- 12 Ocak 2014
- 3.889
- 2.293
- 448
- 35
Ewt ben negatif eşim pozitif ilk gebeliğim.Cnm senin kanın negatif eşinin ki pozitif mi? Eğer öyle ise doktorun ilk zamanlarda hemen yaptırıyor ilk hamileliğinse problem yok doğumdan sonra iğne yapacaklar aöa doktorna danış eğer dediğim gibiyse
tıkacıkız vala çok güldüm :)
Bende oglumla disardan yicem :)bende yırttım ama gelmiyo diye değil yalandan canım şunu çekti dedim gidip yiyelim dedi bugünde yırttık
Ayy bana da ablam gostermisti ama ben basedememistim onu :)
aranızda tansiyonu yükselen arkadaş var mı?
bende 3-4 gündür birden enseme bir ağrı giriyor göz kapaklarım ağır geliyor ve bayılcak gibi garip bi duygu geliyor. evde de tansiyon aletim yok acaba tansiyonum mu yükseliyor sonrada midem bulanır gibi oluyor.
Kesinlikle doktoruna görüş canim senin ve bebegin için çok önemli. Enseden ise yukseliyordur. Çok mühim ama sakin göz ardi edeyim deme cnm.
yok aslında görüntü olarak iskelet gibi de değildim =))) çok da kilo almak istemiyorum açıkçası hamilelikte,alacaksam da emzirme döneminde alayım..kilo alıp ağırlaşmak istemiyorum,öğretmenim bir de hiç çekemem yani ayakta o kiloyu..gerçi böyle giderse 60 ı görecem herhalde =))))Boyuna göre yine de çok zayıfımışsın canım yaa. Sana elbirliğiyle kilo aldıralımvitaminlerini mutlaka iç olur mu.
şimdi ölçtüm 14.10
dr u aradım eşim gelsin idrar ve karaciger enzimlerine bakacaklar. eğer gerek görülürse tansiyon ilacı kullanırsın dedi hamilelere özel. eşim gelsin bakalım. ya kaç gündür temizlik yapamıyorum kafamdan yaa. dün baş dönmesine uyandım ama nasıl fırr fırr yavaş yürüyorum böyle dönmesin diye. hiç aklıma tansiyon gelmedi. bir de kayınvalideye gittik giderken bime girdik allahım bir çın kulaklarımda ben tansiyon düştü sandım beynim patlıycak gibi oldu gözlerim bugulandı. bugun netten nedenini araştırırken tansiyonu gördüm.
inşallah kötü bir durum söz konusu değildir. dua edin bebeğime birşey olmasın.
Kızlar bzde bnm kan grubu 0 pozitif eşim 0 negatif sorun olurmu yaaa
yok aslında görüntü olarak iskelet gibi de değildim =))) çok da kilo almak istemiyorum açıkçası hamilelikte,alacaksam da emzirme döneminde alayım..kilo alıp ağırlaşmak istemiyorum,öğretmenim bir de hiç çekemem yani ayakta o kiloyu..gerçi böyle giderse 60 ı görecem herhalde =))))
Kizlar kizlar 2 gun pek giremeyince sayfalara ne olmus 2 ser 2 ser atlayark okuyabildim:)
Banada enerji geldincok sukur dun butun gun gezdim bugunde kuzenime gittim oturmaya geldim simdi yemek yapmam lazim sizlere bi bakim dedim insan girmeyincr ozluyo
Aksam firsat olutsa gelcem foruma insallah optm sizi
Canım eşin gelene kadar limonlu su falan içsen.
valla direk limonu yedim bi tane kafam kütük gibi sanki umarım düşer. umarım idrarda protein çıkmaz.
Cnm benim eğer doktoruna söylefiysen bu durumu kan uyuşmazlığı testi yapması laxımdı? Bu konuda konuşmadınız mı hiç?Ewt ben negatif eşim pozitif ilk gebeliğim.
yok aslında görüntü olarak iskelet gibi de değildim =))) çok da kilo almak istemiyorum açıkçası hamilelikte,alacaksam da emzirme döneminde alayım..kilo alıp ağırlaşmak istemiyorum,öğretmenim bir de hiç çekemem yani ayakta o kiloyu..gerçi böyle giderse 60 ı görecem herhalde =))))
şimdi ölçtüm 14.10
dr u aradım eşim gelsin idrar ve karaciger enzimlerine bakacaklar. eğer gerek görülürse tansiyon ilacı kullanırsın dedi hamilelere özel. eşim gelsin bakalım. ya kaç gündür temizlik yapamıyorum kafamdan yaa. dün baş dönmesine uyandım ama nasıl fırr fırr yavaş yürüyorum böyle dönmesin diye. hiç aklıma tansiyon gelmedi. bir de kayınvalideye gittik giderken bime girdik allahım bir çın kulaklarımda ben tansiyon düştü sandım beynim patlıycak gibi oldu gözlerim bugulandı. bugun netten nedenini araştırırken tansiyonu gördüm.
inşallah kötü bir durum söz konusu değildir. dua edin bebeğime birşey olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?