valla geçen kış bebeği olan arkadaşlar bizim evde 1 saatten fazla kalamayıp hemen kaçıyorlardı çocuk hasta olur bu sıcakta diyorlardı onların doğalgazlıydı evi. bütün kış camlar açık oturduk bakalım biz bu sene ne yapacağız
ablamın kızı doğduğunda altını aldım bir defa ama çişini yapmıştı kakasını yapınca odayı terkediyordum ablamda benim onun bkunu bile yiyesim geliyor diyordu annelik öyle bişey galiba
ahahaaaa bende bozuldum ama iyi toparladım sonra yüz alıyoreşin unutmaz kızzz düşünsene sene boyunca senin dırdırını çekeceğine kutlamayı tercih eder
Gunaydin anneler brnim de kafama ne takildi ya simdi bu cocuklar kisa gelicegi icin ne giydircez ben hep penye takimlar aliylrum ama usur onlarla bacaklari falan yeni dogacagi icin kulotlu corapda olmaz acaba iki katmi giydircez alt prnyeleri
çorap kaçınılmaz bizim için şimdi patikli altlar var pamuk pamuk onlarda güzell ama ben şimdi kaldığım yere göre yorum yapıyorum çok soğuk olan yerler var allah yardımcımız olsun inş
Penye battaniye ince olmaz mı? Küvet konusunda benim de sorularım var deneyimli annişler biraz fikir verse.
ayyy öyle dedinde aklıma ne geldi üniversiteye gidiyordum annemler yoktu köye düğüne gitmişlerdi erkek kardeşime bırakmıştım zilliyi oda alıp gezmelere götürmüş tabi bu alttan alttan doldurunca eve getirmiş değiştirememiş beni aradı hemen öykü çok ağlıyor gel dedi izin alıp çıktım tabi poposu pişik olmuştu çok suçlamıştım kendimi o gün okula gittiğim için ne anlasın erkek kardeş bebek bakınımdan böylede manyaklıklarım oldu heee küçük evlenince iştevalla geçen kış bebeği olan arkadaşlar bizim evde 1 saatten fazla kalamayıp hemen kaçıyorlardı çocuk hasta olur bu sıcakta diyorlardı onların doğalgazlıydı evi. bütün kış camlar açık oturduk bakalım biz bu sene ne yapacağız
ablamın kızı doğduğunda altını aldım bir defa ama çişini yapmıştı kakasını yapınca odayı terkediyordum ablamda benim onun bkunu bile yiyesim geliyor diyordu annelik öyle bişey galiba
Canim dedim ya nette video var orda soyluyor tulbenti de. Annem demisti harika yontem diye. Tulbenti hemen aliyorsun giydirmeye baslarken suyun sogununda beklememis oluyor. O vidoya bir ara bakayim linkini yazayimHavlunun içine tülbent koymayı kimseden öğrenemezdim sanırım. Çok sağol canım yaaa. Kat kat giydirmeyelim ama üşümesinler de.
ben topuklu giymiyorum tabi sen bilirsin ama çok şık babetler var kıyafetine uyan birşey bulursunkızlar günaydın topuklu ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz? hafta sonu düğün var önümüzde bayram bi tane çok güzel ayakkabı aldım herkes topuklu giyme diyor moralimizi bozuyolar yaaaaa.....
Demiri ihmal etmen iyi dgl cnmgünaydın anne adayları.
haftaya salı randevumuz var. iple çekiyorum. bebişimizi özledik. görelim bakalım elleri kolları inş büyümüştür kilo almıştır. annesi hiçbişi almadı çünkü
vıtamın hapına basladık. elevit alıyorum ama şu domuz katkısı olayı kafamı karıstırdı.
demir ilacına da baslamam lazım ama henüz başlayamadım. mide bulandırıomus galiba. tam midem iyi durumdayken bozmak istemiyorum.
sizin ev sıcak olur da bi doğalgazlıların işi zor.bol bol yelek örcez artık.
canım inan bende ilk bebeğimde öyle düşünüyodum ne yapcam diye ama kucağına alınca işler değişiyo.kimseye elletmedim her işini gördüm sanki 10 çocuk büyütmüş gibi.hatta altını değiştirmek için eldiven falan kullanırım diyordum ama hiiiç öyle olmuyomuş.emzirmek yıkamak altını değiştirmek heepsi ayrı güzel heyecan.bide ağlarken sadece sen kucağına alınca susuyor ya offf o zaman anne olmanın havasından geçilmiyor valla
Canım kışlık battaniye olmalı,kızım nisanda doğmuştu o kadar sarıp sarmalamama rağmen yine üşüyordu düşün ki nisan ayında,eldivenlerini çıakrıyordum minicik elleri buz tutmuş,banyo yaptırdıüımızda çenesi titriyordu soğuktanHalbuki evimiz de çok sıcaktı kaloriferli olduğu için de her tarafı sıcak oluyordu ona rağmen üşürdü bebişim.Ben bol bol hırka-yelek yapmayı planlıyorum zaten yenidoğana yapılan şeyler çok basit oluyor bir günde bitiyor hemen abisi ve ablası yazın doğdukları için kullanabileceğim doğru düzgün kıyafet yok ben de baştan alıcam daha hiç başlamadım.2 gün sonra 20. haftamıza giriyoruz ben kızıma daha hiçbir şey almadım iyi mi.
