gerçekten problem bizde mi nedir. kadın diyor nasıl hissetmiyorsun dolaşıyor sürekli ama olmayınca olmuyor. gece boyu sessiz sakin dinledim, resmen başka boyuta geçtim. meditasyon yapıyorum sanki. ama duymuyorum ne yapayım. şimdi de buna taktık. hadi bakalım hangimiz önce hissedeceğiz. :)). İyi yapmışsın hadi gözün aydın dedim ya için içini yemektense ve psikolojini bozacağına rahatlarsın diye o kadar farkediyor ki insanın içi rahatlıyor bebiş de mutlu oluyor bence ara sıra hepimize geliyor ama çvalla ben gelince gidiyorum doktora mapiyim ayrıca dün gene okudum başka bi kitapta sık ultrasona girmekte zarar falan yokmuş sadece emek ve zaman kaybı yarattığı için diyorlar bidd genrllikle 4g ultrasonlar 15 dakkadan fazla uygulanmamalıymış zaten her defasında 4g ye sokmuyorlar rahat ol. Hareket konusu bendede var eşim hergün bebişimize yalvarıyor :) tekmele anneyi diye ama dedim ya bebişlerimizde problem yok problem bizde bence
Maalesef tamamıyla doğum kaynaklı canım.geçmiş olsun canım , peki bu durum doğum kaynaklı mı , öncesinde bi rahatsızlığın var mıydı ?
Zorlanmıyorsun canım. İçin boşalıyor rahatlıyorsun:)Saol canım zorlanacaz ozaman
sabahları oluyor bende hep, sabah mı kullanıyosun o suyu ?
Ben senden bekliyorum valla :) ya ne dedilerse yaptım yedim sessiz odaya inzivaya çektim kdndimi olmadı doktorum da dedi kuvvetli tekmeleri var hissetmen lazım diye ama yok . Dedim ya kahrolsun bağzı annelergerçekten problem bizde mi nedir. kadın diyor nasıl hissetmiyorsun dolaşıyor sürekli ama olmayınca olmuyor. gece boyu sessiz sakin dinledim, resmen başka boyuta geçtim. meditasyon yapıyorum sanki. ama duymuyorum ne yapayım. şimdi de buna taktık. hadi bakalım hangimiz önce hissedeceğiz. :))
canım teşekkür ederim.bizim duygusallıklar had safhada ya onunda etkisi var sanırım.kızım 4 yaşında birbirimize çok bağlıyız ama o evine daha çok bağlıdır.evden ayrılmayım diye tatile bile gitmek istemez.hele hele emzirme döneminde tatil için bırakmak benimde yapabileceğim bi şey değil.ahh canım geçmiş olsun. anlamıyorlar bazen işte ama ateşle geliyormuş gerçekten. kızın kaç yaşında çok bağlısınız sanırım. benim arkadaşımın 6 aylık kızı var annesine bıraktı bır hafta tatıle gıttı.
bende olsam bırakamazdım sanırım.
aynı durum bende de oldu. 12 haftalıkken falan kabarıklık çıktı vücuduma. su çiçeği diye 3 gün ağladım. 4 doktora gıttım değil dediler ama işte emın de olamıyınca kafayı bozdum. alerjıymış gectı sonra.
ya bu ne açlıktır arkadaş. yiyorum doymuyorum, yiyorum doymuyorum... Herkes böyle mi, yoksa numunelik bir iki kişi falan mıyız?
. İyi yapmışsın hadi gözün aydın dedim ya için içini yemektense ve psikolojini bozacağına rahatlarsın diye o kadar farkediyor ki insanın içi rahatlıyor bebiş de mutlu oluyor bence ara sıra hepimize geliyor ama çvalla ben gelince gidiyorum doktora mapiyim ayrıca dün gene okudum başka bi kitapta sık ultrasona girmekte zarar falan yokmuş sadece emek ve zaman kaybı yarattığı için diyorlar bidd genrllikle 4g ultrasonlar 15 dakkadan fazla uygulanmamalıymış zaten her defasında 4g ye sokmuyorlar rahat ol. Hareket konusu bendede var eşim hergün bebişimize yalvarıyor :) tekmele anneyi diye ama dedim ya bebişlerimizde problem yok problem bizde bence
27 sinde yaptırcam inş.ben. bayramdan önce yaptır dediMerhaba arkadaşlar doktorunuz detaylı ultrasona tarih verdi mi?
