- 17 Haziran 2014
- 343
- 190
- 53
Taytı deneyin canım birde çok rahatım İnan üzerinede tunik oh misişin kötüsü hamile pantolonları da göbekler tam büyümediği için bel kısmından potluk yapıyor onlarda kötü duruyor ya çocukların giydiği beli lastikli pantolonlardan giyicez yada eşofmana devam
ben taytı evde dahi giyemedim bir kaşıntı tuttu bacaklarımı ama uyku uyutmadı en son çıkardım artık dayanamayıp kan dolaşımını etkiliyormuş bende zaten varis var hepten daha beter etmesin diye giymiyorumTaytı deneyin canım birde çok rahatım İnan üzerinede tunik oh mis
ahahahahah kahkaha attım yeminletarz filan kalmadı ki hiç birimizde. hayır birde son zamanlar ne olucak bilmem. birde kışa denk geliyo eşortmanı çizmeyi üstünede bir şalı aldıkmı iğrenç şekilde dolaşırız ortalarda
En rahatı tayt canım üzerine de bol tunik ben çözümü böyle buldum çokta iyi oldu
huhuuuu güzel anneler ben geldim bennnn bana maşallah deyin bakayım zofran ilacından kurtuldum ilk gün kustum baya bi ama şuan mide gazı haricinde çok iyiyim
aslinda mantikli olabilir turkiyede ki sistem ama bilemiyorum iste hani burda zaten herseye cok fazla onem gosteriyorlar eger cok gerekli olsa kesin burda da yaparlardi diye dusunuyorum
tetanoz ilk asilar arasinda bebeklere yapiyolar ama onun haricinde hatirlatmalari kac yasinda yapiyolar bilemiyorum tam olarak. bu benim 3.cu hamileligim ilk cocugum olacak Allah izin ederse hic birinde teklif dahi edilmedi ne oncesi ne sonrasi :)
clermont ferrand dayim ben parise 4 saat fransanin merkezi yani :)) paris gercekten cok guzel bi yer kesinlikle haklisin ozlemekte :))
aaa bak o muhabbet leri kacirmisim ben... kizlar kimse almazsa ben alirim ama liste yapmayi felan bi ogreneyimm...
Taytı deneyin canım birde çok rahatım İnan üzerinede tunik oh mis
Kizlarrr hepinize guzel , mutlu pazarlar dilerim. Benim kocacigim ve kardescegizim kahvalti hazirliyor bugün nazlandiriyorlar :) sonrasında evi temizleyip bana mutlu yuvami teslim edecekler, bende pasta börek yaparim bu camlara artik :))
canim benim cok incesin :)) inan insan en cok topragini ozluyor :)) kokusunu insanlarini.. sen iki sene ne icin gelmistin buraya ?Canım benim Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz. Türkiye'den özlediğin bişey olursa iş nedeniyle bazen Fransa'ya giden arkadaşlarım var gelirken getirebilirler. Paris'ten senin adresine kargolarız.
Bende usengeclikten yapamiyorum ama olsada yesem.diye kuduruyorumAllah pasta börek miBen de bugun kurabiye işine gireyim artık. Kaç gündür canım istiyor üşendim yapmadım halbuki tarife göre 20 dakikada hazırlanıyomuş :)
Kızlar iki üç seferdir sarı acı su kusuyorum bebeğime bi sakıncası varmıdır acaba bilginiz varmı bu konuda...( Bu sırada 17. Haftadayım
canim benim cok incesin :)) inan insan en cok topragini ozluyor :)) kokusunu insanlarini.. sen iki sene ne icin gelmistin buraya ?
Ah iyi çok şükür çok sevindim Canımmm
Canım ben lcwaikikininkini aldım üzerimde yok gbi resmen hiç sıkmıyor tavsiye edeyimde isteyen deneyebilirben taytı evde dahi giyemedim bir kaşıntı tuttu bacaklarımı ama uyku uyutmadı en son çıkardım artık dayanamayıp kan dolaşımını etkiliyormuş bende zaten varis var hepten daha beter etmesin diye giymiyorum
Kızlar iki üç seferdir sarı acı su kusuyorum bebeğime bi sakıncası varmıdır acaba bilginiz varmı bu konuda...( Bu sırada 17. Haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?