bendede sertlik oluyor bir haftadır ama yemekten sonra taş kesiliyorum uzanıyorum yada yürüyüş yapıyorum haliyle çok hissetmesemde minik pıtpıtlar var 1 hafta 10 gün arayla hissediyorum ama takma kiloyu canım daha zamanımız var kilo alırsın illaki
canım sende bende küçüğüz daha o kadar hissedemeyiz hani göz seyirir yaa öle bişey daha ama sertleşince bir yere toplandığını farkediyorum inş oda olcak eşinde sende tekmeler yiyceksiniz merak etme stres yapma en önemlisi o canıminş kısa zamanda hissederiz. eşim benden hevesli sürekli tutuo sanki anlıcak
Günaydın tızlarrrr kahvaltı hazırlıyorum kahvaltıdan sonra temizlik yapıcam öğleyinde kızı okula götürcem çok işim varrr çoooookkkk
ekimin ilk haftasında detaylı ultrasonum var 18.haftada olcam dr erken gitmemi önerdi malum önceki gebeliğim sıkıntılı olduğu için sonra 24. haftada da kalp için gidicem ücreti sordum 150 tl dedi dr umla görüştüm şimdi ben 2 kere gitmiş olcam dedim 2.sinde ücret almıycakmış dedi dr herşeyin hayırlısı diyelim
Canım sinomarin okyanus suyu kullanıyorum. Hem sinüsleri açıyor hem rahat nefes almayı sağlıyor.
Günaydın tatlımmm inş hepimiz için güzel bir gün olurCanım günaydın güzel bir gün olsun inşallah.
detaylı ultrason benim özel hastanemde yok kuzum genelde radyologların kendi muaynehaneleri oluyor beni dr um yönlendirdi birine ücretide uygun bize kısaca öazetleyeyim sana bağırsak parlaklığı ayak kol uzunlukları kafa karın ölçmleri mide vs diğer organların varlığı el ayak parmak sayısı omurga belki unuttuğum mutlaka vardır benim kağıdımda 2. düzey usg yazıyor canım bildiğim bunlarbu detaylı dedikleri doopler mi oluyor tam bilmiyorumda..Geçen hastanede giriş kısmında bi kadın doopler ücreti ödüyordu hastanede yapıyorlarmış
geçmiş olsun benim 10 günü geçti nerdeyse bir iyi bir kötü bir türlü atamıyorum şu mikropları birde en kötüsü baş ağrısı inşş geçerde rahatlarız
canım zencefil abartılmadığı sürece zarar vermez bende balla karıştırıyorum süte allerjim var içemiyorum boğazıma çok iyi geliyor bütünn hamileliklerimde içtim bişeycik olmuyor limonda çok tüketiyorum ama senin tarifide deniycem sağol canımsen gripsin sanırım ben her sabah grip gibiyim sonra düzeliyorum ,
hamile değilken gripken ve kışları sürekli kış çayı var ondan yapar içerdim ,
hamilelikte içiliyor mu bilmiyorum sanki de içilir gibi ama içinde zencefil var sorun oluyo mu bilmiyorum,
tarif : limonu ince ince dilimliyosun bi tanesinin de sıkıyosun bi kavanoza bu limonları koyup bal ve zencefil ve o sıktığın limon suyunu koyup çalkalıyosun iyice sonra dolapta kalabiliyor 1 hafta kadar içeceğin zamanda bi kaşık bardağa koyup üzerine sıcak su ekleyip içiyosun bende netten görmüştüm bu tarifi
kurban olsun kızlara kendide zamanında kız doğmamış sanki vallahi ölüyoruz eşimle prensesime kurban olurum yüz kere onu yaradana boşver kızz geçen anlatıım yaa densizler çok herkesin canı ciğeri tatlıdır cahil kadın ne olcekkkHerkeze gujaydin bende kizimi okula birakip geldim ama okulda bi kadina sinir oldumbi kadinin iki oglu varmis 3 uncuye hamile cinsiyeti belli degiomis ama kiz cok istiyomus kizlara bakiyorum annelerine bakiyorum cok ozeniyorum dedi ordan kadin atlamazmi ay ben kiz cocuklarini hic sevmem onlarin nazi cekilmez bide suratini buzuyo bitane gecircen o cirkjn surata salak kadin bende sinirden dedimki bence erkek cocuklarin yaranazligi cekilmez ne o ole soz dinlemezler dedim yanimdaki kadinda vallahi iki oglum var ama hic bi laf anlatamuyorum dedi c9k yaramazlar dedi yok ya kiz cocuk hic cekiomez dedi hey allahim evlat evlattir ayrim yapilmaz hepsi allahin bi emaneti bize kiz yada erkek ama sirf kadina giciklik olsun diye ole soyledim cahil kafalarla ugrasmak zor
canım zencefil abartılmadığı sürece zarar vermez bende balla karıştırıyorum süte allerjim var içemiyorum boğazıma çok iyi geliyor bütünn hamileliklerimde içtim bişeycik olmuyor limonda çok tüketiyorum ama senin tarifide deniycem sağol canım
geçmiş olsun benim 10 günü geçti nerdeyse bir iyi bir kötü bir türlü atamıyorum şu mikropları birde en kötüsü baş ağrısı inşş geçerde rahatlarız
zencefil çok lezzetlidir bende severim canım hani bazı insanların saati haddi hesabı yoktur tükkettkileri konusunda ben sabah akşam bir çay kaşığı alıyorum zaten balda var içinde güzel oluyor sanada şifa olsun kuzumbiz sevdik eşimle, tadı çok hoşumuza gitti , sende seversin umarım burda başka sitelerin adını verebiliyo muyuz bilemiyorum, yemek sitesi çok faydalı bi site ben çok faydalanıyorum bilmediğim şeyleri ordan yapıyorum hep bu çayda oranın mamülü : ))
zencefil çok lezzetlidir bende severim canım hani bazı insanların saati haddi hesabı yoktur tükkettkileri konusunda ben sabah akşam bir çay kaşığı alıyorum zaten balda var içinde güzel oluyor sanada şifa olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?