Canım sen at maili işte sen ol yaw. Yardım ederim dedi hayat da. Özlem de reyhan da kimse olmazsa olurum demişti. Sen daha çok online olabiliyorsun sen ol. Uyarmayı da yapmazsın kimi uyarcaz ki zaten.
misafirliğe gidicez bu akşam. ama ben ne giyicem ya hep bu sorun var yarında sünnet düğünü var öyle oynamalı filan değil ama yakın işte dayımın oğlu. evden dışarı çıkmasak ya hiç hep evde büyüsek ne olur
Tekinsiz güvensiz demek bi isin umulmadik tehlikelerinin olumsuzluklarinin olmasi anlamında kullanilir genelde bi nevi nazik zahmetli yönleri gizli tehlikeleri olan işler anlmnda
yaa edebiyat öğretmeni olunca eski kelimeler diline yerlesiyor ister istemez
misafirliğe gidicez bu akşam. ama ben ne giyicem ya hep bu sduruyarında sünnet düğünü var öyle oynamalı filan değil ama yakın işte dayımın oğlu. evden dışarı çıkmasak ya hiç hep evde büyüsek ne olur
Ev oturmasiysa neyse de dugun dernek is guc icin gicik oluyor giyim isi. Benim de iki pantalon var dondurup duruyorum dersler de basliyor ne giycem okulda bilmiyorum beni zorlayan gogusler bi de
Ev oturmasiysa neyse de dugun dernek is guc icin gicik oluyor giyim isi. Benim de iki pantalon var dondurup duruyorum dersler de basliyor ne giycem okulda bilmiyorum beni zorlayan gogusler bi de
aynı şekilde hadi bu akşam ev oturması giy pantolon tişört git ama ya yarın. benimde iki tane pantolonum var. gidip alıcam bayrama yakın hadi idare edeyim dedim. ama sürekli aynı şeyleri giymektende bıktım.benimde göbek belim çok ince olduğu için hiç bir tişörtüm olmuyor artık. göğüslerim zaten küçük değildide. aman beyaaa işimiz zor hadi şimdi neyse öyle böylede o koca göbek olunca ne olcak bilmem
uyarma işini bende yapmam koskoca insanlarız kimsenin kalbini kıramam.ama listeye isim ekleme güncelleme işlerini hallederim. zaten çok kişi var biri atsın işte kazene mesaj. bana kim olursa olsun uyar. ben kimse olmaz ise kabul edicektim.
Tekinsiz güvensiz demek bi isin umulmadik tehlikelerinin olumsuzluklarinin olmasi anlamında kullanilir genelde bi nevi nazik zahmetli yönleri gizli tehlikeleri olan işler anlmnda
yaa edebiyat öğretmeni olunca eski kelimeler diline yerlesiyor ister istemez
biraz sıksada giydim baykuşlarımı kocamı bekliyorum eski tişörtlerim anca bukadar oluyor. şimdilik idare ediyorumda ileride mecburen kışlık birşeyler gerekli.
kiz senle beklenen dogum tarihimiz ayniymis durumumuz da karışık :) bana da ilk dr net bisey diyemem erkege benziyor diyemem dedi 15.haftada ordan kiz mi acep dedik.burdaki dr da 18.hfta basinda yuzde 80 kiz gibi dedi net bisey diyemem diye ekledi. Smdi kizcem diye kabullendim de ne yalan soyliyim bi acabam da var