2015 Şubat Anneleri

masallah dielim önce inş bize de gelir öle bi enerji. eve gidince kendimi koltuga zor atıyorum. biri yemek hazırlasa ne güzel olur die hayal kuruyorum 15 dakka

bnm de hareketler artık cok belirgin öyle ki dün eşim elini karnıma koymus dua ediyordu ve hareketi hissetti :) artık bagırsak hareketi ile karısak gibi degil yani çok net :)

28.haftada bende istiyim o zaman. Sağlık ocağı yapıyormu bu tahlili ?

28.haftada bende istiyim o zaman. Sağlık ocağı yapıyormu bu tahlili ?

yok sadece hastanelerde yapılıyorda senin doktorun uyuşmazlık olduğunu bilmiyormu. bilmiyorsa söylemen gerekli. ama genelde ilk gebelikte ilk bebekte sorun olmuyor bu benim 4. gebeliğim ilk 3ünde kürtajdan sonra hep iğnemi oldum.

o neymiş ya öyle. biz de hep korunuyoruz hamileyken erken doğuma sebep olabilir ya da enfeksiyon fln olur diye ama hamile kalınca rahim ağzında sıvıdan bi tıkaç oluşuyor nasıl geçsin plesantadan. bu efsane bence

:)
arkadaşın tıkacı yoktu demek ki...

İlk gebelik. Dr.sormadı bende dr.gidince heyecandan unutorum herşeyi. Sağlık ocağına bildirdim ama. Cmrts dr.söyliyim o onuda ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…