2015 Şubat Anneleri

hoşgeldin , bende aynıyım valla hiç ayakta kalamıyorum yoruluyorum hemen

Hosbuldum cnm, agirlasmaya basladik nefeste sorun oluyor artik.

:)) bu acidan bakinca çok hakli. bende misafir severim Esim sevmez o çok pimpirikli herşeye koşturur ben rahattirim anin keyfini cikaririm :)) Zaten bütün arkadaslarin tayini cikti kimsemiz kalmadi

bendede yemek yok bu aksam. bi tencerecik te bana yapıver , valla ne olsa yerim abla yeterki hazır olsun

Bende de yok hic bisey ya napalim kozlar ya offf.

selamlar kızlar okuayamadıgım 10larca sayfaa var masallah.. ayrın kobntrolum var heyecan dorukta

valla onada şukur de. biizmkisi önüne çay bekler

ben hiç açlığa dayanamıyorum cnm. eve gıdınce hemen yemelıyım yoksa butun gece tansıyonumla ugrasıyorum. senın eger oyle bı derdın yoksa yat dınlen tabıkı

Ama ben bunların hepsine bayıldım benimde canım çekti n olucak şimdi papatis teyzesi :)
Çok tatlılar güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah

Ama ben bunların hepsine bayıldım benimde canım çekti n olucak şimdi papatis teyzesi :)
Çok tatlılar güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah

ah canım bursada olsa alır gonderırdım kargoyla bnde ıstanbuldan getırttım.

Ben de baykuslu bi battaniye gordum ig de anneme fotosunu yolladim. Firsatim olur mu ki dedi o da. Kendim de beceremem

Test yapmadılar bana testin adı ne ne zaman yapılıyor ?

indirekt coombs testin adı bende pozitif çıktı 9. haftada. ama doktor değeri düşük buldu bundan bebek etkilenmez dedi. 28. haftada tekrar test yapılacak. sonrada iğnem olucak. zaten herhangi bir kanam vs durumunda direk yapılması gereken bir iğne.

vala bende o şişte hiç iyi değilim ama tığ ile ver feriştahını öreyim o derece ama evde oturunca şişi de ilerletirim heralde

Papatiscim şaka yapıyorum inşallah güzel günlerde giysin güzel yavrun :) Kızlar bu arada kıskandım sizleri bende oğlıuşuma kendi ellermle yaptıklarımı Paylaşıyım madem :) Fotolarda istediğim gibi görünmeselerde artan kumaşlarla içini elyaf doldurarak oyuncak yapmaya çalıştım

Peki kızlar bendeki bu enerji patlaması nolcak!! Eski haline geri döndüm çok şükür. Yemeğimi temizliğiminyapıom bide iş arıyorum yapacak. Söylemesi ayıp duramadım bişiler yaptım attım fırına pişmesini bekliyorum. Darısı başınıza inşaAllah. Böylede zor anacım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…