- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ben şuan sadece günde bir tane parol içiyorum oda sadece ağrı kesici yoksa gözlerim çıkıyomuş gibi başım ağrıyor antibiyotik almadım almakta istemiyorum o kadar direndim geçmek üzere inşş sanada çok geçmiş olsun ılık limonlu su istersen bal zencefil kat bak bir arkadaşta çay tarifi vermiş dene ama bir fincan iç fazlası olmasın canımay bu grip zıkkımı geçen gece aniden bende de başladı. Bi ilaç falan içebiliyoz mu? Yoksa çekicek miyiz?
hahaa çok güzelmiş
Aynen oyle cnm ya oglum olsa oda benim parcam kizimda ne farkeder ki densizki ne densiZ:)kurban olsun kızlara kendide zamanında kız doğmamış sanki vallahi ölüyoruz eşimle prensesime kurban olurum yüz kere onu yaradana boşver kızz geçen anlatıım yaa densizler çok herkesin canı ciğeri tatlıdır cahil kadın ne olcekkk
Herkeze gujaydin bende kizimi okula birakip geldim ama okulda bi kadina sinir oldumbi kadinin iki oglu varmis 3 uncuye hamile cinsiyeti belli degiomis ama kiz cok istiyomus kizlara bakiyorum annelerine bakiyorum cok ozeniyorum dedi ordan kadin atlamazmi ay ben kiz cocuklarini hic sevmem onlarin nazi cekilmez bide suratini buzuyo bitane gecircen o cirkjn surata salak kadin bende sinirden dedimki bence erkek cocuklarin yaranazligi cekilmez ne o ole soz dinlemezler dedim yanimdaki kadinda vallahi iki oglum var ama hic bi laf anlatamuyorum dedi c9k yaramazlar dedi yok ya kiz cocuk hic cekiomez dedi hey allahim evlat evlattir ayrim yapilmaz hepsi allahin bi emaneti bize kiz yada erkek ama sirf kadina giciklik olsun diye ole soyledim cahil kafalarla ugrasmak zor
Midem sıkısiyor daha bebek okadar yukari cikmadi cikti mi yoksa. Saat basi yemek yemem lazim iki lokmadan cok yesem fesat geciriyorum. Zaten suyla dolduruyorum mideyi. Ay cok erken agirlastim bu defa. Midem de hala bulaniyor. Hep sikayet oldu boyle de halime sukur aslinda.
geçmiş olsun canım gargara falan yap da boğaz ağrın artmasin bi de bol sıvı tüket yikasin boğazını hamileyken hasta olmak da en zorugünaydın kızlar listeyi güncelledim yeni arkadaşlar mesaj atmış onları ekledim listeye. şuan liste çok kalabalık. biraz zaman verip girmeyen olursa onları listeden kaldırıcam. cinsiyet belli olanlar atarsa eklenicek listeye.. ayrıca isimleride ekledim listeye. biraz belirlensin yakında onlarıda eklerim.
bana gelince fena halde boğaz ağrım var. burnum tıkalı berbat haldeyimyarın kontrolüm var allahtan. doktora sorayım bakayım şu kafamdaki soruları hepiniz iyisinizdir umarım.
günaydın kızlar listeyi güncelledim yeni arkadaşlar mesaj atmış onları ekledim listeye. şuan liste çok kalabalık. biraz zaman verip girmeyen olursa onları listeden kaldırıcam. cinsiyet belli olanlar atarsa eklenicek listeye.. ayrıca isimleride ekledim listeye. biraz belirlensin yakında onlarıda eklerim.
bana gelince fena halde boğaz ağrım var. burnum tıkalı berbat haldeyimyarın kontrolüm var allahtan. doktora sorayım bakayım şu kafamdaki soruları hepiniz iyisinizdir umarım.
günaydın kızlar listeyi güncelledim yeni arkadaşlar mesaj atmış onları ekledim listeye. şuan liste çok kalabalık. biraz zaman verip girmeyen olursa onları listeden kaldırıcam. cinsiyet belli olanlar atarsa eklenicek listeye.. ayrıca isimleride ekledim listeye. biraz belirlensin yakında onlarıda eklerim.
geçmiş olsun canım gargara falan yap da boğaz ağrın artmasin bi de bol sıvı tüket yikasin boğazını hamileyken hasta olmak da en zoru
cnm yeni topik sahıbı sen mısın? eger oyleyse hayırlı olsun :)
Canım Liste İçin Güncel Bilgileri Sana Özel Mesaj Attım
bilmiyorum ki bir kere kullandım öyle olunca 2. denemedim arçelik makinamAllah allah ben yillardir kullaniyorum hic boyle bisey yasamadm yumusaticidan ve ya makinadan mi acaba
MERhaba bayanlar ben geldim.
sabaha kadar endişe ve uykusuzluğun ardından sabah koşarak aile hekimine gittim. hissetmiyorum, korkuyorum dedim.
kalbini dinleyelim dedim ve dinledik. atıyor kalbi. geziniyor yer değiştirdi hissetmiyor musun dedi yok dedım.
pek şaşkınlıkla karşıladı nedense hissedemeyişimi.
tahlil verdim, şekere falan bakacaklar neden kilo aldım diye. bir şey çıkarsa başka doktora gıdecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?