2015 Şubat Anneleri

bugün ben beğeni kraliçesi olmuşum kızlar sağolun varolun beni sizler yarattınız işin şakası bi yana bu puanlar ne olcak neye yarıyor bilen var mı?

Ayni esoba gibiyim ben de. Cok ayakta kaliyorum diye esim misafir istemiyo, ben de baska turlu olamiyorum. Ha bi de teror estiriyormusum oraya oturma onu dokme diye :)

bendede yemek yok bu aksam. bi tencerecik te bana yapıver , valla ne olsa yerim abla yeterki hazır olsun
benımde sadece çorba var dünden yanına ne yapcağım konusunda bır fıkrım yok maalesef. ve bir şey yapasımda yok. uyumak ıstıyorum. belki gider bir saat mayışırım uyuyamam ama denırım. sonra yaparım dıyorum.

Ayni esoba gibiyim ben de. Cok ayakta kaliyorum diye esim misafir istemiyo, ben de baska turlu olamiyorum. Ha bi de teror estiriyormusum oraya oturma onu dokme diye :)
aynı valla . bizimde bir sallanan koltuğumuz var. gelince hemen ona atlıyor herkes. duvarı deldi koltuk . yeni boyanmış evi bir daha boyadık. şimdi herkesin ödü kopuyor benden koltuğa oturamıyorlar.
kötümüyüm ben acaba.!

Buda benim kızçemin ilk battaniyesi Neva tacmin nasıl olmuş ben öle ceket hayatta öremem anca böle battaniye
Bu modeli babanemden biliorm bize falanda ormustu ben cok severim bu modeli :) benim badaniyemide ekliyim :) bakalim begenecekmisin

Eklentiler

• IMG-20140909-WA0018.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 73
Sizde de mi var uyuşmazlık bizim testte negatif çıktı amaa 7. Ayda tekrar bakacaklar inşAllah uyuşmazlık çıkmaz Allahım yani tedavisi var ama olsun istemiyorum bi kere oldum ben onu
Test yapmadılar bana testin adı ne ne zaman yapılıyor ?

Bu modeli babanemden biliorm bize falanda ormustu ben cok severim bu modeli :) benim badaniyemide ekliyim :) bakalim begenecekmisin
ohh ohh sen maşalah takımları tamamlıcan evde otura otura çok güzel buda benim lizöz e benziyor modeli :)

ohh ohh sen maşalah takımları tamamlıcan evde otura otura çok güzel buda benim lizöz e benziyor modeli :)
Bunu cok once baslamistik cnm bayya zorladi ama şükür bitti şimdi elimde yelek var su yesili cinsiyeti tam belli deil çünkü boyle renkler kullaniorum tig isi beni zorluo cok sıkı oruyorum sert sert oluyor ama şişte iyiyimdir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…