Ben yumurta çok severim.ilk başlarda alerji yaptı bütün vucudum kabardı.sonra koktu ama duyamazlıktan geldim yemeye devam ettim.şimdi geçti hepsi.
Sirt ustu yatarsam ortalarda. Zaten rahimi hissediyosn sertlik oluyor. Yan yatarsam yanlardabebeğini hisseden bacılar bişey sorucam , hareketleri karnınızın ortasından mı yoksa yanlardan mı geliyor , dikkatimi ona göre vereyim diyorum 2 gün baloncuk hissettim ya : )))
Sizinkiler küçük daha ben ne yapayım yarın 20 hafta olacak ses seda yok. Oynayan kadar buraya girmesem diyorum. Moralim bozuluyor bebek iyi mi diye endişe ediyorumYaw Siz Böle Dedikce Kıskanır Oldum SiziHadi Şu Haftalar Çabuk Geçsin Bende Hissediyim Prensesimi Ne Baloncuk Ne Kanat Çırpış Ben Hiç Birşey Hissetmiyorum
Sizinkiler küçük daha ben ne yapayım yarın 20 hafta olacak ses seda yok. Oynayan kadar buraya girmesem diyorum. Moralim bozuluyor bebek iyi mi diye endişe ediyorum
Ya nerden bakılıyo o listeye bem bulamayrmbaktımda yine cinsiyetler eklenmemiş ne zor işmiş yahuuu neyse black doğurduğumuzda yazar artıkkk?????
Tatlım e bebekten aldım gerçekten bugun ilk defa rahat uyandım, sırt destekli olanını al krem renkli :)
Kilo hakkaten etkiliyor. Ilk hamilelikte zayiftim 14 haftadan sonra hep duydum. 17 de esim de duyuyordu elini koyunca. Bunda kendim 17 de zor hissettim. Bi de sen ufak hareketleri algilamazsn simdi hic takma yani kafana az kaldi. Duycaksin zatenSizinkiler küçük daha ben ne yapayım yarın 20 hafta olacak ses seda yok. Oynayan kadar buraya girmesem diyorum. Moralim bozuluyor bebek iyi mi diye endişe ediyorum
Cnm belli olmuyo benimki durmdan yer degistiriyobebeğini hisseden bacılar bişey sorucam , hareketleri karnınızın ortasından mı yoksa yanlardan mı geliyor , dikkatimi ona göre vereyim diyorum 2 gün baloncuk hissettim ya : )))
Sizinkiler küçük daha ben ne yapayım yarın 20 hafta olacak ses seda yok. Oynayan kadar buraya girmesem diyorum. Moralim bozuluyor bebek iyi mi diye endişe ediyorum
İnşallah.doktor dedi 20.Hafta diye işte kafa ne yapacaksın takılıyoruz her şeyecanm ya resmen senin yazdıklarına bakıorum artık bugün hissetmiş mi bugün hissetmiş mi diyee.. Üzme bu kadar kendinii, herkes mutlulukla yazıo buraya hissediorum die, sen orda üzülüosun, kötü oluo.. çok kilo aldım diosun ya ondan hissedemiosun bence gerçekten bak.. ilk zamanlar nasıl hissedemioduk, ama iyi olduğunu bilioduk öle düşün, doğunca anlatırsın bunları çok geç hissettim seni die :) içini ferah tut, p.tesi foruma girdiğimde hissettim yazdığını görcem inşallah
Cnm oynayincada bi dert bak cok oynadi iki saattir durdu oynasin diye karnima yapmadigim kalmadiİnşallah.doktor dedi 20.Hafta diye işte kafa ne yapacaksın takılıyoruz her şeye
Bende zayıfım ama çok sık hissetmiyorum, bir haftadır ağaçkakan gibi vuruyor içerden..elimle hafifçe bastırarak dokunduğumda da hareket ettiğini hissettim ama öyle her dakika dönmüyo,dışardan tekmeleri belli olmuyo..ultrasonda kıpır kıpır oysa..47.700 kilom,zayıfım gerçekten ama anlatılanlar gibi hissederim elbet :)Kilo hakkaten etkiliyor. Ilk hamilelikte zayiftim 14 haftadan sonra hep duydum. 17 de esim de duyuyordu elini koyunca. Bunda kendim 17 de zor hissettim. Bi de sen ufak hareketleri algilamazsn simdi hic takma yani kafana az kaldi. Duycaksin zaten
E bebek in Mağazası'ndan aldım ama tabii intde de var :)O da internet yani. Peki ben de bakayım teşekkür ederim canım.
Kiz aticaktim ama videoda tam cikmiyo cok denedim yoksaya video çek gönderrrr watsaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?