ultrasona göre çok takılma ozaman benimde 21 bitmiş olucak 22 ye girmiş olucam. 10 gün filan önde çıkıyor boyu kilosu. sat tarihini baz al her zaman.henüz ayrıntılıya girmedin sanırım ama mesela boyu 10 gün önde çıkınca femur uzunluğu satımdan 1 gün önde çıkıyor. boyları uzun olabilir. çünkü benimde boyum uzun eşiminde.önemli olan bebeğin gelişiminin geri kalmaması.
Benim sülalem de çok uzun annem 1.80 mesela eşimin ailesi normal çok uzun değil. Eşimde 1.80 o en uzunları ailede. Ben çok uzun doğmuşum bana benzicek heralde. 57 cm doğmuşum
ben ince bacak fln değilim. gizli gizli örgütlenelim biz şişkolar.
geçen sene yılbaşından sonra 7-8 kilo aldım, okuldakı arkadaslar farketmedi her gün gördüklerinden. şimdi sen kilo almışsın diyor hamileliği bilmeyen. hamilelikte 4 kilo daha aldım ama hepsini birden görüyorlar. kilo değil o bebek dedim. kiloluyum ama bir bahanem var dedim. veririz sonra ya. hiç takamam. bir de kıyafet bulsam.
ha öğrenciler görmedi daha onların yorumları daha acımasız oluyor.
zaten 2-3 kişiyiz hepsi zayıf buradakilerin. deneyimli arkadaşların bazıları diyor bu kadar kilo almış olamazsın şiş vardır ve doğumdan sonra iner dediler. çünkü benim burnum bile büyüdü.
Benim sülalem de çok uzun annem 1.80 mesela eşimin ailesi normal çok uzun değil. Eşimde 1.80 o en uzunları ailede. Ben çok uzun doğmuşum bana benzicek heralde. 57 cm doğmuşum
evet muhtemelen o yüzden önde çıkıyor. çünkü benimde erkek kardeşim 60 santim doğmuştu şimdi beni geçti henüz 14 yaşında :) e ben 175 baba 185 sizinde aynı şekilde uzun olmanız bu duruma etki eder.
güzelsin canım ben şaka yapıyorum. keşke sizin gibi olsam. ama ben öğrendiğim günden sanki her şey değişti. siz normal halinizle duruyorsunuz sadece göbek çıkmış. geçen ilk kez resim çekildik bakıyorum resimdeki ben değilim gözlerim hasta gibi bakıyor. değişik bir şey olmuşum. ruhen ve bedenen.
sizi görünce şaşırıyorum ondan.
Canım kafana takılsın diye söylemedim gereklidir belki. Ben sağlık ocağındakilere önceden kızgınım o yüzden bildirmedim. Doktorum da söylemedi. Açıkcası gerekli mi diye ben de düşünüyorum ondan sana sordum.
hemşireye watsaptandan yazdım acaba bu aşı sorun teşkil eder mi diye oda doktora ne zaman gidicen diye sordu bende haftaya çarşamba dedim oda madem doktoruna sor öyle yapalım aşıyı dedi. ama gebe izlem ve tahlil için cuma günü gel dedi. sağol canım valla bana kalsa gider direk yaptırırdım. en azından sorayım doktora yaptır derse de kafam rahat yaptırırım. bu hafta yırttım ama benim doktorum kesin yaptır der ne tür önlem varsa sağolsun hepsini aldırıyor
zaten 2-3 kişiyiz hepsi zayıf buradakilerin. deneyimli arkadaşların bazıları diyor bu kadar kilo almış olamazsın şiş vardır ve doğumdan sonra iner dediler. çünkü benim burnum bile büyüdü.
evet muhtemelen o yüzden önde çıkıyor. çünkü benimde erkek kardeşim 60 santim doğmuştu şimdi beni geçti henüz 14 yaşında :) e ben 175 baba 185 sizinde aynı şekilde uzun olmanız bu duruma etki eder.
haha yüzücü oda iyiymiş vala şuan 63.4 kiloyum zaten 62.4 le hamile kaldım :) kavga dövüş 1 kilo aldım yani ama yediklerime göre 20 kilo almam lazımdı bişiler yapıyo bu çocuk içimde anlayamadım kalbide kocama atmıştım kız resmi ondan yaptım