sağol canım. benim de midemden acı su geliyor. bir de gece midem bulanıyor uyurken yeni çıktı o da.Esobacım hoş geldin iyi yapmışsın en azından niye hissedemiyorum evhamlarımdan kurtulmuş oldun. İnşallah şeker filan çıkmaz geçmiş olsun tekrardan :)
hassas ve düşünceli olmak zor herkes başaramıyor, Allahım bütün bebek sahibi olmak isteyenlere nasip eder inşallahBenim de arkadaşlarımın çocukları var ben kaybetmiş olmama rağmen benim yanımda konuşurlardı bigün çok fena kızmıştım. Hatta bir ara hepsinden uzaklaşmıştım. Şimdi Allahım uzun sağlıklı ömür verir inşallah ben de konuşabilirim :)
ben burnumun durumuna göre kullanıyorum 4 gün gerek duymadım ama şimdi sabah akşam kullanmak zorunda hissediyorum doktorda sen karar verirsin zaten demiştiisabahları oluyor bende hep, sabah mı kullanıyosun o suyu ?
sağlık ocağında şahit olduğum bir olayı daha paylaşayım. hemşireye dedim kalbini dinleyelim yok dedi tetanos aşısı olunca dinleyecez. bende daha tetanos olmıycam diyemedim ve daha onun zamanına var ben merak edıyorum korktum dedım. neyse ikna oldu.
o sırada bir bayan geldi oraya. oğlu bir yerde işe girecekmiş tetanos aşısı ol demişler. çocukta daha yeni askerden gelmiş ve orda aşı yapıyorlarmış. kadın dedı oğlum aşı oldu tekrar nasıl olsun falan. ordaki görevli dedi biz nerden bilelim olup olmadığını aşı kartı da kayıpmış. ille aşı yapacaklar. sonra annesı dedı sız kafayımı bozdunuz 2-3 ay içinde iki kez aşı mı olur.
yani aşı yapılmış olsunda isterse çocuk ölsün o şekilde davrandılar.
zaten sağlık bakanlığı bana yakında dava açar aşı karşıtı diye :)
çok şükür :) zaten dr neden senden tahlil istemedi anlayamamıştım tahlil sonuçlarında önemli bir şey çıkmaz inşallahMERhaba bayanlar ben geldim.
sabaha kadar endişe ve uykusuzluğun ardından sabah koşarak aile hekimine gittim. hissetmiyorum, korkuyorum dedim.
kalbini dinleyelim dedim ve dinledik. atıyor kalbi. geziniyor yer değiştirdi hissetmiyor musun dedi yok dedım.
pek şaşkınlıkla karşıladı nedense hissedemeyişimi.
tahlil verdim, şekere falan bakacaklar neden kilo aldım diye. bir şey çıkarsa başka doktora gıdecegım.
bende bu aralar böyleyim kendimden korktum yane ama 10 hafta kusma ve 8 kilo zayflamak dan sonra bunu hak etik yaneya bu ne açlıktır arkadaş. yiyorum doymuyorum, yiyorum doymuyorum... Herkes böyle mi, yoksa numunelik bir iki kişi falan mıyız?
ya bu ne açlıktır arkadaş. yiyorum doymuyorum, yiyorum doymuyorum... Herkes böyle mi, yoksa numunelik bir iki kişi falan mıyız?
ya bu ne açlıktır arkadaş. yiyorum doymuyorum, yiyorum doymuyorum... Herkes böyle mi, yoksa numunelik bir iki kişi falan mıyız?
