ya kızlar dün akşam bi avm ye gidelim dedik bebek kıyafetleri vardı hemen ilgimizi çekti çok tatlılardı minicik minicik alalım dedik sonrada perşembe zaten doktora gidecez cinsiyeti öğrenince gelip alırız diye vazgeçtik aklım kaldı ama
Vala canım çok memnunum açıklama yapması güzel bende çok beğendim :)Canım ne güzel açıklamış doktorun
canım demir ilacına 21. haftada başlıcam ben doktorum öle dedigünaydın anne adayları.
haftaya salı randevumuz var. iple çekiyorum. bebişimizi özledik. görelim bakalım elleri kolları inş büyümüştür kilo almıştır. annesi hiçbişi almadı çünkü
vıtamın hapına basladık. elevit alıyorum ama şu domuz katkısı olayı kafamı karıstırdı.
demir ilacına da baslamam lazım ama henüz başlayamadım. mide bulandırıomus galiba. tam midem iyi durumdayken bozmak istemiyorum.
çok sağol canım
eşimde 0-3 aya çok yüklenmeyelim diyor bunun geriside var
alt üst ayrı bir kaçtanede daha almak daha mantıklı
bebekler hızlı büyüyor
hastane çıkışı içinde bir penye battaniyesi var pazen den birde peluş şapka ve patiği ile takım battaniye aldım bir tane daha ince battaniye alsam mı?
birde bu banyo küvetleri bebekler için olan bana epey küçük geldi kaç aya kadar kullanabiliriz?
bide bu küvet üzerine file pek kullanışlı değil gibi bebek havada kalmaz mı ıslandıgı zaman banyo boyunca üşür gibi geldi
canım ayakların çok şişmiyorsa giy bende hafta sonu giydim düşünde ama tabi dans edene kadarkızlar günaydın topuklu ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? hafta sonu düğün var önümüzde bayram bi tane çok güzel ayakkabı aldım herkes topuklu giyme diyor moralimizi bozuyolar yaaaaa.....
Allah sonunda avm ye giden buldumcanım mağaza adı verir misin :)
Giyebilirsin cnm ne olcak sadece ayaginun sismesine karsi yanina yedek bi ayakkabi alirsinkızlar günaydın topuklu ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? hafta sonu düğün var önümüzde bayram bi tane çok güzel ayakkabı aldım herkes topuklu giyme diyor moralimizi bozuyolar yaaaaa.....
Gunaydin anneler brnim de kafama ne takildi ya simdi bu cocuklar kisa gelicegi icin ne giydircez ben hep penye takimlar aliylrum ama usur onlarla bacaklari falan yeni dogacagi icin kulotlu corapda olmaz acaba iki katmi giydircez alt prnyeleri
bizde geçen hafta zor tuttuk kendimizi cinsiyeti öğrenelim öyle gelelim dedik
sende öğreninice hastane çıkışı git raht rahat al cicileri annesi
ço k heyecanlı telaşlar bunlar
Gunaydin anneler brnim de kafama ne takildi ya simdi bu cocuklar kisa gelicegi icin ne giydircez ben hep penye takimlar aliylrum ama usur onlarla bacaklari falan yeni dogacagi icin kulotlu corapda olmaz acaba iki katmi giydircez alt prnyeleri
kızlar günaydın topuklu ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? hafta sonu düğün var önümüzde bayram bi tane çok güzel ayakkabı aldım herkes topuklu giyme diyor moralimizi bozuyolar yaaaaa.....
kızlar günaydın topuklu ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? hafta sonu düğün var önümüzde bayram bi tane çok güzel ayakkabı aldım herkes topuklu giyme diyor moralimizi bozuyolar yaaaaa.....
Penye battaniye ince olmaz mı? Küvet konusunda benim de sorularım var deneyimli annişler biraz fikir verse.
kesinlikle öyle , ya çorapta vardı baktım %70 pamuk , eşim diyoki bu olmaz %100 pamuk olsun bende diyorum tabi öyle olsun gel perşembee gelll düşünki bi çorap aslında insan nsl özen gösteriyor , ben bu telaşı severim
yani sabahtan akşama kadar ayaklarımı sarkıtarak çalıştığım için dün özellikle akşam çıkışta bakamaya gittim normal numaradan bir numara büyüğünü aldım yanımda bende babet götürürüm çok rahatsız olursam sonra onları giyerimcanım ayakların çok şişmiyorsa giy bende hafta sonu giydim düşünde ama tabi dans edene kadarmahfetti çünkü ayaklarım şişiyo hemen geçirdim babeti rahatladım :)
Canım kışlık battaniye olmalı,kızım nisanda doğmuştu o kadar sarıp sarmalamama rağmen yine üşüyordu düşün ki nisan ayında,eldivenlerini çıakrıyordum minicik elleri buz tutmuş,banyo yaptırdıüımızda çenesi titriyordu soğuktanHalbuki evimiz de çok sıcaktı kaloriferli olduğu için de her tarafı sıcak oluyordu ona rağmen üşürdü bebişim.Ben bol bol hırka-yelek yapmayı planlıyorum zaten yenidoğana yapılan şeyler çok basit oluyor bir günde bitiyor hemen abisi ve ablası yazın doğdukları için kullanabileceğim doğru düzgün kıyafet yok ben de baştan alıcam daha hiç başlamadım.2 gün sonra 20. haftamıza giriyoruz ben kızıma daha hiçbir şey almadım iyi mi.
Küvet konusuna gelince canım benim nacizane önerim o küvete bağlanan şeyler var onlarla yıkayabiliyorsun bebişi rahatça ama o da çabuk soğuyor suyun etkisiyle ve bebek üşüyor haliyle bence en iyisi bebeği 2 kişi yıkamak ve küvetin içine su doldurarak yıkamak zaten onun kirinden ne olur yıkanmasından ne olur :) Zaten daha tecrübeniz arttığında bebekle beraber de banyoya girersiniz alışınca o da çok rahat oluyor koyup kucağınıza güzelce yıkarsınız bilmiyorum benim taktiklerim bunlar
Nasil bi dr o ya
Dalga mi geciyo derdi ne nasil anlamazmis ya hayret bisey
yok artıkkk
sinir yaa
kıyamam geçmiş olsun, acil şifalar
allah o doktoru varyaay çok sinir oldum ya gerizekalı afedersin ama kıyamam kuzum çocukta yıpranmıştır böle doktorlara nasıl diploma veriyolar anlamam
Canım geçmiş olsun yaaa. Allahım korusun yavruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?