2015 Şubat Anneleri

gerçekten problem bizde mi nedir. kadın diyor nasıl hissetmiyorsun dolaşıyor sürekli ama olmayınca olmuyor. gece boyu sessiz sakin dinledim, resmen başka boyuta geçtim. meditasyon yapıyorum sanki. ama duymuyorum ne yapayım. şimdi de buna taktık. hadi bakalım hangimiz önce hissedeceğiz. :))

Ben senden bekliyorum valla :) ya ne dedilerse yaptım yedim sessiz odaya inzivaya çektim kdndimi olmadı doktorum da dedi kuvvetli tekmeleri var hissetmen lazım diye ama yok . Dedim ya kahrolsun bağzı anneler

canım teşekkür ederim.bizim duygusallıklar had safhada ya onunda etkisi var sanırım.kızım 4 yaşında birbirimize çok bağlıyız ama o evine daha çok bağlıdır.evden ayrılmayım diye tatile bile gitmek istemez.hele hele emzirme döneminde tatil için bırakmak benimde yapabileceğim bi şey değil.

aman Alllah korusun gerçekten çok zor.hele birini koruyucam diye diğerinden uzak kalmak çok zor.bizde meleklerimizde Allaha emanet..

naptın hissedebildin mi canım?
bende sabah ve gece yatmadan önce minik kıpırtılar oluyor o zaman içim rahat ediyor
acaba senin iç karnın mı geniş bi akrabamız 6. aya kadar hissedememişti ultrasyonnda bebek baya hareketli çıkıyordu ama kendisi hissetmiyorduşimdi doğdu minnak oğlunun eli ayağı hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır
bi de kız bebek geç hareketlenir derler senin cinsiyet belli mi?

bende sıfır kusma, sıfır kilo kaybı... : (
al birini vur ötekine.
ilk kez iki gündür canım bir şey istemedi. iştahsızdım. hatta dün günümüz vardı arkadaş neler hazırlamış düşün ben yiyemedim. bugun dönmüşüm normale. aklımda kaldı dünkü yiyecekler.
onca yemiş içmişim bu kadar kilo almışım iki gün yemedim dıye hemen endıselendım ya bebek aç kalırsa dıye. yiyemiyorum uzuluyorum dıyenleri de anlamış olmuş.

cnm bildiğim kadarıyla cutt off degerının altında olması testın ıyı gectıgını gosterıyor. sen yıne doktorun la konus onlar acıklama yapıyor. ama bence sonuclar ıyı cıkmıs

valla cnm benım nerseyse hergunum oyle gecıyor. dogruduzgun yemek yemeden resmen doymak ıcın yıyorum, istedıgım ıcın yada canım cektıgınden degıl. o yuzden süt içiyorum meyve yıyorum ve cevız falan barı onlar biraz yarasın dıye cocuga

Ben senden bekliyorum valla :) ya ne dedilerse yaptım yedim sessiz odaya inzivaya çektim kdndimi olmadı doktorum da dedi kuvvetli tekmeleri var hissetmen lazım diye ama yok . Dedim ya kahrolsun bağzı anneler
deme öyle deme. geç olsun güç olmasın. şurda en fazla bır ıkı haftamız var. belki de bu gece hissederiz. :)

bence korkulacak bişey yok , alttaki açıklama sonucun temiz olduğunu gösteriyor fikrimce

Merhabalarrr
Yarin uclu testimizin sonucunu alacagiz
Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin ins. hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin

cnm bildiğim kadarıyla cutt off degerının altında olması testın ıyı gectıgını gosterıyor. sen yıne doktorun la konus onlar acıklama yapıyor. ama bence sonuclar ıyı cıkmıs
doktorumun açıklaması :
** iyi iyi hiç bir sorun yok temiz :)
sadece bu kadar
o yüzden sormak istedim

zormuş valla . bende ıkı gun zorla kahvaltı yaptım aksam olmuş baktım ben sadece elma yemısım. şaşırdım kendıme.

kızlar listeyi iyice düzelttim renklendirdim falan. ama baya yazmayan var. bana mesaj atın tamamlıyayım ona göre girmeyenleri kaldırıcam listeden. belli olmayanlarda mesaj atmayı unutmasın belli olunca.

bende öğlen gittim yarım ekmekle bi çorba içtim, geldim herkes peynirle biber yiyor birazda ondan yedim iyi geldi valla

Nasil bi dr o ya
Dalga mi geciyo derdi ne nasil anlamazmis ya hayret bisey

doktorumun açıklaması :
** iyi iyi hiç bir sorun yok temiz :)
sadece bu kadar
o yüzden sormak istedim

cnm ıyı demıs ıste daha ne ıstıyosun :) be cok takılmıstım bu testın sonucuna ama ınsan bosu bosuna uzuyor kendını onu anladım. bos yere dusunupte kendını strese sokma. allaha sukur ıyı bebıslerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…