2015 Şubat Anneleri

Cnm yuksek tansiyon iyi degil ihmal etmeden git gecmis olsun

Kızlar bzde bnm kan grubu 0 pozitif eşim 0 negatif sorun olurmu yaaa
Yok cnm bende de ayni sorun var esin pozitif sen negatif olsaydin yyusmazlik olurdu brnim kizimda babasinin kanini almis ne yazikki negatif ama sorun teskil etmiyo rahat ol

Geçen gün eşim dedi sen çikolatayı hergün yerdin dedi şimdi yemiyorsun dedi. Vücudun alışıktı bir anda kesTin dedi. Ben de aslında çikolatada kafein var diye yemiyorum. Neyse aslında ne istiyorsak yiyelim ama zararlıları daha az yiyelim en iyisi.

Bir de Burda herkes bebişinin kıpırtısını anlatıyor. Belki dedim şekerli yiyorlarsa ondan mı kıpırdıyo

Ah canim çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey cikmaz bende yasadim onu yaklasik 1 hafta sonrasında düzeldi seninkide kendiliğinden geçer umarim. Buraya da yazarsan merak etmeyelim cnm.

Bir de Burda herkes bebişinin kıpırtısını anlatıyor. Belki dedim şekerli yiyorlarsa ondan mı kıpırdıyo

yok canım ya benim pıtırcık hiç bir zaman tatlıya tepki vermiyor. ama akşam yemeği sabah kahvaltısında coşuyor. ben hep tatlıyla denedim ama hiç olmadı kuru bir ekmekle bile tepişiyor benim ki D:

Ya niye ben bikere hissettim dahada hissedemiyorum buyudukce hissrtmem gerekirken bu cocuk surekli uyuyormu acaba tembelmi olcek ne hic anasina cekmemis hihh

ohhh her yer miss oldu
sabahtan beri annemle temizlik yapıyoruz uzun zamandır bu kadar temiz olmamıştım sanırım
temizlikten sonra 4 çeşit yemek yaptık bu hafta rahatım artık

yok canım ya ödemim filan yok. arka üstü yatamıyorum başım dönüyo fena oluyorum. baş ağırm var ve aniden böyle enseme birşey oluyo bayılma hissi gibi geliyor içim bitiyor gibi oluyor. ben tansiyon düşüyor sanıyordum hep ama ödem yok.

Cnm yuksek tansiyon iyi degil ihmal etmeden git gecmis olsun
teşekkür ederim cnm

Ah canim çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey cikmaz bende yasadim onu yaklasik 1 hafta sonrasında düzeldi seninkide kendiliğinden geçer umarim. Buraya da yazarsan merak etmeyelim cnm.
inşallah cnm çok teşekkürler

baya güclendi kuvvetlendi heralde bnm minik :) dun gece babası da hissetti hareketini :) sen de hissedersin yakında merak etme..bazen gün içinde öyle bi vuruş yapıyorki dalgınsam falan korkuyorum bi anda :)

oh maşallah ne güzel ben hiççç hissetmiyorum ki babası hissetsin. ilk sezeryan ikinci çocuklarda hissetmeyi biraz daha geciktirebiliyor dedi doktorum. zaten çok ağır abisine benzememiş oğlum... usg de bile sadece iki el oynuyo arada da ayaklar..

Ya bende zararli oldugunu bildigim halde canim buz gibi kola istedi nirmal hayatimda bile icmem aslinda aldim bi bardak hemen ictim acaba baska isticek bisey yokmuydu ceke ceke kola cekti cnm

Sen cok yasa emi benim kizda ole nezamn gitsem bacaklari indirip kaldiriyo simdiden dedim kilosunu dusunup airobic yapiyo dedim akilli kizim

yok canım ya bende yemem çok fazla amaolsunm istedi nabayım zaten sonrasında temizlik mahfediyor beni. eşim malesef çok seviyor sıkı sık yaptırıyor :)

Canim cektiyse yiyeceksin tabi icinde kalmasin yarasin kuzuya

Bişi sorucam. Siz şekerli bişeyler yiyiyor ya da içiyor musunuz? Hiç şeker almıyorum ben acaba almamak sakıncalı mı?

OzEllikle Seker alayim diye bir ugrasim yok cayi sekersiz icerdim tadi aci geliyir artik buyuk bardaga tek seker atiyorum bu gebelikte arar oldum cayda sekeri o da az diye sorun etmiyorum. Meyveden alinan yeter bal pekmez turu de yiyorsan. Evde hamur isi cook nadir yaparim kolay kolay tatli da yapmam hem kg almiyim hem kizimin kronik kabizligi var ona zarar oluyor alismasin diye aliskanlik olunca cok seker tuketme durumumz yok evde. Iste bazen bir iki biskuvi yerim o. Zaten cikolatadan bile tat alamaz oldum hamilelikte tatliya meylim olmuyor benim hic.

Hadi ya benim kirik disim var ve de yirmilik dis ara ara sisıkıntı Veriyor biliyirum ki son trimesterda esas golu atacak o disler kizimda oyle oldu cok dis kaybi yasadim son aylarda mudahale de etmiyorlar. Hazir ikinci trimesterdayken halletsem diyordum tuh kanal tedavisi de mi yapilmiyor peki Canim?

ohhh her yer miss oldu
sabahtan beri annemle temizlik yapıyoruz uzun zamandır bu kadar temiz olmamıştım sanırım
temizlikten sonra 4 çeşit yemek yaptık bu hafta rahatım artık

oh nasil ici aciliyor insanin misler gibi otur ferah ferah yemekler de can olsun yarasin kuzunla sana

Yok cnm bisey olmaz meyve yada bal tarzi seylrr yiyosan kan sekerini dengeliyodur onlar

Meyveyi iyice azalttım günde bir yada iki anca. Balı da kabız yapıyor gibi geldi onu da bıraktım. Beni endişelendiren şey acaba kan şekerim falan mı düşüyor?

Sen cok yasa emi benim kizda ole nezamn gitsem bacaklari indirip kaldiriyo simdiden dedim kilosunu dusunup airobic yapiyo dedim akilli kizim

aynen bizimki de valla. buyuk oğlum çok hareketliydi hatta ayakta dururdu bu zamanlarda yer bol tabi. bunda hiç görmedim ya hep yatış durumu kalın dötlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…