Cnm yuksek tansiyon iyi degil ihmal etmeden git gecmis olsunaranızda tansiyonu yükselen arkadaş var mı?
bende 3-4 gündür birden enseme bir ağrı giriyor göz kapaklarım ağır geliyor ve bayılcak gibi garip bi duygu geliyor. evde de tansiyon aletim yok acaba tansiyonum mu yükseliyor sonrada midem bulanır gibi oluyor.
Yok cnm bende de ayni sorun var esin pozitif sen negatif olsaydin yyusmazlik olurdu brnim kizimda babasinin kanini almis ne yazikki negatif ama sorun teskil etmiyo rahat olKızlar bzde bnm kan grubu 0 pozitif eşim 0 negatif sorun olurmu yaaa
öyle değil aslında mesela ben çikolata filan hiç sevmezdim arada bir alıp 1 tane yiyorum. hala sevmem ama nedense bazen canım istiyor bu da heralde vücudum istiyora bağlıyorum. ha yediklerimizden alıyoruz ama ne bileyim tatlının yerini tutmuyor mesela meyve filan kesmiyor bazen beni bende 1 tane çikolata ile geçiştiriyorum
seker enerji veriyor heralde o yuzden bebekler hareketli oluyor..ee doktorlar da farklı pozisyonları gormek için bebişlerin hareketli olmasını istiyor..hiç bi doktorun diyette seker önerdiğini duymadım ztn demekki yediklerimizle yeterince alıyoruz
Ah canim çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey cikmaz bende yasadim onu yaklasik 1 hafta sonrasında düzeldi seninkide kendiliğinden geçer umarim. Buraya da yazarsan merak etmeyelim cnm.şimdi ölçtüm 14.10
dr u aradım eşim gelsin idrar ve karaciger enzimlerine bakacaklar. eğer gerek görülürse tansiyon ilacı kullanırsın dedi hamilelere özel. eşim gelsin bakalım. ya kaç gündür temizlik yapamıyorum kafamdan yaa. dün baş dönmesine uyandım ama nasıl fırr fırr yavaş yürüyorum böyle dönmesin diye. hiç aklıma tansiyon gelmedi. bir de kayınvalideye gittik giderken bime girdik allahım bir çın kulaklarımda ben tansiyon düştü sandım beynim patlıycak gibi oldu gözlerim bugulandı. bugun netten nedenini araştırırken tansiyonu gördüm.
inşallah kötü bir durum söz konusu değildir. dua edin bebeğime birşey olmasın.
Yok cnm bisey olmaz meyve yada bal tarzi seylrr yiyosan kan sekerini dengeliyodur onlarBişi sorucam. Siz şekerli bişeyler yiyiyor ya da içiyor musunuz? Hiç şeker almıyorum ben acaba almamak sakıncalı mı?
bilmem ki canım vardır belki ilgisi ama ben bilerek fazla seker tüketmemeye calısıyorum yine de kıpır kıpır minnoşum :) bi de seker yesem fırlicak karnımdan o zaman :)Bir de Burda herkes bebişinin kıpırtısını anlatıyor. Belki dedim şekerli yiyorlarsa ondan mı kıpırdıyo
Bir de Burda herkes bebişinin kıpırtısını anlatıyor. Belki dedim şekerli yiyorlarsa ondan mı kıpırdıyo
Darisi bana insallah:) t3mbel cikti benim kizbilmem ki canım vardır belki ilgisi ama ben bilerek fazla seker tüketmemeye calısıyorum yine de kıpır kıpır minnoşum :) bi de seker yesem fırlicak karnımdan o zaman :)
baya güclendi kuvvetlendi heralde bnm minik :) dun gece babası da hissetti hareketini :) sen de hissedersin yakında merak etme..bazen gün içinde öyle bi vuruş yapıyorki dalgınsam falan korkuyorum bi anda :)Darisi bana insallah:) t3mbel cikti benim kiz
Ohhh ellerinize saglik cnm gule gule kirletin:) su annelerde olmasaohhh her yer miss oldu
sabahtan beri annemle temizlik yapıyoruz uzun zamandır bu kadar temiz olmamıştım sanırım
temizlikten sonra 4 çeşit yemek yaptık bu hafta rahatım artık
Kızımda ben de 44 kiloyla hamile kalmıştım,68'le tamamladım :) Şimdi ise 50 kiloyla hamile kaldım şu an 54'üm bakalım gelişmeler nasıl olacak hep birlikte göreceğiz..Zayıflar daha fazla kilo alır diyorlar,zaten yapın zayıfsa yine veriyorsun ,ben oğlumda da kızımda da birinde 25 birinde 24 kilo aldım yapım zayıf olduğu için verdim kolayca.Boylarımız da aynıymış seninle bir de gözlüklüysen sen eşittir ben diyebiliriz
Canım idrar tahlilin özellikle çok önemli protein kaçağı var mı diye bakacaklar.Bu tansiyonla beraber ellerinde ve özellikle yüzünde şişme oldu mu aşırı?Vücudun ödem topluyor mu yani?
teşekkür ederim cnmCnm yuksek tansiyon iyi degil ihmal etmeden git gecmis olsun
inşallah cnm çok teşekkürlerAh canim çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey cikmaz bende yasadim onu yaklasik 1 hafta sonrasında düzeldi seninkide kendiliğinden geçer umarim. Buraya da yazarsan merak etmeyelim cnm.
baya güclendi kuvvetlendi heralde bnm minik :) dun gece babası da hissetti hareketini :) sen de hissedersin yakında merak etme..bazen gün içinde öyle bi vuruş yapıyorki dalgınsam falan korkuyorum bi anda :)
Sen cok yasa emi benim kizda ole nezamn gitsem bacaklari indirip kaldiriyo simdiden dedim kilosunu dusunup airobic yapiyo dedim akilli kizimoh maşallah ne güzel ben hiççç hissetmiyorum ki babası hissetsin. ilk sezeryan ikinci çocuklarda hissetmeyi biraz daha geciktirebiliyor dedi doktorum. zaten çok ağır abisine benzememiş oğlum... usg de bile sadece iki el oynuyo arada da ayaklar..
yok canım ya bende yemem çok fazla amaolsunm istedi nabayımzaten sonrasında temizlik mahfediyor beni. eşim malesef çok seviyor sıkı sık yaptırıyor :)
Bişi sorucam. Siz şekerli bişeyler yiyiyor ya da içiyor musunuz? Hiç şeker almıyorum ben acaba almamak sakıncalı mı?
2. trimester işlem yaptırmak için en uygun dönem ama cok fazla komplike işler yapmak istemeyiz canım..seni cok cok zorlamıyorsa hamilelik bitince çektir ama dayanamıcak gibiysen yine de doktoruna danıs ondan sonra cektir canım..eger sorunsuz bi hamilelikse kadın dogumcular genelde sakınca görmüyor ama yine de hamilelik sonrasına bırakmanı öneririm
ohhh her yer miss oldu
sabahtan beri annemle temizlik yapıyoruz uzun zamandır bu kadar temiz olmamıştım sanırım
temizlikten sonra 4 çeşit yemek yaptık bu hafta rahatım artık
Yok cnm bisey olmaz meyve yada bal tarzi seylrr yiyosan kan sekerini dengeliyodur onlar
Sen cok yasa emi benim kizda ole nezamn gitsem bacaklari indirip kaldiriyo simdiden dedim kilosunu dusunup airobic yapiyo dedim akilli kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?