2015 Şubat Anneleri

oyy kıyamam ama erkek kardeşinde iyiymiş gezmelere götürmüş ortamlara akmışlar

benimkinin zevkine güvenirim ben o konuda hiç sıkıntı yok hatta bana sormadan alır gelir tam bedenime göre de bulur
nişanlıyken ayakkabıyı tutturamamıştı ama onunda kalıpları küçükmüş ondan olmamıştı o günden sonra ayakkabıları sormadan almıyor

ay biz hala hiçbişey konuşmadık dur akşama artık konuşalım neyi nasıl yapacağımızı
sadece hastanede yatarken suit oda fiyatlarını sormuş doğumda suit oda tutarız tek kişilik odaları beğenmedim dedi
sanki otel geziyor kalkmış bide hastane odalarını gezmiş delü

Ipad tarzı şeyleri seviyolar :)

merhaba arkadaşlar..uzun bi ara verdım tatıldeydım..gezdım dınlendım.. yuzdum..sankı acısını cıkarır gıbı ... malum bebek olunca uzun bı süre mahkum olacağız eve...
bunun harıcınde bebeğimin ilk tekmelerını hissettım...şimdide durmuyor... ara ara vuruyor... bılıyorum bı sure sonra hiç durmayacak...
sizler nasılsınız
umarım olmadığım bu 15 gun içinde kımsede bir problem cıkmamıştır...

Ben ayaklilarla tulumlarla rahat edemedim alt ustlet daha kullanisli..
Canim baktigin kuvetin boyutunu bilmiyorum ama ben cok rahat ettim
Filede havada kaliyo cocuk bilhassa kafasi ama alttan file sicak tutuyo bi de gogus karin ksimina agiz silme bezlerinden koyiyordum ben surekli su dokuyordum sabinlarkrn bile
Yikarken kulagina su kacmasin ay aglamasin ay heryerini yikadimmi diye paralanmadan 5 dkkada temizcik yikiyordum ben. Dogdugundan beri hemen hemen hergun kendim yikadim :) ama herkesin kolayi baska bisey diyemem
Kuvet ici sunger de var ama surekli elinle kafasini tutmak pek isime gelmiyo benim

herkese merhaba dünden beri şoklardayım. geçen ayki kontrolümde dr % 70 erkek demişti dün kontrole gittim veeee kızım oluyor Bir oğlum var erkek dediğinde de mutlu olmuştum fakat hiç erkek miş gibi hissetmemiştim. hep kız diyordum rabbim herkesin gönlüne göre versin. Önemli olan sağlıklı olması

ayyynen ablanın dediği gibi oluyor

benim eşim pasta sevmez bu yüzden ben geçen sene ona tişört almıştım
önceki sene de zippo çakmak ve dıesel saat aldım netten
çok beğenmişti saati ve çakmağı hala kullanıyor
alışverişsaati diye bir siteydi

Canım 22-24 derece az değil mi? Bilmiyorum da öğrenmek için soruyorum
Az gibi bizim topluma gore ama saglikli bir uyku sicakta mumkun degil. Bebekler iyi uyumali ki buyusun. Terlemesin hasta olmaz. Terlerse illa sogucak o ter yani. Bastan nasil alistirirsn oyle gider. Oglumun ayagini belini sicak tutarim kac kis gecti orgu yelek giydirmedim. Ev dogalgazli 23-24 derecede tutuyoruz kisin. Yazin geceleri uyanir kisin huzurla uyur. Kucuk bebekte de kafasinda penye sapka olsn beli ayagi giyinik olsun tamam. Coj kucukken penye battaniye iyi oluyor evde gezdirirken

erkek kardeşim çok iyidir kızzz şimdi asgari ücrete çalışıyor oğluşuma bisiklet almış teyzesi istemedim hiç ama almış bile insanın gönlü zengin olsun çok gezdirirdi kızımı allah biliyor kız kahveye bile gidiyorlardı heheheeeee benimki limonata oda çay içiyormuş maç izliyorlamış kızımla gezerken kahveye dalıyordu zor zapt ediyordum yeminle yerini biliyordu ne günlerdi yaaaa

ıslak havluyu bende sordumda buhar olması gerekiyo dediler ya çaydanlığı kaynat getir yada makina al dediler hangisine inancaz bilemedim

buhar makinelerinin zararlı olduğunu bende duymuştum , babamda astım var alalım demiştik te

ıyımıs valla :) kralice gıbı dogum yaparsın ne guzel :)

ayyynen ablanın dediği gibi oluyor

beni midesi yerde gördüğü böcekten bile bulanıp çıkaran insan bakalım nasıl olacağım

ayyy banada son gittiğimde %70 kız demişti ve ben hiç kız gibi hissetmediğimi söylüyorum sürekli
banada hep erkek gibi geliyor
haftaya kontrolüm var acaba benimkide değişirmi

neyse önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması

buhar makinaları çok zararlıymış kuzum ıslak havlu en doğalı kaloriferin üstüne yada sandalyenin üstünbe bir yerlere koyun

kalorifer ne demek
antalyada öyle şeyler yokki kuzum
klima kullanıyoz odayı kurutuyo mecbur buhar makınesine talibiz

buhar makinelerinin zararlı olduğunu bende duymuştum , babamda astım var alalım demiştik te
benim kızımın dr çok iyiydi onunda benim kızcemle yaşıt kızı vardı sakın sakın alma dedi kendisi dr o bile almamıştı bizde vazgeçtik

ay öle bi anlatmışsın ki şuan doğurasım geldi ilk bebek olunca biz korkuyoruz tabi ama ablalarımda söler hep o cesaret gelcek merak etme diye inşallah öle olur

ya kızlar annelik iç güdüsü bizde doğuştan var. biz küçükken kendi bebeklerimizi doyurup, altını temizleyip, uyutup, gezdirmiyor muyduk? bence çabuk alışıcaz.

ıyımıs valla :) kralice gıbı dogum yaparsın ne guzel :)
doğumhanede anadan doğma o kadar insanın karşısında yatıp kendinden geçmiş vaziyette kesilmeyi veya çatlayana kadar ıkınıp bağırarak doğurmaya çalıştıktan sonra kraliçe gibi olsan ne yazar bacııııımmm

kesinlikle Allah nasip ederde işler yolunda giderse norml doğum istiyorum

ayyy banada son gittiğimde %70 kız demişti ve ben hiç kız gibi hissetmediğimi söylüyorum sürekli
banada hep erkek gibi geliyor
haftaya kontrolüm var acaba benimkide değişirmi

neyse önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması [/QUOTE]

Erkek de yanılma payı daha fazla sanırım. hayırlısı olsun ama ben annenin hisselerine güveniyorum. oğlumda da hep erkek hissetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…