bende bu aralar böyleyim kendimden korktum yane ama 10 hafta kusma ve 8 kilo zayflamak dan sonra bunu hak etik yane
keşke bende senın gibi olsam. benım cnm hıc bırsey ıstemıyor. resmen zorla yıyorum
yoo ben hiç yemesem aramam nerdeyse
. İyi yapmışsın hadi gözün aydın dedim ya için içini yemektense ve psikolojini bozacağına rahatlarsın diye o kadar farkediyor ki insanın içi rahatlıyor bebiş de mutlu oluyor bence ara sıra hepimize geliyor ama çvalla ben gelince gidiyorum doktora mapiyim ayrıca dün gene okudum başka bi kitapta sık ultrasona girmekte zarar falan yokmuş sadece emek ve zaman kaybı yarattığı için diyorlar bidd genrllikle 4g ultrasonlar 15 dakkadan fazla uygulanmamalıymış zaten her defasında 4g ye sokmuyorlar rahat ol. Hareket konusu bendede var eşim hergün bebişimize yalvarıyor :) tekmele anneyi diye ama dedim ya bebişlerimizde problem yok problem bizde benceMERhaba bayanlar ben geldim.
sabaha kadar endişe ve uykusuzluğun ardından sabah koşarak aile hekimine gittim. hissetmiyorum, korkuyorum dedim.
kalbini dinleyelim dedim ve dinledik. atıyor kalbi. geziniyor yer değiştirdi hissetmiyor musun dedi yok dedım.
pek şaşkınlıkla karşıladı nedense hissedemeyişimi.
tahlil verdim, şekere falan bakacaklar neden kilo aldım diye. bir şey çıkarsa başka doktora gıdecegım.
kendim sağlık ocağında yaptırdım. bakacak şekere falan filan olmazsa endokrin miydi neydi oraya giderım. iş işten gectı ama sonrasında bakalım.çok şükür :) zaten dr neden senden tahlil istemedi anlayamamıştım tahlil sonuçlarında önemli bir şey çıkmaz inşallah
ahh canım geçmiş olsun. anlamıyorlar bazen işte ama ateşle geliyormuş gerçekten. kızın kaç yaşında çok bağlısınız sanırım. benim arkadaşımın 6 aylık kızı var annesine bıraktı bır hafta tatıle gıttı.kızlar selam.kaç gündür giremiyorum o kadar sıkıntılı günler geçirdik ki.benim kızın perşembe günü
yüzünde kırmızı noktacılar çıktı cuma günü doğru doktora gittik su çiçeği olabilir bi iki gün içinde bu
noktacıklar çoğalır falan dedi.su çiçeği malüm hamileler için çok riskli hemen doktorumu aradım aman
dedi kızı yanına yaklaştırma ananeye yada babaneye gönder.bi anda şok olduk ayrı kalmaya hiç alışkın
değiliz yine içim rahat etmedi gittim doktorun yanına.ben su çiçeği geçirdim aynı evde olsakda dikkat
ederiz şöyle böyle dediysemde olmadı.bebişimede baktı ve problem yok dedi.ondan sonra başladı berbat
günler kızım eve gelmek istiyor en önemlisi bana sarılmak istiyor yanımda durmak istiyor yaklaşamıyorum
o ağlayo ben ağlıyorum eve geliyorum eşyalarını yatağını gördükçe salya sümük dolaşıyorum.anneme
bıraktım ertesi gün bi kaç tane daha çıktı kızarıklık ama hiç su çiçeğine benzemiyor su toplamıyor ateşi yok
böyle olmaz dedim hafta sonu başka doktora götürdüm oda su çiçeğine benzemiyor ama ne olur ne olmaz
karantinaya devam dedi.dün yine ilerleme olmadı ve bu gün tekrar başka doktora götürdük sağolsun su
çiçeği olmadığını alerjik olduğunu söyledi.ve bugün sonunda anne kız kavuştuk sarıldık falan.kaç gündür
bittim içim dışıma çıktı.bi doktor nasıl oluyorda su çiçeğini anlamıyor aklım ermiyor.
vala bende öleyim :)1 saat önce kahvaltı yaptım ama ver yine yerimya bu ne açlıktır arkadaş. yiyorum doymuyorum, yiyorum doymuyorum... Herkes böyle mi, yoksa numunelik bir iki kişi falan mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?