hoşgeldin , bende aynıyım valla hiç ayakta kalamıyorum yoruluyorum hemen
benim eşimde bayılır misafire. ama haklı onun yerinde olsam bende isterim. ev temizlenıyor bir suru yemek , pogaca, pasta yaplıyor. misafırın yanında ne kadar yardım edıcek kı bana , cay corba onune konuluyor bide uzerine gelsin sohbet muahabbet, istemese anormal olur zaten :)
bendede yemek yok bu aksam. bi tencerecik te bana yapıver, valla ne olsa yerim abla yeterki hazır olsun
Logusayken giyilen hırka gibi bisi cnm :)Lizöz ne ya
Çok guzeller canim saglikla giyinsin pasaakızlar haftasonu annem istanbula gitti. hemen h&m e yollaadım oğluşuma ciciler alırdım. sizinle de paylaşmak istedim . kendi cektiğim fotoları atamadım pc ye bunlar netteki resimleriEki Görüntüle 1239308 Eki Görüntüle 1239309 Eki Görüntüle 1239310 Eki Görüntüle 1239311 Eki Görüntüle 1239312
Yaa cook guzeller amaa :)) guzel gunlerde giysin insallah :)kızlar haftasonu annem istanbula gitti. hemen h&m e yollaadım oğluşuma ciciler alırdım. sizinle de paylaşmak istedim . kendi cektiğim fotoları atamadım pc ye bunlar netteki resimleriEki Görüntüle 1239308 Eki Görüntüle 1239309 Eki Görüntüle 1239310 Eki Görüntüle 1239311 Eki Görüntüle 1239312
yok bizimki çağırırsa hizmette eder. salata falan yapılacaksa yapar. masayı hazırlar kaldırır ama işte sonrasında dağ gibi bulaşık dağınıklık. çocuk varsa zaten her şey alt üst. o kısmına karışmıyor.
ben hiç açlığa dayanamıyorum cnm. eve gıdınce hemen yemelıyım yoksa butun gece tansıyonumla ugrasıyorum. senın eger oyle bı derdın yoksa yat dınlen tabıkıbenımde sadece çorba var dünden yanına ne yapcağım konusunda bır fıkrım yok maalesef. ve bir şey yapasımda yok. uyumak ıstıyorum. belki gider bir saat mayışırım uyuyamam ama denırım. sonra yaparım dıyorum.
kızlar haftasonu annem istanbula gitti. hemen h&m e yollaadım oğluşuma ciciler alırdım. sizinle de paylaşmak istedim . kendi cektiğim fotoları atamadım pc ye bunlar netteki resimleriEki Görüntüle 1239308 Eki Görüntüle 1239309 Eki Görüntüle 1239310 Eki Görüntüle 1239311 Eki Görüntüle 1239312
cok sagol cnmYaa cook guzeller amaa :)) guzel gunlerde giysin insallah :)
Ama ben bunların hepsine bayıldım benimde canım çekti n olucak şimdi papatis teyzesi :)
Çok tatlılar güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah
Test yapmadılar bana testin adı ne ne zaman yapılıyor ?
Lizöz ne ya
vala bende o şişte hiç iyi değilim ama tığ ile ver feriştahını öreyim o dereceBunu cok once baslamistik cnm bayya zorladi ama şükür bitti şimdi elimde yelek var su yesili cinsiyeti tam belli deil çünkü boyle renkler kullaniorum tig isi beni zorluo cok sıkı oruyorum sert sert oluyor ama şişte iyiyimdir :))
Baktim cnm ama bisey anlamadim :)canım internete yaz bak çıkıyo vala tam anlamı ne bilmiyom işte bizimkiler bebek mevlüdünde hem bebeğe hem anneye yapıyorlar örgü ceket ibi bişey yani :)
bunun gibi canım bebeğe de asynısı örülüyorBaktim cnm ama bisey anlamadim :)
amanınnn pantiye baksana yesinler onu o pantolonun içinde. erkeklerin kıyafetleri de güzel hepsine özeniyorum işte.kızlar haftasonu annem istanbula gitti. hemen h&m e yollaadım oğluşuma ciciler alırdım. sizinle de paylaşmak istedim . kendi cektiğim fotoları atamadım pc ye bunlar netteki resimleriEki Görüntüle 1239308 Eki Görüntüle 1239309 Eki Görüntüle 1239310 Eki Görüntüle 1239311 Eki Görüntüle 1239312
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?