Peki kızlar bendeki bu enerji patlaması nolcak!! Eski haline geri döndüm çok şükür. Yemeğimi temizliğiminyapıom bide iş arıyorum yapacak. Söylemesi ayıp duramadım bişiler yaptım attım fırına pişmesini bekliyorum. Darısı başınıza inşaAllah. Böylede zor anacım:)
Anladm cnm cok guzelmisbunun gibi canım bebeğe de asynısı örülüyor
bnm de hareketler artık cok belirgin öyle ki dün eşim elini karnıma koymus dua ediyordu ve hareketi hissetti :) artık bagırsak hareketi ile karısak gibi degil yani çok net :)kızlarrr bnm kuzucuk iki gündür tekme atıyor sakın bağırsak hareketleridir demeyin çünkü dışarıdan da bakılınca belli oluor cinsiyetini hala bilemiyoruz ama çok güzel bişey kıpır kıpır hiç durmuor
28.haftada bende istiyim o zaman. Sağlık ocağı yapıyormu bu tahlili ?indirekt coombs testin adı bende pozitif çıktı 9. haftada. ama doktor değeri düşük buldu bundan bebek etkilenmez dedi. 28. haftada tekrar test yapılacak. sonrada iğnem olucak. zaten herhangi bir kanam vs durumunda direk yapılması gereken bir iğne.
bunun gibi canım bebeğe de asynısı örülüyor
Ben sana şiş örgüsü yapim sende bana tigvala bende o şişte hiç iyi değilim ama tığ ile ver feriştahını öreyim o dereceama evde oturunca şişi de ilerletirim heralde
28.haftada bende istiyim o zaman. Sağlık ocağı yapıyormu bu tahlili ?
:) evet canım 44 kiloyla hamile kaldım,boyum 1.60..4 kilo alarak 48 kilo mu oldun? Boyun kaç çok çok zayıf olduğunu düşündüm de birden.
Ben sana şiş örgüsü yapim sende bana tig
hep çeyize koyuyorlar zaten :)Aaaaa bundan bende de var çeyizde çıkmıştı annem örmüş zamanında hem de pembe
haha olur canım tabiBen sana şiş örgüsü yapim sende bana tig
:) evet canım 44 kiloyla hamile kaldım,boyum 1.60..
Cnm senin kanın negatif eşinin ki pozitif mi? Eğer öyle ise doktorun ilk zamanlarda hemen yaptırıyor ilk hamileliğinse problem yok doğumdan sonra iğne yapacaklar aöa doktorna danış eğer dediğim gibiyseTest yapmadılar bana testin adı ne ne zaman yapılıyor ?
o neymiş ya öyle. biz de hep korunuyoruz hamileyken erken doğuma sebep olabilir ya da enfeksiyon fln olur diye ama hamile kalınca rahim ağzında sıvıdan bi tıkaç oluşuyor nasıl geçsin plesantadan. bu efsane bence
Ayy bana da ablam gostermisti ama ben basedememistim onu :)Ben de iğne oyası yapayım. En zoru o dediler ısrarla öğrenmiştim vakti zamanında :)
tıkacı:)
arkadaşın tıkacı yoktu demek ki...
İlk gebelik. Dr.sormadı bende dr.gidince heyecandan unutorum herşeyi. Sağlık ocağına bildirdim ama. Cmrts dr.söyliyim o onuda benyok sadece hastanelerde yapılıyorda senin doktorun uyuşmazlık olduğunu bilmiyormu. bilmiyorsa söylemen gerekli. ama genelde ilk gebelikte ilk bebekte sorun olmuyor bu benim 4. gebeliğim ilk 3ünde kürtajdan sonra hep iğnemi oldum.
bende yırttım ama gelmiyo diye değil yalandan canım şunu çekti dedim gidip yiyelim dedi bugünde yırttıkOhhh be yirttim yemekten esim gelmiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?