2015 Şubat Anneleri

ben de öyle her şeye ilaç içmeyeyim dengeli besleniyorum dedim oğluma hamileyken. emzirme süreci sonrası her türlü depom bomboş kalmıştı. sonra ilaç kullandım ama öyle boşalmış ki dolmadı. şimdi kullanmaya çalışıyorum yine düzenli değil ama içiyorum arada. hasta gibiydim resmen kendime bunu yapamam dedim. hamileyken de emzirirken de bebek ne ihtiyacı varsa alıyor depolardan boşaltıyor. sadece beslenerek yerine koymamız mümkün değil. tamam doğal beslenelim dikkat edelim ama yine de alın ilaçlardan

sormayı unuttum ben ya :S niye gerek yok diyorlar acaba. sıkıntımı olur yoksa.

Bilmiyorum ki başka bir topikte yakın bir arkadaşıma söylemişti doktoru. Ben açıkcası kendi doktoruma sormadım o da yaptırmamı söylemedi. Söylerse düşünücem ama söylemezse de yaptırmıycam sanırım.

allah allah kafama takıldı hemşireyede bir danışayım ozaman ne olur ne olmaz sonuçta daha önce kayıplarım olduğunu bilen birisi. zaten riskli bir durum varsa oda yapmaz. ama ben tetenoz aşısından sıkıntı çeken görmedim etrafımda. herkes yaptırdı. neyse bir sorayım hemşireye gittiğimde.

1. sayfa da bununla ilgili açıkma var canım yanlış değilsem 5. ay diye alıyor çünkü 19 olmuş artık, 1 ayda tam 4 hafta var işte niye kafan karıştı anlamadım
1ayda tam 4 hafta yok fazlası da var. Tam 4 hafta olsa 28 gün olması gerekirdi. 5 diyim bari gerçi inanmazlar ki. Göbüşüm çok yemiş şişmiş gbi sadece. Eşim incecik de belin var nerde taşıyorsun bu bebeği diyor

Canım kafana takılsın diye söylemedim gereklidir belki. Ben sağlık ocağındakilere önceden kızgınım o yüzden bildirmedim. Doktorum da söylemedi. Açıkcası gerekli mi diye ben de düşünüyorum ondan sana sordum.

ben 10 yıl mı içtim 15 yıl mı bilmiyorum. evlenince bıraktık eşimle sonra bi daha başlamıştım hamile kalınca bıraktım sonra oğlum doğdu 22 ay emzirdim sonra bu bebeğe hamile kaldım. 2 sene de bu emse 5 sene falan içmemiş oluyorum. geri başlamam artık yani. emzirirken de içilmiyor sen hemen ikinciyi doğur benim gibi. unutur gidersin sigarayı

2-3 günü takma kafana yahu : )))) üşenmedim 11 mayıs satı hesaplattım netten 17+3 günlük hamilesin sanırsam 4 ay oluyor sen 18+6 demişsin ama bi yanlışlık olmalı kuzucuk

ben ilk içtiğimde çok kötü gelmişti. sonra alıştım ohh diyerek içiyorum sadesini. sonra burda biri içinde alkol var dedi hamilelikte içilmez dediler. sonra araştırdım alkolle ilgili bir şey bulamadım.

2-3 günü takma kafana yahu : )))) üşenmedim 11 mayıs satı hesaplattım netten 17+3 günlük hamilesin sanırsam 4 ay oluyor sen 18+6 demişsin ama bi yanlışlık olmalı kuzucuk
Bugün 19+0 olduk ultrasona göre. Yaa benim bebişin ya boyu uzun yada ben üstüne gördüm.

al bir ince bacak daha. baskülün de baş köşede duruyor.
ben ince bacak fln değilim. gizli gizli örgütlenelim biz şişkolar.
geçen sene yılbaşından sonra 7-8 kilo aldım, okuldakı arkadaslar farketmedi her gün gördüklerinden. şimdi sen kilo almışsın diyor hamileliği bilmeyen. hamilelikte 4 kilo daha aldım ama hepsini birden görüyorlar. kilo değil o bebek dedim. kiloluyum ama bir bahanem var dedim. veririz sonra ya. hiç takamam. bir de kıyafet bulsam.
ha öğrenciler görmedi daha onların yorumları daha acımasız oluyor.

Insallah cnm pekse Nazlı oldum anneme kayınvalıdeme oh arkamdan ayrılmıolar valla.... Bugüne kadar hıc onemsemıolardı benı
keyfini çıkar. bende bir keresinde bir hafta yatmıştım herkes hizmet etmişti ama alışkın olmadığımdan garip gelmişti.

Bugün 19+0 olduk ultrasona göre. Yaa benim bebişin ya boyu uzun yada ben üstüne gördüm.
ultrasona göre çok takılma ozaman benimde 21 bitmiş olucak 22 ye girmiş olucam. 10 gün filan önde çıkıyor boyu kilosu. sat tarihini baz al her zaman.henüz ayrıntılıya girmedin sanırım ama mesela boyu 10 gün önde çıkınca femur uzunluğu satımdan 1 gün önde çıkıyor. boyları uzun olabilir. çünkü benimde boyum uzun eşiminde.önemli olan bebeğin gelişiminin geri kalmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…