al birini vur ötekine.bende sıfır kusma, sıfır kilo kaybı... : (
kızlar meraba ,
kan sonucum çıkmış ama ben bişi anlamadım AFP baktıran varmı ?
risk oranı 1:518000 sınır değer 1:721 varzıyor bende 1:1000 çıkmış
altındaki açıklamada
anne serum AFP sonucu bu gebelik haftası için yüksek bulunmamıştır. Açık Nörap Tüp defekti tarama riski cut-off değerinin altındadır. yazıyo =?????
nasıl bi fikri olan varmı
al birini vur ötekine.
ilk kez iki gündür canım bir şey istemedi. iştahsızdım. hatta dün günümüz vardı arkadaş neler hazırlamış düşün ben yiyemedim. bugun dönmüşüm normale. aklımda kaldı dünkü yiyecekler.
onca yemiş içmişim bu kadar kilo almışım iki gün yemedim dıye hemen endıselendım ya bebek aç kalırsa dıye. yiyemiyorum uzuluyorum dıyenleri de anlamış olmuş.
deme öyle deme. geç olsun güç olmasın. şurda en fazla bır ıkı haftamız var. belki de bu gece hissederiz. :)Ben senden bekliyorum valla :) ya ne dedilerse yaptım yedim sessiz odaya inzivaya çektim kdndimi olmadı doktorum da dedi kuvvetli tekmeleri var hissetmen lazım diye ama yok . Dedim ya kahrolsun bağzı anneler
kızlar meraba ,
kan sonucum çıkmış ama ben bişi anlamadım AFP baktıran varmı ?
risk oranı 1:518000 sınır değer 1:721 varzıyor bende 1:1000 çıkmış
altındaki açıklamada
anne serum AFP sonucu bu gebelik haftası için yüksek bulunmamıştır. Açık Nörap Tüp defekti tarama riski cut-off değerinin altındadır. yazıyo =?????
nasıl bi fikri olan varmı
doktorumun açıklaması :cnm bildiğim kadarıyla cutt off degerının altında olması testın ıyı gectıgını gosterıyor. sen yıne doktorun la konus onlar acıklama yapıyor. ama bence sonuclar ıyı cıkmıs
zormuş valla . bende ıkı gun zorla kahvaltı yaptım aksam olmuş baktım ben sadece elma yemısım. şaşırdım kendıme.valla cnm benım nerseyse hergunum oyle gecıyor. dogruduzgun yemek yemeden resmen doymak ıcın yıyorum, istedıgım ıcın yada canım cektıgınden degıl. o yuzden süt içiyorum meyve yıyorum ve cevız falan barı onlar biraz yarasın dıye cocuga
Nasil bi dr o yakızlar selam.kaç gündür giremiyorum o kadar sıkıntılı günler geçirdik ki.benim kızın perşembe günü
yüzünde kırmızı noktacılar çıktı cuma günü doğru doktora gittik su çiçeği olabilir bi iki gün içinde bu
noktacıklar çoğalır falan dedi.su çiçeği malüm hamileler için çok riskli hemen doktorumu aradım aman
dedi kızı yanına yaklaştırma ananeye yada babaneye gönder.bi anda şok olduk ayrı kalmaya hiç alışkın
değiliz yine içim rahat etmedi gittim doktorun yanına.ben su çiçeği geçirdim aynı evde olsakda dikkat
ederiz şöyle böyle dediysemde olmadı.bebişimede baktı ve problem yok dedi.ondan sonra başladı berbat
günler kızım eve gelmek istiyor en önemlisi bana sarılmak istiyor yanımda durmak istiyor yaklaşamıyorum
o ağlayo ben ağlıyorum eve geliyorum eşyalarını yatağını gördükçe salya sümük dolaşıyorum.anneme
bıraktım ertesi gün bi kaç tane daha çıktı kızarıklık ama hiç su çiçeğine benzemiyor su toplamıyor ateşi yok
böyle olmaz dedim hafta sonu başka doktora götürdüm oda su çiçeğine benzemiyor ama ne olur ne olmaz
karantinaya devam dedi.dün yine ilerleme olmadı ve bu gün tekrar başka doktora götürdük sağolsun su
çiçeği olmadığını alerjik olduğunu söyledi.ve bugün sonunda anne kız kavuştuk sarıldık falan.kaç gündür
bittim içim dışıma çıktı.bi doktor nasıl oluyorda su çiçeğini anlamıyor aklım ermiyor.
doktorumun açıklaması :
** iyi iyi hiç bir sorun yok temiz :)
sadece bu kadar
o yüzden sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?