2015 Şubat Anneleri

aaa bak o muhabbet leri kacirmisim ben... kizlar kimse almazsa ben alirim ama liste yapmayi felan bi ogreneyimm...

Oyle seviyesiz ve civik ortama hayatta katlanamam.. Watsappi da okuyorm vakit buldukca oyle civik bi hal yok ortamda olsa ben de tercih etmem ama facei hic dusunmem. Dedigin gibi her telden insan oluyor tum ailevi ve sahsi bilgilerimi paylasmayi tercih etmem

Aynen valla dün akşam 8 gibi yedim akşam yemeğini sabaha kendimi zor tıttum 7 ye kadar bu gidişle sana ulaşmak için 40 fırına geerek kalmayacak bu arada hepinize günaydın fıstıklar :)

neden o değil ki canım kişisel bilgim değil. kasım annelerinden başıma geldi benim aynı böyle muhabbetimiz vardı. herkesle arkadaş olmuştum meğersem insanlar arkamdan neler demiş neler. ben o ara düşük yapmıştım bana işte ısrar ettiler gel gruba diye bende gittim. gitmez olaydım çok üzüldüm duyduklarıma şimdi sadece bir kişi ile görüşüyorum oradan. oda düşük yaptı şimdi hamile kalmak için uğraşıyor.ister istemez kırgınlıklar oluyor. olmuyor diyen yalan söyler bana göre. face grubundan gruplaşmada oluyor ayrıca. yani o yüzden tercih etmiyorum :)

O ne sacma muhabbet ya.. Aylak mu kalmis bunlar milleti konusacak kadar
Ne kadar taniyosun ki neyini konuscan ayrica ne sacma..
Ben kisisel guvenlik baabinda dusunuyorum
Biyle sacma fucur fucur muhabbetlere hic gelemem zaten

Kullandığınız demir hapının ismini yazarmısınız kızlar birde yan etki yapan var mı ishal karın agrısı gibii.bizde cinsiyeti 16. Haftada öğrendik erkek mişş.
Hayirlisi olsun anim
Ferrum forte benimki

Ay cok hossun

Dudu22 canım ben gynoferon kullanıyorum ve ishal yaptı kaç gündür çekiyorum bende ama internetten biraz araştırdım yapıyormuş o.

Giysiler gitgide küçülüyor , çiçek motifimi gömlek aldım beli uzun bulabildiğim tek şey oydu :)) tarz fln kalmadı daha şimdiden Yolun sonuna çiçekli basma elbise ile gidicem emin adımlarla bu gidişle
Aynen ya bi firsat yaratip tunik munik biseler bakmak lazim salas cinsinden
Buldugumu giye giye kezbana bagladim alt kaval ust sishane hep spor hep spor

2 hafta önce giydiğim ve sırtı bolluktan fermuarında potluk olan elbisem dün akşam içine zor girdiğim ve otururken dikişlerinden ses gelen bir streç filme dönüştü. içinden çıkmam da ayrı bir işkence oldu
hala kıyafet problemim var
sonunda anneme şalvar diktirip onu giyeceğim o olacak

ahahahahah kahkaha attım yeminle tarz filan kalmadı ki hiç birimizde. hayır birde son zamanlar ne olucak bilmem. birde kışa denk geliyo eşortmanı çizmeyi üstünede bir şalı aldıkmı iğrenç şekilde dolaşırız ortalarda

işin kötüsü hamile pantolonları da göbekler tam büyümediği için bel kısmından potluk yapıyor onlarda kötü duruyor ya çocukların giydiği beli lastikli pantolonlardan giyicez yada eşofmana devam

aslinda mantikli olabilir turkiyede ki sistem ama bilemiyorum iste hani burda zaten herseye cok fazla onem gosteriyorlar eger cok gerekli olsa kesin burda da yaparlardi diye dusunuyorum
tetanoz ilk asilar arasinda bebeklere yapiyolar ama onun haricinde hatirlatmalari kac yasinda yapiyolar bilemiyorum tam olarak. bu benim 3.cu hamileligim ilk cocugum olacak Allah izin ederse hic birinde teklif dahi edilmedi ne oncesi ne sonrasi :)

clermont ferrand dayim ben parise 4 saat fransanin merkezi yani :)) paris gercekten cok guzel bi yer kesinlikle haklisin ozlemekte :))

En rahatı tayt canım üzerine de bol tunik ben çözümü böyle buldum çokta iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…