Peki kızlar bendeki bu enerji patlaması nolcak!! Eski haline geri döndüm çok şükür. Yemeğimi temizliğiminyapıom bide iş arıyorum yapacak. Söylemesi ayıp duramadım bişiler yaptım attım fırına pişmesini bekliyorum. Darısı başınıza inşaAllah. Böylede zor anacım:)
masallah dielim önce inş bize de gelir öle bi enerji. eve gidince kendimi koltuga zor atıyorum. biri yemek hazırlasa ne güzel olur die hayal kuruyorum 15 dakka
kızlarrr bnm kuzucuk iki gündür tekme atıyor sakın bağırsak hareketleridir demeyin çünkü dışarıdan da bakılınca belli oluor cinsiyetini hala bilemiyoruz ama çok güzel bişey kıpır kıpır hiç durmuor
bnm de hareketler artık cok belirgin öyle ki dün eşim elini karnıma koymus dua ediyordu ve hareketi hissetti :) artık bagırsak hareketi ile karısak gibi degil yani çok net :)
indirekt coombs testin adı bende pozitif çıktı 9. haftada. ama doktor değeri düşük buldu bundan bebek etkilenmez dedi. 28. haftada tekrar test yapılacak. sonrada iğnem olucak. zaten herhangi bir kanam vs durumunda direk yapılması gereken bir iğne.
yok sadece hastanelerde yapılıyorda senin doktorun uyuşmazlık olduğunu bilmiyormu. bilmiyorsa söylemen gerekli. ama genelde ilk gebelikte ilk bebekte sorun olmuyor bu benim 4. gebeliğim ilk 3ünde kürtajdan sonra hep iğnemi oldum.
Cnm senin kanın negatif eşinin ki pozitif mi? Eğer öyle ise doktorun ilk zamanlarda hemen yaptırıyor ilk hamileliğinse problem yok doğumdan sonra iğne yapacaklar aöa doktorna danış eğer dediğim gibiyse
o neymiş ya öyle. biz de hep korunuyoruz hamileyken erken doğuma sebep olabilir ya da enfeksiyon fln olur diye ama hamile kalınca rahim ağzında sıvıdan bi tıkaç oluşuyor nasıl geçsin plesantadan. bu efsane bence
yok sadece hastanelerde yapılıyorda senin doktorun uyuşmazlık olduğunu bilmiyormu. bilmiyorsa söylemen gerekli. ama genelde ilk gebelikte ilk bebekte sorun olmuyor bu benim 4. gebeliğim ilk 3ünde kürtajdan sonra hep iğnemi oldum.