arada oluyor canım malesef ben 20. haftadayım hala sabahları ve gün arasında mide bulantım oluyor. senin haftanda bende safra çıkarıyordum. yani bir ara bitiyor gibi bir arada coşuyor. üşütmemeye dikkat et.
Evet canım lcwaikininkini kullanıyorum çok rahat hamile taytı siyah şiddetle tavsiye ederimTayt da hamile taytı di mi? Diğer taytların beli sıkıyormuş gibi geldi.
kızlar muayene için gittiğim hastanenin doğum fiyatlarını öğrendim normal 1.400 mecburi sezeryan 1.600 isteğe bağlı 2.700
Canim morfin yapmadan uyusturma sanslari var mi? Rontgen cekmeden bi de? Nette arastirdim kafsm karistiHemen iyi bi doktota git canim bi daniye daha cekme ben ilk gbeligimde yasadim hemen doktora
sinirden yazının devamını getiremedimdiğer hastaneler telde fiyat vermiyormuş tek tek gezip fiyat alıcam herhalde bu fiyata doğurmaktan vazgeçsem mi acaba bebiş hep içimde kalsın en iyisi sanırım devlet hastanesinin yolları görünecek bize
sinirden yazının devamını getiremedimdiğer hastaneler telde fiyat vermiyormuş tek tek gezip fiyat alıcam herhalde bu fiyata doğurmaktan vazgeçsem mi acaba bebiş hep içimde kalsın en iyisi sanırım devlet hastanesinin yolları görünecek bize
ya ben şeyi anlıyorum hani normal doğum yapacak kapasite olmayabilir ozaman isteğe bağlı sezeryan düşünebilir insan ozaman kıyılır paraya ama normal doğumda bu ücret aşırı canım ya özeldekilerde devlettekilerde hertürlü çıkartıyor o yavruyu aynı şekilde. çok yüksek geldi bana ne bileyim.ben hiç özeli düşünmedim doğum olarak burda fiyatlar öyle yüksekte değil 1000 ila 1500 arası değişiyor hatta eminim ucuzada yapan vardır. ama oraya verceğime çocuğum için birşeyler yaparım gibime geliyor :)
Normal doğum ücretini karşılayamıyacak durumda mısın? Dur bakalım bir hal çaresi bulunur. Sürekli gittiğim yer diyosun doğumda da oraya gitsen daha iyi olmaz mı?
bugun 18 hafta bitti sabah kustum dedigin gibi. Olabiliyor yaniKızlar iki üç seferdir sarı acı su kusuyorum bebeğime bi sakıncası varmıdır acaba bilginiz varmı bu konuda...( Bu sırada 17. Haftadayım
öyle boş boş otururken bi arayayım sorayım dedim yoksa doğumda şok olacakmışımya ben şeyi anlıyorum hani normal doğum yapacak kapasite olmayabilir ozaman isteğe bağlı sezeryan düşünebilir insan ozaman kıyılır paraya ama normal doğumda bu ücret aşırı canım ya özeldekilerde devlettekilerde hertürlü çıkartıyor o yavruyu aynı şekilde. çok yüksek geldi bana ne bileyim.ben hiç özeli düşünmedim doğum olarak burda fiyatlar öyle yüksekte değil 1000 ila 1500 arası değişiyor hatta eminim ucuzada yapan vardır. ama oraya verceğime çocuğum için birşeyler yaparım gibime geliyor :)
sen şimdi böyle diyince eşimin bir arkadaşının eşi hamile kaldı düğünden hemen sonra ee borç harç filan insan sıkışık oluyor ama nedense yine gitmiş özelde doğurmuş eşimden borç istemişti arkadaşı. bizim buralarda çok moda özelde doğurmak. ha bende üni. hastanesine gitmeseydim özelde doğururdum sebebi ise burdaki kadın doğum hastanesinde iyi anılarım yok eşime yanında bile geçirtmiyorum.ama burda epidural sezeryan fiyatı taş çatlasın 1200 lira yani isteğe bağlı olsun olmasın. normal doğum ücreti 700 1000 tl arası.
Canım onda da birsürü şey yapıyolar bazen suni sancı vermek gerekiyo işte serumlar şunlar bunlar ilgi alaka oluyor sana 1000 1500 tl. Aslında en güzeli evde kendi yatağında doğurmak aynı Türk filmlerindeki gibi
. Canlarım ben napiyim ya jimerde sezeryan 4500 tl eşim arada şskayla söylüyor çok para falan diyede bebişim iyi ve sağlıklı olsun yeter para helsl olsun napalım? Gdçende eltim parayu dıyunca neyse ikinciyidedevlette yaparsın dedine bileyim bizim ne olcağımız belli değil. eğer olurda sezeryan olursam üni hastanesinde mecburen para veriyorsun doktora. yine alır 1000 tl üstü gibi bence. hayır birde kötü tarafı tamam son zamanlar her hafta kontrole gidiyosunda ya gitmeden sancılar başlarda doğum başlarsa korkusu var bende. hastane uzak ta şehir dışındao kafamı karıştırıyor sadece.
ne bileyim bizim ne olcağımız belli değil. eğer olurda sezeryan olursam üni hastanesinde mecburen para veriyorsun doktora. yine alır 1000 tl üstü gibi bence. hayır birde kötü tarafı tamam son zamanlar her hafta kontrole gidiyosunda ya gitmeden sancılar başlarda doğum başlarsa korkusu var bende. hastane uzak ta şehir dışındao kafamı karıştırıyor sadece.
canım normal doğumu karşılarım tabiki ama ya normal doğuramazsam mecbur olduktan sonra 2.700'ü de vericem ama şu anda bi sıkıntımız yok o yüzden normal istiyorum ama fiyatlar çok uçmuş... 6 sene önce özel bi hastanede çalışıyodum şimdiki normal doğum fiyatı o zamanın sezeryan fiyatıydı bide ordaki bazı doktorlardan biliyorum hastayı bir şekilde kandırarak sezeryana alıyodu ben şimdi normal diye gidicem doktorumu ne kadar tanıyabilirim ki belki Allah korusun bebek ters kordon dolanmış diye türlü yalanlar söylerek sezeryan olmalısın diyecek bu bana göre mecburi sezeryana girer ama ya hastane isteğe bağlı sezeryan derse bebeği rehin mi bırakıcam yoksa yok canımızla milletten borç mu isticez....devlet bu konuda hiç takip etmiyor hastaneleri herkes istediği gibi at koşturuyor kim kimden ne koparırsa....Normal doğum ücretini karşılayamıyacak durumda mısın? Dur bakalım bir hal çaresi bulunur. Sürekli gittiğim yer diyosun doğumda da oraya gitsen daha iyi olmaz mı?
. Canlarım ben napiyim ya jimerde sezeryan 4500 tl eşim arada şskayla söylüyor çok para falan diyede bebişim iyi ve sağlıklı olsun yeter para helsl olsun napalım? Gdçende eltim parayu dıyunca neyse ikinciyidedevlette yaparsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?