Herkes istanbulda mi kiBence bir ara buluşalım tanışalım görüşelim artık :) o zaman muhabbetimize doyum olmaz
Artık listeye bilgilerim yazılacak oleyyyyBuarada herkese günaydınnnn
Oyle seviyesiz ve civik ortama hayatta katlanamam.. Watsappi da okuyorm vakit buldukca oyle civik bi hal yok ortamda olsa ben de tercih etmem ama facei hic dusunmem. Dedigin gibi her telden insan oluyor tum ailevi ve sahsi bilgilerimi paylasmayi tercih etmemben tercih etmiyorum etmiyecemde sonuna kadar. kırgınlıklar küslükler hatta hakaretlere varabiliyor bazı konuşmalar.bilmiyorum belki facenin veya başka biyerin verdiği rahatlıktır bu. ama ben buradan rahatım herkese cevap vermeye çalışıyorum gördükçe. herkeslede muhabbet etmeye çalışıyorum..
Aynen valla dün akşam 8 gibi yedim akşam yemeğini sabaha kendimi zor tıttum 7 ye kadar bu gidişle sana ulaşmak için 40 fırına geerek kalmayacak bu arada hepinize günaydın fıstıklar :)Günaydın.gece 2 de geldik eve. Düğünde ne var ne yok hep yedim. Esnemekten ağzım ayrıldı ama sabahın köründe kalktım yine. Evde ekmek yok şu anda midem kazınıyor.gidip birisinde kahvaltı yapayım en iyisi
Oyle seviyesiz ve civik ortama hayatta katlanamam.. Watsappi da okuyorm vakit buldukca oyle civik bi hal yok ortamda olsa ben de tercih etmem ama facei hic dusunmem. Dedigin gibi her telden insan oluyor tum ailevi ve sahsi bilgilerimi paylasmayi tercih etmem
Hemen iyi bi doktota git canim bi daniye daha cekme ben ilk gbeligimde yasadim hemen doktoraKizlar saglam dis agrisi cekiyorum.ne yapabilirim?
O ne sacma muhabbet ya.. Aylak mu kalmis bunlar milleti konusacak kadarneden o değil ki canım kişisel bilgim değil. kasım annelerinden başıma geldi benim aynı böyle muhabbetimiz vardı. herkesle arkadaş olmuştum meğersem insanlar arkamdan neler demiş neler. ben o ara düşük yapmıştım bana işte ısrar ettiler gel gruba diye bende gittim. gitmez olaydım çok üzüldüm duyduklarıma şimdi sadece bir kişi ile görüşüyorum oradan. oda düşük yaptı şimdi hamile kalmak için uğraşıyor.ister istemez kırgınlıklar oluyor. olmuyor diyen yalan söyler bana göre. face grubundan gruplaşmada oluyor ayrıca. yani o yüzden tercih etmiyorum :)
Hayirlisi olsun animKullandığınız demir hapının ismini yazarmısınız kızlar birde yan etki yapan var mı ishal karın agrısı gibii.bizde cinsiyeti 16. Haftada öğrendik erkek mişş.
Ay cok hossunAyin burclardaki hareketine gore tarihler var. Ay buyurken tuy alirsan gucleniyor, kuculurken alirsan azaliyor. Hani bazen cabuk ve sert cikar tuyler bazen gec cikar ya bu yuzden. Google a kozmik bakim yazip ilk cikan blogtan inceleyebilirsin. Epilasyon aletinin zarari yok acisi coj sadece bnce
Aynen ya bi firsat yaratip tunik munik biseler bakmak lazim salas cinsindenGiysiler gitgide küçülüyor , çiçek motifimi gömlek aldım beli uzun bulabildiğim tek şey oydu :)) tarz fln kalmadı daha şimdidenYolun sonuna çiçekli basma elbise ile gidicem emin adımlarla bu gidişle
2 hafta önce giydiğim ve sırtı bolluktan fermuarında potluk olan elbisem dün akşam içine zor girdiğim ve otururken dikişlerinden ses gelen bir streç filme dönüştü. içinden çıkmam da ayrı bir işkence oldu
hala kıyafet problemim var
sonunda anneme şalvar diktirip onu giyeceğim o olacak
işin kötüsü hamile pantolonları da göbekler tam büyümediği için bel kısmından potluk yapıyor onlarda kötü duruyor ya çocukların giydiği beli lastikli pantolonlardan giyicez yada eşofmana devamahahahahah kahkaha attım yeminletarz filan kalmadı ki hiç birimizde. hayır birde son zamanlar ne olucak bilmem. birde kışa denk geliyo eşortmanı çizmeyi üstünede bir şalı aldıkmı iğrenç şekilde dolaşırız ortalarda
aslinda mantikli olabilir turkiyede ki sistem ama bilemiyorum iste hani burda zaten herseye cok fazla onem gosteriyorlar eger cok gerekli olsa kesin burda da yaparlardi diye dusunuyorumBurda özellikle hamileyken bir tetenoz tutturmuşlar neymiş sezeryan olmak gerekirse gerekliymiş. Peki hamile kalmadan önce de vurmadılar di mi? Tetenoz yaşı kaç orada biliyor musun canım. Bir de Fransa'nın hangi şehrindesin. Ben iki yıl Paris'te kaldım çoooook güzeldi özledim yaw :)
En rahatı tayt canım üzerine de bol tunik ben çözümü böyle buldum çokta iyi oldu2 hafta önce giydiğim ve sırtı bolluktan fermuarında potluk olan elbisem dün akşam içine zor girdiğim ve otururken dikişlerinden ses gelen bir streç filme dönüştü. içinden çıkmam da ayrı bir işkence oldu
hala kıyafet problemim var
sonunda anneme şalvar diktirip onu giyeceğim o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?