2015 Şubat Anneleri

Cnm senin kanın negatif eşinin ki pozitif mi? Eğer öyle ise doktorun ilk zamanlarda hemen yaptırıyor ilk hamileliğinse problem yok doğumdan sonra iğne yapacaklar aöa doktorna danış eğer dediğim gibiyse
Ewt ben negatif eşim pozitif ilk gebeliğim.

tıkacı kız vala çok güldüm :)

:)
kız ne bilim arkadaş tıkaç oluyormuş dedi ya yaşayan arkadaşım yani demek ki tıkacı yoktu öyle birşey olduğuna göre ve diyen dr da benim doktorum yani aynı doktor ne diyim şimdi :)
bende güldüm de aklıma başka bişey gelmedi.

aranızda tansiyonu yükselen arkadaş var mı?
bende 3-4 gündür birden enseme bir ağrı giriyor göz kapaklarım ağır geliyor ve bayılcak gibi garip bi duygu geliyor. evde de tansiyon aletim yok acaba tansiyonum mu yükseliyor sonrada midem bulanır gibi oluyor.

ben de çıkıyorum işten eve gidip uyuycam . gelecek olanda ne yerse yesin artık.

Kesinlikle doktoruna görüş canim senin ve bebegin için çok önemli. Enseden ise yukseliyordur. Çok mühim ama sakin göz ardi edeyim deme cnm.

Kesinlikle doktoruna görüş canim senin ve bebegin için çok önemli. Enseden ise yukseliyordur. Çok mühim ama sakin göz ardi edeyim deme cnm.

şimdi ölçtüm 14.10
dr u aradım eşim gelsin idrar ve karaciger enzimlerine bakacaklar. eğer gerek görülürse tansiyon ilacı kullanırsın dedi hamilelere özel. eşim gelsin bakalım. ya kaç gündür temizlik yapamıyorum kafamdan yaa. dün baş dönmesine uyandım ama nasıl fırr fırr yavaş yürüyorum böyle dönmesin diye. hiç aklıma tansiyon gelmedi. bir de kayınvalideye gittik giderken bime girdik allahım bir çın kulaklarımda ben tansiyon düştü sandım beynim patlıycak gibi oldu gözlerim bugulandı. bugun netten nedenini araştırırken tansiyonu gördüm.
inşallah kötü bir durum söz konusu değildir. dua edin bebeğime birşey olmasın.

Boyuna göre yine de çok zayıfımışsın canım yaa. Sana elbirliğiyle kilo aldıralım vitaminlerini mutlaka iç olur mu.
yok aslında görüntü olarak iskelet gibi de değildim =))) çok da kilo almak istemiyorum açıkçası hamilelikte,alacaksam da emzirme döneminde alayım..kilo alıp ağırlaşmak istemiyorum,öğretmenim bir de hiç çekemem yani ayakta o kiloyu..gerçi böyle giderse 60 ı görecem herhalde =))))

Kizlar kizlar 2 gun pek giremeyince sayfalara ne olmus 2 ser 2 ser atlayark okuyabildim:)

Banada enerji geldincok sukur dun butun gun gezdim bugunde kuzenime gittim oturmaya geldim simdi yemek yapmam lazim sizlere bi bakim dedim insan girmeyincr ozluyo
Aksam firsat olutsa gelcem foruma insallah optm sizi

Canım eşin gelene kadar limonlu su falan içsen.

Canım aldığın kilo bebişe gidicek zaten. Sen sağlıklı ol yeter.

Tamam canım bu akşam pek yemek yapanımız yoktu hadi bakalım kolay gelsin

canım anne negatif baba pozitif olursa kan uyuşmazlığı olur diye biliyorum,

Kızımda ben de 44 kiloyla hamile kalmıştım,68'le tamamladım :) Şimdi ise 50 kiloyla hamile kaldım şu an 54'üm bakalım gelişmeler nasıl olacak hep birlikte göreceğiz..Zayıflar daha fazla kilo alır diyorlar,zaten yapın zayıfsa yine veriyorsun ,ben oğlumda da kızımda da birinde 25 birinde 24 kilo aldım yapım zayıf olduğu için verdim kolayca.Boylarımız da aynıymış seninle bir de gözlüklüysen sen eşittir ben diyebiliriz

Canım idrar tahlilin özellikle çok önemli protein kaçağı var mı diye bakacaklar.Bu tansiyonla beraber ellerinde ve özellikle yüzünde şişme oldu mu aşırı?Vücudun ödem topluyor mu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…