- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ayyy öyle dedinde aklıma ne geldi üniversiteye gidiyordum annemler yoktu köye düğüne gitmişlerdi erkek kardeşime bırakmıştım zilliyi oda alıp gezmelere götürmüş tabi bu alttan alttan doldurunca eve getirmiş değiştirememiş beni aradı hemen öykü çok ağlıyor gel dedi izin alıp çıktım tabi poposu pişik olmuştu çok suçlamıştım kendimi o gün okula gittiğim için ne anlasın erkek kardeş bebek bakınımdan böylede manyaklıklarım oldu heee küçük evlenince işte
ne güzel yaaa çocuk gibi kandırılıyosunben hediyesinde değil de illaki bana özel bişeyler alcak pahalı olmasada olur o sorun değil ama almamıştı ben beğenmiyorum die kyametleri koparmıştım manyaklığımdan sonra bir gömlek almıştı surat asmıştım bu ne dieee benim ki zevksiz bişey alamaz bana onun yerine sana para vermeyi tercih ederim diyor terbiyesiz
valla benım eşimde senın gıbı hastane fobısı var ama tutturdu ben kalıcam senın yanında dıye. bende annemı ıstıyorum yanımda ama onunda hevesını kırmak ıstemıyorum. bakıcam durumum eger ıyıyse eşimi kaldırrım ama ben kotuysem valla annemı ısterım dıye yıkarım ortalıgı olmadı ikiside kalsın :)
ya bu perşebe de benım eşimin dogum gunu. bende hala ne alacagımı bılmıyorum. bide biz işe birlikte gelip gidiyoruz. hamıleyım dıye hıc bır yere yanlız bırakmıyor bu aralar oyuzden gezemedım hıc magazaları . netten aktım bısıler ama begenemedım. aklınızda bısı varsa soyleyın banada. bende hoşluk olsun dıye annelerını ve annemlerı haftasnu yemege cagırdım. pasta alıcam bıde kalabalıgı sever eşim hosuna gıder umarım
Ben ayaklilarla tulumlarla rahat edemedim alt ustlet daha kullanisli..çok sağol canım
eşimde 0-3 aya çok yüklenmeyelim diyor bunun geriside var
alt üst ayrı bir kaçtanede daha almak daha mantıklı
bebekler hızlı büyüyor
hastane çıkışı içinde bir penye battaniyesi var pazen den birde peluş şapka ve patiği ile takım battaniye aldım bir tane daha ince battaniye alsam mı?
birde bu banyo küvetleri bebekler için olan bana epey küçük geldi kaç aya kadar kullanabiliriz?
bide bu küvet üzerine file pek kullanışlı değil gibi bebek havada kalmaz mı ıslandıgı zaman banyo boyunca üşür gibi geldi
ayyynen ablanın dediği gibi oluyorvalla geçen kış bebeği olan arkadaşlar bizim evde 1 saatten fazla kalamayıp hemen kaçıyorlardı çocuk hasta olur bu sıcakta diyorlardı onların doğalgazlıydı evi. bütün kış camlar açık oturduk bakalım biz bu sene ne yapacağız
ablamın kızı doğduğunda altını aldım bir defa ama çişini yapmıştı kakasını yapınca odayı terkediyordum ablamda benim onun bkunu bile yiyesim geliyor diyordu annelik öyle bişey galiba
ya bu perşebe de benım eşimin dogum gunu. bende hala ne alacagımı bılmıyorum. bide biz işe birlikte gelip gidiyoruz. hamıleyım dıye hıc bır yere yanlız bırakmıyor bu aralar oyuzden gezemedım hıc magazaları . netten aktım bısıler ama begenemedım. aklınızda bısı varsa soyleyın banada. bende hoşluk olsun dıye annelerını ve annemlerı haftasnu yemege cagırdım. pasta alıcam bıde kalabalıgı sever eşim hosuna gıder umarım
kovmasanda 1 ay anne diğer ay kv daha iyi olmaz mıinşalah canımbide mecburen ben yalnız yapcam yanımda kimse olmaz çünkü annem ve kv yanyana gelince kavga ediyolarsonra ben ikisinide kovarım :)
