Canım sen at maili işte sen ol yaw. Yardım ederim dedi hayat da. Özlem de reyhan da kimse olmazsa olurum demişti. Sen daha çok online olabiliyorsun sen ol. Uyarmayı da yapmazsın kimi uyarcaz ki zaten.
O nee gıı çok kelime bilirim çok okurum ama bunu duymadım
misafirliğe gidicez bu akşam. ama ben ne giyicem yahep bu sduruyarında sünnet düğünü var öyle oynamalı filan değil ama yakın işte dayımın oğlu. evden dışarı çıkmasak ya hiç hep evde büyüsek ne olur
Ev oturmasiysa neyse de dugun dernek is guc icin gicik oluyor giyim isi. Benim de iki pantalon var dondurup duruyorum dersler de basliyor ne giycem okulda bilmiyorum beni zorlayan gogusler bi de
Bencede sen ol.ama hayatta istiyordu o da fikrini bildirsin bakalım. O olur derse olsun yoksa sen olursun madem son olarak karar verceksinuyarma işini bende yapmam koskoca insanlarız kimsenin kalbini kıramam.ama listeye isim ekleme güncelleme işlerini hallederim. zaten çok kişi var biri atsın işte kazene mesaj. bana kim olursa olsun uyar. ben kimse olmaz ise kabul edicektim.
Evet hocamTekinsiz güvensiz demek bi isin umulmadik tehlikelerinin olumsuzluklarinin olmasi anlamında kullanilir genelde bi nevi nazik zahmetli yönleri gizli tehlikeleri olan işler anlmnda
yaa edebiyat öğretmeni olunca eski kelimeler diline yerlesiyor ister istemez
Ne giycem diye dert edinen arkadaşlara bir tavsiyem daha Buda lcwaikiki hamile reyonundan bugün çok reklamını yaptım ama hem şık hem rahat canlarım
Uyarma isi falan yapilmamasi gerekiyor zaten. Konu sahibi konuyu acandir o kadar forum yoneticisi degil ki uyarsinBen olmayayım canlar Liste yaparım ama uyarma falan filan yapıyorlar.eğer onlarda varsa işin içinde ben kimseyi uyaramam kırılır insanlar
ya ne giycez okula hakkaten. Zaten kilolu olunca cabuk agirlastim merdivenleri nasil cikcam ay kapilardan sigamicam iki ayaEv oturmasiysa neyse de dugun dernek is guc icin gicik oluyor giyim isi. Benim de iki pantalon var dondurup duruyorum dersler de basliyor ne giycem okulda bilmiyorum beni zorlayan gogusler bi de
ya ne giycez okula hakkaten. Zaten kilolu olunca cabuk agirlastim merdivenleri nasil cikcam ay kapilardan sigamicam iki aya
Simdi benim bu bebek kiz midir sizce. Farkli 3 dr supheli emin degilim ama kiz dedi. Erkek gibi diyen de bugun kiz gibi dedi.
benim korkumda alttan kesme zaten onu sorayım derken bu cevabı aldım
O bu degilde bende lavmanla sondayi düşünüyom hep
Benim bilgim yok bu konularda.Uyarma isi falan yapilmamasi gerekiyor zaten. Konu sahibi konuyu acandir o kadar forum yoneticisi degil ki uyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?