2015 Şubat Anneleri

Günaydııın uykusuz bi'gün ofisteki maceralarım adlı gün başlamış bulunmaktadır :) herkese torpilli günler

Canım nerde oturduğuna bağlı çok soğuk bir yerde oturmuyorsanız gayet tabii ısınırsınız :)

Ayy Allah seni napmasın kız iyi güldürdün beni sabah sabah Kendiliğinden geliyor onlar biliyor musun canım,senin hiçbir şey yapmana gerek yok,ne zaman acıktığını,altının değişmesi gerektiğinden huzursuzlaştığını,ne bileyim sadece kucak istediğini,herşeyi anlıyorsun işte...

Oğlumu doğum yaptığımda saat akşam 20:30 falandı işte ziyaretçiler falan geldi derken hastanede tabii herkes gitti biz eşimle kaldık hastanede bebişle başbaşa Oğlum zaten sürekli uyuyor biz de gelip gidip başına bakıyoruz sanki uyansa el kadar çocukla oyun mu oynucaz Gece yorgun düştük uyuyakalmışız oğlumun ağlamasıyla uyandık eşimle beraber altını açtık bi de baktık ki ilk kakasını yapmış Beraber değiştirdik altını hemen emzirdim zaten uykuya dalıyor ilk etapta fazla da ememiyor bebişler oğlum biraz erken doğduğu için ilk 1,5 ay filan diyim ağlamadı fazla.Ama kızım var ya doğar doğmaz o koca sesiyle hastaneyi inletti Ayy ne kadar duygulandım anlatamam.

buhar makinaları çok zararlıymış kuzum ıslak havlu en doğalı kaloriferin üstüne yada sandalyenin üstünbe bir yerlere koyun
ıslak havluyu bende sordumda buhar olması gerekiyo dediler ya çaydanlığı kaynat getir yada makina al dediler hangisine inancaz bilemedim

Canım 22-24 derece az değil mi? Bilmiyorum da öğrenmek için soruyorum

Gunaydin anneler brnim de kafama ne takildi ya simdi bu cocuklar kisa gelicegi icin ne giydircez ben hep penye takimlar aliylrum ama usur onlarla bacaklari falan yeni dogacagi icin kulotlu corapda olmaz acaba iki katmi giydircez alt prnyeleri
2 öpücükle kandırdık adamı kızzz canım havalar az soğuyunca yeni giysiler çıkcak içi sırf pamuklu takımlar var onlardan alırız bi kaç tane

Penye battaniye ince olmaz mı? Küvet konusunda benim de sorularım var deneyimli annişler biraz fikir verse.
Canim ben normal kuvetlerdrn almistim ve file takiyodum ilk gunden beride he0 kendim yikadim kizimi fileye yatirip vucudunu yikiyosun sonra ters cevirip avvcunla gogus kismindan kavrayip hemen sacini sirtini yikayip bitiriyosun cok kolay bebek yikamak bence kendinize guvenin yeter:))

ıslak havluyu bende sordumda buhar olması gerekiyo dediler ya çaydanlığı kaynat getir yada makina al dediler hangisine inancaz bilemedim
canım bende almak istedim kızımda ama çok zararlı dediler içim soğudu kalın havlular varya ıslat koy bi yerlere benim kızım hiç bir problem yaşamadı öylede havayı nemlendiriyor yinede kullanan annelerimiz vardır mutlaka

sizin ev sıcak olur da bi doğalgazlıların işi zor.bol bol yelek örcez artık.
canım inan bende ilk bebeğimde öyle düşünüyodum ne yapcam diye ama kucağına alınca işler değişiyo.kimseye elletmedim her işini gördüm sanki 10 çocuk büyütmüş gibi.hatta altını değiştirmek için eldiven falan kullanırım diyordum ama hiiiç öyle olmuyomuş.emzirmek yıkamak altını değiştirmek heepsi ayrı güzel heyecan.bide ağlarken sadece sen kucağına alınca susuyor ya offf o zaman anne olmanın havasından geçilmiyor valla

kuzu bende unuttum bu sene eşimin doğum gününü
bayramın ilk günüydü ve o gün iki tarafada gidip saat 4 de işe dönmem gerekiyordu o panikle unuttum gündüz kutlamayı
sonra işe gittim unuttum
gece çıktım bu sefer kusmaktan kafamı klozetten çıkaramadım
en sonunda kendisi bugün benim doğum günümdü dedi o gün çok kötü hissettim kendimi
ama anlaştık o da benimkini unutacak ödeşeceğiz
benimde 9 gün sonra ama hatırlatmıyorum bile suçumu bildiğim için

ayy bakalım nasıl olcak yaa ben hastanede annemle kalırım heralde eşim kalmaz
zaten yapamaz o bişey
geçen hastanede yatacağım zaman hemşire damar yolu açıyor damarlarım inceldiğinden bikaç denemesi patlattı damarları çıkarıp iğneyi başka yere taktı
eşime bi baktım sapsarı olmuş ya bakmasana sen şimdi bide seninle uğraşmasınlar burda dedim
onu herşey tutar hastaneye girince psikolojik olarak tansiyonu düşüyor

Ne bileyim c benim kiz eylulde dogdu 3 aylik oldugundada corap giydiriyodum kis icin fikir almak istedim:)
çorap kaçınılmaz bizim için şimdi patikli altlar var pamuk pamuk onlarda güzell ama ben şimdi kaldığım yere göre yorum yapıyorum çok soğuk olan yerler var allah yardımcımız olsun inş

ay öle bi anlatmışsın ki şuan doğurasım geldi ilk bebek olunca biz korkuyoruz tabi ama ablalarımda söler hep o cesaret gelcek merak etme diye inşallah öle olur

kızlar günaydın topuklu ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? hafta sonu düğün var önümüzde bayram bi tane çok güzel ayakkabı aldım herkes topuklu giyme diyor moralimizi bozuyolar yaaaaa.....

valla cnm ben dugunlerde gıyıyorum. yanıma babet alıyorum hıde cok agrırsa ayaklarım degıstırırım dıye. ama dıkkat et allah korusun düşmemeye calıs

ahahaaaa bende bozuldum ama iyi toparladım sonra yüz alıyor eşin unutmaz kızzz düşünsene sene boyunca senin dırdırını çekeceğine kutlamayı tercih eder

Ah canım benim inşallah Allahım o günleri de nasip eder.

valla geçen kış bebeği olan arkadaşlar bizim evde 1 saatten fazla kalamayıp hemen kaçıyorlardı çocuk hasta olur bu sıcakta diyorlardı onların doğalgazlıydı evi. bütün kış camlar açık oturduk bakalım biz bu sene ne yapacağız

ablamın kızı doğduğunda altını aldım bir defa ama çişini yapmıştı kakasını yapınca odayı terkediyordum ablamda benim onun bkunu bile yiyesim geliyor diyordu annelik öyle bişey galiba

ben de ucuz bulup almıştım haftasonu ama karışık beden aldım. içinde 1 yaş için olan bile var : )
bizim küvetimiz görümcemden geldi. hayet büyük. bence biraz araştır ki büyüklerini bulursun gibi geliyor. file ben de kullanmıycam. annem kardeşimi yıkarken altına üzerinden çıkardığı kıyafetleri veya bir küçük havlu koyardı bebeği onun üzerine yatırırdı. kaymasın diye hem suyla da teması kesilmiyor. ayrıca bebeği hızlı yıkamak gerekiyor. çok uzun uzadıya olmayacak. yardım almak şart. eşinden/annenden/kv'den falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…