Az gibi bizim topluma gore ama saglikli bir uyku sicakta mumkun degil. Bebekler iyi uyumali ki buyusun. Terlemesin hasta olmaz. Terlerse illa sogucak o ter yani. Bastan nasil alistirirsn oyle gider. Oglumun ayagini belini sicak tutarim kac kis gecti orgu yelek giydirmedim. Ev dogalgazli 23-24 derecede tutuyoruz kisin. Yazin geceleri uyanir kisin huzurla uyur. Kucuk bebekte de kafasinda penye sapka olsn beli ayagi giyinik olsun tamam. Coj kucukken penye battaniye iyi oluyor evde gezdirirkenCanım 22-24 derece az değil mi? Bilmiyorum da öğrenmek için soruyorum
erkek kardeşim çok iyidir kızzz şimdi asgari ücrete çalışıyor oğluşuma bisiklet almış teyzesi istemedim hiç ama almış bile insanın gönlü zengin olsun çok gezdirirdi kızımı allah biliyor kız kahveye bile gidiyorlardı heheheeeee benimki limonata oda çay içiyormuş maç izliyorlamış kızımla gezerken kahveye dalıyordu zor zapt ediyordum yeminle yerini biliyordu ne günlerdi yaaaaoyy kıyamam ama erkek kardeşinde iyiymiş gezmelere götürmüş ortamlara akmışlar
benimkinin zevkine güvenirim ben o konuda hiç sıkıntı yok hatta bana sormadan alır gelir tam bedenime göre de bulur
nişanlıyken ayakkabıyı tutturamamıştı ama onunda kalıpları küçükmüş ondan olmamıştı o günden sonra ayakkabıları sormadan almıyor
ay biz hala hiçbişey konuşmadık dur akşama artık konuşalım neyi nasıl yapacağımızı
sadece hastanede yatarken suit oda fiyatlarını sormuş doğumda suit oda tutarız tek kişilik odaları beğenmedim dedi
sanki otel geziyor kalkmış bide hastane odalarını gezmiş delü
ıslak havluyu bende sordumda buhar olması gerekiyo dediler ya çaydanlığı kaynat getir yada makina al dediler hangisine inancaz bilemedim
oyy kıyamam ama erkek kardeşinde iyiymiş gezmelere götürmüş ortamlara akmışlar
benimkinin zevkine güvenirim ben o konuda hiç sıkıntı yok hatta bana sormadan alır gelir tam bedenime göre de bulur
nişanlıyken ayakkabıyı tutturamamıştı ama onunda kalıpları küçükmüş ondan olmamıştı o günden sonra ayakkabıları sormadan almıyor
ay biz hala hiçbişey konuşmadık dur akşama artık konuşalım neyi nasıl yapacağımızı
sadece hastanede yatarken suit oda fiyatlarını sormuş doğumda suit oda tutarız tek kişilik odaları beğenmedim dedi
sanki otel geziyor kalkmış bide hastane odalarını gezmiş delü
Ipad tarzı şeyleri seviyolar :)
ayyynen ablanın dediği gibi oluyor
herkese merhaba dünden beri şoklardayım. geçen ayki kontrolümde dr % 70 erkek demişti dün kontrole gittim veeee kızım oluyorBir oğlum var erkek dediğinde de mutlu olmuştum fakat hiç erkek miş gibi hissetmemiştim. hep kız diyordum rabbim herkesin gönlüne göre versin. Önemli olan sağlıklı olması
buhar makinaları çok zararlıymış kuzum ıslak havlu en doğalı kaloriferin üstüne yada sandalyenin üstünbe bir yerlere koyun
benim kızımın dr çok iyiydi onunda benim kızcemle yaşıt kızı vardı sakın sakın alma dedi kendisi dr o bile almamıştı bizde vazgeçtikbuhar makinelerinin zararlı olduğunu bende duymuştum , babamda astım var alalım demiştik te
ay öle bi anlatmışsın ki şuan doğurasım geldiilk bebek olunca biz korkuyoruz tabi ama ablalarımda söler hep o cesaret gelcek merak etme diye inşallah öle olur
doğumhanede anadan doğma o kadar insanın karşısında yatıp kendinden geçmiş vaziyette kesilmeyi veya çatlayana kadar ıkınıp bağırarak doğurmaya çalıştıktan sonra kraliçe gibi olsan ne yazar bacııııımmmıyımıs valla :) kralice gıbı dogum yaparsın ne guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?