Küvet konusuna gelince canım benim nacizane önerim o küvete bağlanan şeyler var onlarla yıkayabiliyorsun bebişi rahatça ama o da çabuk soğuyor suyun etkisiyle ve bebek üşüyor haliyle bence en iyisi bebeği 2 kişi yıkamak ve küvetin içine su doldurarak yıkamak zaten onun kirinden ne olur yıkanmasından ne olur :) Zaten daha tecrübeniz arttığında bebekle beraber de banyoya girersiniz alışınca o da çok rahat oluyor koyup kucağınıza güzelce yıkarsınız bilmiyorum benim taktiklerim bunlar
ne güzel yaaa çocuk gibi kandırılıyosungeçen senede bi hediye bekleme unuturum ben kutlamam falan demişti ama gelirken pasta almış gelmiş ben bile unutmuştum doğum günüm olduğunu o kadar sevindimki zaten hediyede gözüm yok bi çikolata alsa seviniyorum seni mutlu etmek çok kolay diyor bana
kızlar benim çevremde herkes penye battaniyenin çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. bi yere götürürken de şu ortadan fermuarlı olanların kullanışlı olduğunu söylemişlerdi. ayrıca ben çooook ince (battaniye inceliğinde) yün ya da pamuk yorgan diktircem. elyaflarda bebek rahat ısıtamaz kendini sanki. statik elektriği de artırıyo gibi geliyor bana.
kuzu bende unuttum bu sene eşimin doğum gününü
bayramın ilk günüydü ve o gün iki tarafada gidip saat 4 de işe dönmem gerekiyordu o panikle unuttum gündüz kutlamayı
sonra işe gittim unuttum
gece çıktım bu sefer kusmaktan kafamı klozetten çıkaramadım
en sonunda kendisi bugün benim doğum günümdü dedi o gün çok kötü hissettim kendimi
ama anlaştık o da benimkini unutacak ödeşeceğiz
benimde 9 gün sonra ama hatırlatmıyorum bile suçumu bildiğim için
ayy bakalım nasıl olcak yaa ben hastanede annemle kalırım heralde eşim kalmaz
zaten yapamaz o bişey
geçen hastanede yatacağım zaman hemşire damar yolu açıyor damarlarım inceldiğinden bikaç denemesi patlattı damarları çıkarıp iğneyi başka yere taktı
eşime bi baktım sapsarı olmuş ya bakmasana sen şimdi bide seninle uğraşmasınlar burda dedim
onu herşey tutar hastaneye girince psikolojik olarak tansiyonu düşüyor
offfssss tam yerini demişsin çok soğuk yaa arabayla bi geçmiştik kemiklerimin üşüdüğünü farkettik yok anam ben burdan memnunum doğalgaz parası yok kalorifer yok sadece 2 bilemedin 3 ay ısıtıcı parası veriyoruzMisal Ankara
benim evimde kömür kaloriferi var kışın sıcaklık 36-38 dereceleri buluyor ben 2 kalın 1 penye battaniye almayı düşünüyorum evde penyeyi örterim sadece birde o elli ayaklı tulumlardan alacağım
ayyyy ilk bebek olunca insan ne alacağını bilmior yaaa minicik bebeğe nasıl bakacağım ağlasa derdini anlamam kakasını yapsa altını alamam nasıl olcek bu işler
Yavriiim sen de pek mini mini biseysinbide bedenleri normalden daha büyük hamile pantolonlarının
mesela ben 36 beden hamile pantolonlarımı akşam normal pantolonlarımla karşılaştırdım bacakları daha genişti sanki 38 gibi
bu yüzden çok tercih ediyorlar demekki
onlar giysin bizde çıplak gezelim
geçen senede bi hediye bekleme unuturum ben kutlamam falan demişti ama gelirken pasta almış gelmiş ben bile unutmuştum doğum günüm olduğunu o kadar sevindimki zaten hediyede gözüm yok bi çikolata alsa seviniyorum seni mutlu etmek çok kolay diyor bana
offfssss tam yerini demişsin çok soğuk yaa arabayla bi geçmiştik kemiklerimin üşüdüğünü farkettik yok anam ben burdan memnunum doğalgaz parası yok kalorifer yok sadece 2 bilemedin 3 ay ısıtıcı parası veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?