2015 Şubat Anneleri

sağlık ocağında şahit olduğum bir olayı daha paylaşayım. hemşireye dedim kalbini dinleyelim yok dedi tetanos aşısı olunca dinleyecez. bende daha tetanos olmıycam diyemedim ve daha onun zamanına var ben merak edıyorum korktum dedım. neyse ikna oldu.
o sırada bir bayan geldi oraya. oğlu bir yerde işe girecekmiş tetanos aşısı ol demişler. çocukta daha yeni askerden gelmiş ve orda aşı yapıyorlarmış. kadın dedı oğlum aşı oldu tekrar nasıl olsun falan. ordaki görevli dedi biz nerden bilelim olup olmadığını aşı kartı da kayıpmış. ille aşı yapacaklar. sonra annesı dedı sız kafayımı bozdunuz 2-3 ay içinde iki kez aşı mı olur.
yani aşı yapılmış olsunda isterse çocuk ölsün o şekilde davrandılar.
zaten sağlık bakanlığı bana yakında dava açar aşı karşıtı diye :)

Esobacım hoş geldin iyi yapmışsın en azından niye hissedemiyorum evhamlarımdan kurtulmuş oldun. İnşallah şeker filan çıkmaz geçmiş olsun tekrardan :)
sağol canım. benim de midemden acı su geliyor. bir de gece midem bulanıyor uyurken yeni çıktı o da.

hassas ve düşünceli olmak zor herkes başaramıyor, Allahım bütün bebek sahibi olmak isteyenlere nasip eder inşallah

hey yarabbim yaa
mantıga bakar mısın

mrb kizlar bugün bebişin cinsiyetini öğrendim erkeğe benziyor dedi sence öyle kalir mi değişir mi ki ben kizz bekliyordum kesinlikle

çok şükür :) zaten dr neden senden tahlil istemedi anlayamamıştım tahlil sonuçlarında önemli bir şey çıkmaz inşallah

kızlar selam.kaç gündür giremiyorum o kadar sıkıntılı günler geçirdik ki.benim kızın perşembe günü

yüzünde kırmızı noktacılar çıktı cuma günü doğru doktora gittik su çiçeği olabilir bi iki gün içinde bu

noktacıklar çoğalır falan dedi.su çiçeği malüm hamileler için çok riskli hemen doktorumu aradım aman

dedi kızı yanına yaklaştırma ananeye yada babaneye gönder.bi anda şok olduk ayrı kalmaya hiç alışkın

değiliz yine içim rahat etmedi gittim doktorun yanına.ben su çiçeği geçirdim aynı evde olsakda dikkat

ederiz şöyle böyle dediysemde olmadı.bebişimede baktı ve problem yok dedi.ondan sonra başladı berbat

günler kızım eve gelmek istiyor en önemlisi bana sarılmak istiyor yanımda durmak istiyor yaklaşamıyorum

o ağlayo ben ağlıyorum eve geliyorum eşyalarını yatağını gördükçe salya sümük dolaşıyorum.anneme

bıraktım ertesi gün bi kaç tane daha çıktı kızarıklık ama hiç su çiçeğine benzemiyor su toplamıyor ateşi yok

böyle olmaz dedim hafta sonu başka doktora götürdüm oda su çiçeğine benzemiyor ama ne olur ne olmaz

karantinaya devam dedi.dün yine ilerleme olmadı ve bu gün tekrar başka doktora götürdük sağolsun su

çiçeği olmadığını alerjik olduğunu söyledi.ve bugün sonunda anne kız kavuştuk sarıldık falan.kaç gündür

bittim içim dışıma çıktı.bi doktor nasıl oluyorda su çiçeğini anlamıyor aklım ermiyor.

. İyi yapmışsın hadi gözün aydın dedim ya için içini yemektense ve psikolojini bozacağına rahatlarsın diye o kadar farkediyor ki insanın içi rahatlıyor bebiş de mutlu oluyor bence ara sıra hepimize geliyor ama çvalla ben gelince gidiyorum doktora mapiyim ayrıca dün gene okudum başka bi kitapta sık ultrasona girmekte zarar falan yokmuş sadece emek ve zaman kaybı yarattığı için diyorlar bidd genrllikle 4g ultrasonlar 15 dakkadan fazla uygulanmamalıymış zaten her defasında 4g ye sokmuyorlar rahat ol. Hareket konusu bendede var eşim hergün bebişimize yalvarıyor :) tekmele anneyi diye ama dedim ya bebişlerimizde problem yok problem bizde bence

kızlar meraba ,
kan sonucum çıkmış ama ben bişi anlamadım AFP baktıran varmı ?
risk oranı 1:518000 sınır değer 1:721 varzıyor bende 1:1000 çıkmış
altındaki açıklamada
anne serum AFP sonucu bu gebelik haftası için yüksek bulunmamıştır. Açık Nörap Tüp defekti tarama riski cut-off değerinin altındadır. yazıyo =?????
nasıl bi fikri olan varmı

çok şükür :) zaten dr neden senden tahlil istemedi anlayamamıştım tahlil sonuçlarında önemli bir şey çıkmaz inşallah
kendim sağlık ocağında yaptırdım. bakacak şekere falan filan olmazsa endokrin miydi neydi oraya giderım. iş işten gectı ama sonrasında bakalım.
gercı ben daha hamıle degılken yıne bır yılda yüksek kılo almıştım. doktor şüphelenip her seye bakmıştı bır sey cıkmamıstı. degısık bır yapım var.

ahh canım geçmiş olsun. anlamıyorlar bazen işte ama ateşle geliyormuş gerçekten. kızın kaç yaşında çok bağlısınız sanırım. benim arkadaşımın 6 aylık kızı var annesine bıraktı bır hafta tatıle gıttı.
bende olsam bırakamazdım sanırım.
aynı durum bende de oldu. 12 haftalıkken falan kabarıklık çıktı vücuduma. su çiçeği diye 3 gün ağladım. 4 doktora gıttım değil dediler ama işte emın de olamıyınca kafayı bozdum. alerjıymış gectı sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…