2015 Şubat Anneleri

canım aklında bulunsun çok sıcak hiç kimse için iyi değil, bebk dahil!.

ahahaaaa bende bozuldum ama iyi toparladım sonra yüz alıyor eşin unutmaz kızzz düşünsene sene boyunca senin dırdırını çekeceğine kutlamayı tercih eder

geçen senede bi hediye bekleme unuturum ben kutlamam falan demişti ama gelirken pasta almış gelmiş ben bile unutmuştum doğum günüm olduğunu o kadar sevindimki zaten hediyede gözüm yok bi çikolata alsa seviniyorum seni mutlu etmek çok kolay diyor bana

Gunaydin anneler brnim de kafama ne takildi ya simdi bu cocuklar kisa gelicegi icin ne giydircez ben hep penye takimlar aliylrum ama usur onlarla bacaklari falan yeni dogacagi icin kulotlu corapda olmaz acaba iki katmi giydircez alt prnyeleri

ben de hep penye aldım. polar almayı düşünmüyorum. gereksiz bi elektriklenme yapıyor. kadife belki alabilirim. kalın penye bulursun kışlık onlarla işini görürsün diye düşünüyorum. e yeleği falan olacak. bence yeter.

Penye battaniye ince olmaz mı? Küvet konusunda benim de sorularım var deneyimli annişler biraz fikir verse.

kızlar benim çevremde herkes penye battaniyenin çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. bi yere götürürken de şu ortadan fermuarlı olanların kullanışlı olduğunu söylemişlerdi. ayrıca ben çooook ince (battaniye inceliğinde) yün ya da pamuk yorgan diktircem. elyaflarda bebek rahat ısıtamaz kendini sanki. statik elektriği de artırıyo gibi geliyor bana.

ayyy öyle dedinde aklıma ne geldi üniversiteye gidiyordum annemler yoktu köye düğüne gitmişlerdi erkek kardeşime bırakmıştım zilliyi oda alıp gezmelere götürmüş tabi bu alttan alttan doldurunca eve getirmiş değiştirememiş beni aradı hemen öykü çok ağlıyor gel dedi izin alıp çıktım tabi poposu pişik olmuştu çok suçlamıştım kendimi o gün okula gittiğim için ne anlasın erkek kardeş bebek bakınımdan böylede manyaklıklarım oldu heee küçük evlenince işte

Havlunun içine tülbent koymayı kimseden öğrenemezdim sanırım. Çok sağol canım yaaa. Kat kat giydirmeyelim ama üşümesinler de.
Canim dedim ya nette video var orda soyluyor tulbenti de. Annem demisti harika yontem diye. Tulbenti hemen aliyorsun giydirmeye baslarken suyun sogununda beklememis oluyor. O vidoya bir ara bakayim linkini yazayim

bizim ev sıcak oluyor. hem ara daire çift taraf yakınca arada ısınıyoruz. bi de kucuk zaten 2 odalı. evin tüm tarafı ısınınca sıkıntı olmuyor. doğalgazlı olmasına rağmen mantolamalı oldugundan gecen kısı kısa kollu penyelerle geçirdim.

polar almayı ben de düşünmüyorum. gereksiz terleme yapıyor. pamuklu gıydırıp ustune yelek hırka o tarz seyler gıydırıp hala soguk olursa battaniyesini örterim. çorap alcam bi de pamuklu kalın patikler oluo onlardan alcam. ayaklar eller fazla üşüomuş.

kızlar günaydın topuklu ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? hafta sonu düğün var önümüzde bayram bi tane çok güzel ayakkabı aldım herkes topuklu giyme diyor moralimizi bozuyolar yaaaaa.....
ben topuklu giymiyorum tabi sen bilirsin ama çok şık babetler var kıyafetine uyan birşey bulursun

Demiri ihmal etmen iyi dgl cnm

ah inşallah bizde öyleoluruz. bnede korkuyorum acıkcası ama yaparım dıyorum sonra kendı kendıme guc verıyorum. dogalgaz işinde haklısın simdiden dusunuyorum napıcaz dıye valla. benım evım bır de genış ben cocukla yakınca ayda 500 falan verırrım dıye tahmın edıyorum

bilen tecrübeli birinden öğrenmek her zaman iyidir.

ne güzel yaaa çocuk gibi kandırılıyosun ben hediyesinde değil de illaki bana özel bişeyler alcak pahalı olmasada olur o sorun değil ama almamıştı ben beğenmiyorum die kyametleri koparmıştım manyaklığımdan sonra bir gömlek almıştı surat asmıştım bu ne dieee benim ki zevksiz bişey alamaz bana onun yerine sana para vermeyi tercih ederim diyor terbiyesiz

Öyle diktirebilme şansın varsa çok iyi canım. Pamuk daha çok tercih edilebilir yün belki alerji yapar.

valla benım eşimde senın gıbı hastane fobısı var ama tutturdu ben kalıcam senın yanında dıye. bende annemı ıstıyorum yanımda ama onunda hevesını kırmak ıstemıyorum. bakıcam durumum eger ıyıyse eşimi kaldırrım ama ben kotuysem valla annemı ısterım dıye yıkarım ortalıgı olmadı ikiside kalsın :)

offfssss tam yerini demişsin çok soğuk yaa arabayla bi geçmiştik kemiklerimin üşüdüğünü farkettik yok anam ben burdan memnunum doğalgaz parası yok kalorifer yok sadece 2 bilemedin 3 ay ısıtıcı parası veriyoruz

aynı korku bende de var. anlayabilir miyim acaba diye düşünüyorum. çevremdekiler de "o kendine baktırıyor", " 1 hafta içinde uzman olursun, gözünden anlarsın" diyorlar.

Yavriiim sen de pek mini mini biseysin
Sistik diye buyuk bedenlere kalmayalim pskolojimiz bozulmasin diye oyle yapmislardir

ya bu perşebe de benım eşimin dogum gunu. bende hala ne alacagımı bılmıyorum. bide biz işe birlikte gelip gidiyoruz. hamıleyım dıye hıc bır yere yanlız bırakmıyor bu aralar oyuzden gezemedım hıc magazaları . netten aktım bısıler ama begenemedım. aklınızda bısı varsa soyleyın banada. bende hoşluk olsun dıye annelerını ve annemlerı haftasnu yemege cagırdım. pasta alıcam bıde kalabalıgı sever eşim hosuna gıder umarım

Ah biz de güneyde bir evimiz olsun hayalindeyiz :) burda deli gibi çalışıyoruz kenara köşeye de bişey koyduğumuz yok. Ama hep hayalini kuruyoruz bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…