değilsem 5. ay diye alıyor çünkü 19 olmuş artık, 1 ayda tam 4 hafta var işte niye kafan karıştı anlamadım
maşallah canım allah nazardan saklasın
allah allah kafama takıldı hemşireyede bir danışayım ozaman ne olur ne olmaz sonuçta daha önce kayıplarım olduğunu bilen birisi. zaten riskli bir durum varsa oda yapmaz. ama ben tetenoz aşısından sıkıntı çeken görmedim etrafımda. herkes yaptırdı. neyse bir sorayım hemşireye gittiğimde.
heheeyt maşallah benm hemşehrime :) neresinden?
ben 10 yıl mı içtim 15 yıl mı bilmiyorum. evlenince bıraktık eşimle sonra bi daha başlamıştım hamile kalınca bıraktım sonra oğlum doğdu 22 ay emzirdim sonra bu bebeğe hamile kaldım. 2 sene de bu emse 5 sene falan içmemiş oluyorum. geri başlamam artık yani. emzirirken de içilmiyor sen hemen ikinciyi doğur benim gibi. unutur gidersin sigarayıdayanamıyom bacım öle güzel kokuyo ki bana nerdeyse izmariti yicem tabi içmeyen bilemez bu duyguyu ama ben 12 senedir içiyorum 11 haziranda öğrendim hamile olduğumu o gün kestim verdim paketi eşime doğurunca nolur bilemiyorum :)
al bir ince bacak daha.
1ayda tam 4 hafta yok fazlası da var. Tam 4 hafta olsa 28 gün olması gerekirdi. 5 diyim bari gerçi inanmazlar ki. Göbüşüm çok yemiş şişmiş gbi sadece. Eşim incecik de belin var nerde taşıyorsun bu bebeği diyor
ben ilk içtiğimde çok kötü gelmişti. sonra alıştım ohh diyerek içiyorum sadesini. sonra burda biri içinde alkol var dedi hamilelikte içilmez dediler. sonra araştırdım alkolle ilgili bir şey bulamadım.ben sade içiyorum. yarı kefir yarı su koyup sulandırıyorum. koyu bir kıvamı var çünkü. meyvelilerde güzel. ama onlarda tabii biraz katkı maddeleri var :/ meyveli ile başlayıp sonra sadesine kendini alıştırabilirsin. ben sadeyi sulandırıp tarçın döküyorum üstüne. öyle seviyorum, tabii herkesi damak zevki
Bugün 19+0 olduk ultrasona göre. Yaa benim bebişin ya boyu uzun yada ben üstüne gördüm.2-3 günü takma kafana yahu : )))) üşenmedim 11 mayıs satı hesaplattım netten 17+3 günlük hamilesin sanırsam 4 ay oluyor sen 18+6 demişsin ama bi yanlışlık olmalı kuzucuk
ben ince bacak fln değilim. gizli gizli örgütlenelim biz şişkolar.al bir ince bacak daha.baskülün de baş köşede duruyor.
Bugün 19+0 olduk ultrasona göre. Yaa benim bebişin ya boyu uzun yada ben üstüne gördüm.
keyfini çıkar. bende bir keresinde bir hafta yatmıştım herkes hizmet etmişti ama alışkın olmadığımdan garip gelmişti.Insallah cnm pekse Nazlı oldum anneme kayınvalıdeme oh arkamdan ayrılmıolar valla.... Bugüne kadar hıc onemsemıolardı benı
ultrasona göre çok takılma ozaman benimde 21 bitmiş olucak 22 ye girmiş olucam. 10 gün filan önde çıkıyor boyu kilosu. sat tarihini baz al her zaman.henüz ayrıntılıya girmedin sanırım ama mesela boyu 10 gün önde çıkınca femur uzunluğu satımdan 1 gün önde çıkıyor. boyları uzun olabilir. çünkü benimde boyum uzun eşiminde.önemli olan bebeğin gelişiminin geri kalmaması.Bugün 19+0 olduk ultrasona göre. Yaa benim bebişin ya boyu uzun yada ben üstüne gördüm.
Saol canım hepimizi inşallahmaşallah canım allah nazardan saklasın
19 haftam bittiğine göre 5 aylık demeliyim yani öylemi ?hımm olabilir ikiside ben olsam ultrasonu baz alırdım söylerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?