Öf öf bana da ameliyatta yaptılar bende ikisinden de nefret ediyorum.Lavman korkutucak bisey degil ki sonda da takan kisinin eline bagli kimi hoc acitmiyo bile
Öf öf bana da ameliyatta yaptılar bende ikisinden de nefret ediyorum.
Ben bende bir kaç kişiye sordum hatırlamıyoruz dediler. Belki açılmadan çıkarıyorlardır ama zaten sezeryan süresi çok kısaymışBen spinal anestezi ile sezeryan olmustum sondaya dair hiçbişey hatırlamıyorum dogumda hatta sonda takilmadi gibi geliyor ilginc
Sonunda evime geldim. Daha hamile olduğumu öğrenmeden annemle babam tatile gittiler memlekete.ikisi de yaşlı ve annem köyde kalça kemiğini çatlattı. Bir ay hastanede yattı. Gidecektim dr uçak yasak dedi.
İşte bugün geldiler,gelir gelmez yine hastalar sabahın köründe acildelerdi. Gittim onu ver,bunu uzat,yemek yap belime ağrılar girdi.
Yaşlı olmak zor ama en zoruda insanın isteyip ama bir şeyi yapmaması.hadi benimki geçici de Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Sağol. CanımCok geçmiş olsun muhtaclik zor cidden saglik sihhat versn rabbim
Saglik en onemli sey. Gecmis olsn kemik isleri cok zor yasliliktaSonunda evime geldim. Daha hamile olduğumu öğrenmeden annemle babam tatile gittiler memlekete.ikisi de yaşlı ve annem köyde kalça kemiğini çatlattı. Bir ay hastanede yattı. Gidecektim dr uçak yasak dedi.
İşte bugün geldiler,gelir gelmez yine hastalar sabahın köründe acildelerdi. Gittim onu ver,bunu uzat,yemek yap belime ağrılar girdi.
Yaşlı olmak zor ama en zoruda insanın isteyip ama bir şeyi yapmaması.hadi benimki geçici de Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Ben anesteziden nefret ediyorum. Uyanmasi fln ayy. Sirf bunun gaziyla normal dogurdumÖf öf bana da ameliyatta yaptılar bende ikisinden de nefret ediyorum.
12 hftalikken bir dr kiz dedi. Kesin konustu ama cok kucuktu. Sonra hep kiz gibi ama bacaginivkapatiyor dediler. 21. Haftada ayrintili var ozaman belli olur diyorum ama kiz hayali kurmaya basladim yavastan. Senin de yuksek yuzde vermis dr ama surpriz olabilir tabisorma valla dusundukce gozumde büyüyor
kiz senle beklenen dogum tarihimiz ayniymis durumumuz da karışık :) bana da ilk dr net bisey diyemem erkege benziyor diyemem dedi 15.haftada ordan kiz mi acep dedik.burdaki dr da 18.hfta basinda yuzde 80 kiz gibi dedi net bisey diyemem diye ekledi. Smdi kizcem diye kabullendim de ne yalan soyliyim bi acabam da var
Uyutinca taksalar sondayi fln. Illa ameliyata kesilmeye hazir gidiceksin. Gorevli orda olsn orda taksin zor bir sey midoğum dıyınce aklıma gelen teksey sonda Allah bana o sondayı takan hemsıreyı nasıl bılıyorsa oyle yapsın.Allah ıyı ınsanlara dusursun.Amelıyathaneye ındıgımde bıle ağlıyordum hala.sordu ordakı hemsıreler neden ağlıyorsun hıçkırmaktan sonda bıle zor dıyebıldım.aralarında kım takıyor bu sondayı her gelen ağlıyor dıye konuştular.
bencede ama ılla uyanıkken takcaklar.bayılır bayılmaz kesıp alıyorlarmış.ınsallah bu sefer oyle olmaz.acısı 10 gun surmustu.dr ozel şampuan yazmıştı eczaneden alıp onunla yıkamıştım uzun sure.kesık ağrısından fenaydı ya.Uyutinca taksalar sondayi fln. Illa ameliyata kesilmeye hazir gidiceksin. Gorevli orda olsn orda taksin zor bir sey mi
12 hftalikken bir dr kiz dedi. Kesin konustu ama cok kucuktu. Sonra hep kiz gibi ama bacaginivkapatiyor dediler. 21. Haftada ayrintili var ozaman belli olur diyorum ama kiz hayali kurmaya basladim yavastan. Senin de yuksek yuzde vermis dr ama surpriz olabilir tabi
doğum dıyınce aklıma gelen teksey sonda Allah bana o sondayı takan hemsıreyı nasıl bılıyorsa oyle yapsın.Allah ıyı ınsanlara dusursun.Amelıyathaneye ındıgımde bıle ağlıyordum hala.sordu ordakı hemsıreler neden ağlıyorsun hıçkırmaktan sonda bıle zor dıyebıldım.aralarında kım takıyor bu sondayı her gelen ağlıyor dıye konuştular.
kısmet ıste ılla bı zorluk cekıyosun annem zahmetsız rahmet olmaz der onun gıbı bısey demek kı:))))Yüksek yuzdeyi veren dt rahimde olan kanamayi göremedi zamanında o yüzden cok güvenemiyom ayrntili ultrasonda emin olurum gayri
o kadar travmatikti ha kıyamam anestezi sonrasi niye takmiyolar ki ben şanslı guruptaymism o vakit
kısmet ıste ılla bı zorluk cekıyosun annem zahmetsız rahmet olmaz der onun gıbı bısey demek kı:))))
teşekkürler canım ınsallah kımse yasamaz.bebek arabası chıcco nun lıteway almak ıstıyorum.kullanan var mıdır acaba aramızda??Bidaha yasamazsin inşallah canim
ılk doğumu olanlar bızım sonda maceralarından sonra kesın normal dogurucaklar.vatana mıllete hayırlı olsun:))Slm kizlar nasilsiniz
Sonda konusu acilmis ben bayildiktan sonra takilmasini istrmistim bisry hissetmedim ama cikarilirken cok vanim yandi acik ve net ben sezeryan sonrasi ole aci hissetmedim berbat bisey o sonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?