Ayni esoba gibiyim ben de. Cok ayakta kaliyorum diye esim misafir istemiyo, ben de baska turlu olamiyorum. Ha bi de teror estiriyormusum oraya oturma onu dokme diye :)
benımde sadece çorba var dünden yanına ne yapcağım konusunda bır fıkrım yok maalesef. ve bir şey yapasımda yok. uyumak ıstıyorum. belki gider bir saat mayışırım uyuyamam ama denırım. sonra yaparım dıyorum.
Ayni esoba gibiyim ben de. Cok ayakta kaliyorum diye esim misafir istemiyo, ben de baska turlu olamiyorum. Ha bi de teror estiriyormusum oraya oturma onu dokme diye :)
aynı valla . bizimde bir sallanan koltuğumuz var. gelince hemen ona atlıyor herkes. duvarı deldi koltuk . yeni boyanmış evi bir daha boyadık. şimdi herkesin ödü kopuyor benden koltuğa oturamıyorlar.
kötümüyüm ben acaba.!
Sizde de mi var uyuşmazlık bizim testte negatif çıktı amaa 7. Ayda tekrar bakacaklar inşAllah uyuşmazlık çıkmaz Allahım yani tedavisi var ama olsun istemiyorum bi kere oldum ben onu
aşağıda bir çok arkadaş çevrimiçi görünüyor ama yazmıyorlar . mesela @EBRU89 @angelairon @ebrus_91 @mutsuz28
@svlbcr @melekbade
üşenmedim yazdım valla. arkadaşların yazın da biraz daha şenlensin burası.
Bunu cok once baslamistik cnm bayya zorladi ama şükür bitti şimdi elimde yelek var su yesili cinsiyeti tam belli deil çünkü boyle renkler kullaniorum tig isi beni zorluo cok sıkı oruyorum sert sert oluyor ama şişte iyiyimdir :))
kızlar haftasonu annem istanbula gitti. hemen h&m e yollaadım oğluşuma ciciler alırdım. sizinle de paylaşmak istedim . kendi cektiğim fotoları atamadım pc ye bunlar netteki resimleri