2015 Şubat Anneleri

yok artıkkk
sinir yaa

kızlar hamilelikte boğaz ile geniz tarafında kaşıntı için ne yapmak lazım acaba. burnum tıkandı hapşuruk var halsizlik var. oyyy ben ne yapayım ya. nerden çıktı bu hastalık. yataktan kafamı kaldıramıyorum. bol su içiyorum şimdilik.

kıyamam geçmiş olsun, acil şifalar

bugün ne oldu size herkes hasta olmuş. havadan oluyor sanırım sıcak ama sonbahar. havayı anlamadım bende.

Ay yok cnm ya valla henüz tık yok :) iç karnım geniş olsa bu kadar göbek çıkmazdı ama ne bileyim artık odaklanmıyorum hissedince gelir zaten :)

canım işte o beyaz noktadan kaynaklanıyo hep bunlar her bişeyde o aklıma geliyo o yüzden tedirginlik alah şükür iyi bebeğim hepimziinki sağlıkla gelsin inşalah

allah o doktoru varya ay çok sinir oldum ya gerizekalı afedersin ama kıyamam kuzum çocukta yıpranmıştır böle doktorlara nasıl diploma veriyolar anlamam

Cok uygunmus fiyatlari
Duymustum o hastaneyi ben de
Doktorundan memnun musun
Hastahane nasil
Ben hala ya baska baksam mi dayim

Canım ben çok memnunun drumdan.
İlk devlet hast. gittim çok terslediler fln hatta kadın doğum dru odasındaki usg de göremedi bebeği kese var bebek yok fln dedi başka usgye gönderdi buda bizim için son nokta oldu. Kuzenime başka hastane sorarken bunu tavsiye etti yeni açıldığı için sgklılardan muane ücreti almıyorlar dedi. Dilek hanımı da üst komşusu önerdi. Drumdan da memnunum herşeyi anlatıyor soruyor şikayetlerin var mı die. İlk kendi bebeği inceliyor sonra sana çevirip ekranı anlatıyor gösteriyor. Eskişehirden gelmiş biraz nette araştırdım orada çok sevilen bir drmuş herkes istnbula gidişine üzgün eskişehirin en iyi kadın doğumcusuymuş. Öneririm doğum fiyatlarıda çok iyi geldi bana. Benim derdim doğuma oraya yetişip yetişememek korkusu.

Zaten bu gidişle benim tombik oğlum ocakta doğabilir.
önceden doğum tarihi 30 ocak - 4 şubat arası diyordu dr.
En son gittiğimde 26 ocak - 4 şubat die hesapladı.

herkese mrb bugünlerde noluyor ya başıma gelmeyen kalmıor bugün öğrencimin karnımı yumrukladı dersin sonlarına doğru karnıma birden sandalyeyi çaktım hala ağrıor çaktığım yer

herkese mrb bugünlerde noluyor ya başıma gelmeyen kalmıor bugün öğrencimin karnımı yumrukladı dersin sonlarına doğru karnıma birden sandalyeyi çaktım hala ağrıor çaktığım yer
Ay dikkat et cnm gecmis olsun bsey yoktur merak etmd

hassas ve düşünceli olmak zor herkes başaramıyor, Allahım bütün bebek sahibi olmak isteyenlere nasip eder inşallah

Çocukları hakkında iyi şeyler söyleseler yine kızmazdım da niye doğurdum birsürü işim vardı engelledi falan diye konuşuyorlardı. Ben kızınca dank etti de Allah acılarını göstermesin dediler.

A
y cnm ya geçmiş olsun bende varya öğrencilerin arasında dolaşmaktan korkuyorum ama burda bi öğretmenin daha bsşına öyle bişey gelmişti ama bi sorun olmadı içini ferah tut o öğrencinin ağzına burnuna iki tane çak

Canım geçmiş olsun yaaa. Allahım korusun yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…