2015 Şubat Anneleri

kalorifer ne demek
antalyada öyle şeyler yokki kuzum
klima kullanıyoz odayı kurutuyo mecbur buhar makınesine talibiz
ayy canım dimi ben önceden kaldığım yerden biliyorum gülbesimm yoksam burda ne gezsin kalorifer klimada asla bırakmam benim bile başımı ağrıtıyor ısıtıcı son kararım benim

Penye battaniye ince olmaz mı? Küvet konusunda benim de sorularım var deneyimli annişler biraz fikir verse.
Canim zaten evler sicak oluyo bebek oldugu icin
Ama 1 tane kalin polar bi ince polar olsa iyi olur
Ortami cok soguk bi yerde yasiyosaniz iletde astranot denen tulumlardan secebilirsiniz ve kis olacaklari icin bebek arabasina mutlaka yagmurluklardan alin derim ruzgari sogugu epey keser

demeeee kızce oluyor heeee ben 15.hafatma gircektim 1 gün kalmıştı sanırım erkek dedi çok erkekn söylemedi bakalım bizdede değişirse flaş gelişme olur

kovmasanda 1 ay anne diğer ay kv daha iyi olmaz mı
emin ol bi tanısan ikisinede kov gitsin dersin çünkü en fazla 10 dk yanyana durabiliyolar eşim bile dedi yüzlerine karşı karımı delirtcekseniz gelmeyin diye ama işte başta kaynanam yemek yapmayı bilmez çocuk tutmayı bilmez gelip bana bakcakmış istemiyorum yani kendi annem desen kadın zaten hipertansiyon hastası bunlar tartıştımı kadının tansiyonu tavan yapıyo en iiyisi gelmemeleri ablama söledim o gelcek :)

hayırlısı sağlıklısı olsun.bizede doktorum 2 kontroldede erkek dedi inşallah değişmez ama ben yine ayrıntılı ultrasona kadar kendimi alıştırmamaya çalışıcam

o zaman senin kız fırlama olacak bende babamla kahveye giderdim şimdi hiç çekinmeden girer çıkarım heryere
sormaı ayıp sen kaç yaşındasın ve kaç yaşında evlendin erken anne olmuşsun galiba

Erkek de yanılma payı daha fazla sanırım. hayırlısı olsun ama ben annenin hisselerine güveniyorum. oğlumda da hep erkek hissetmiştim.

bende hep erkek hissediyordum ama doktor kız dedi
birde önceki akşam kız bebek doğurdum kokladım öptüm misler gibiydi
netten baktım erkeğe işaret diyordu

benimde kız kardeşim gelcek canım annem gelemez anneanneme bakıyor yatalak şu an eee kayınvalde hiiiiiçççç gelmesin sultane bırak yardım etmeyi hizmet bekler hiiiiççç strese girip sütümü azaltamam sende çok haklısın canım

canım bide doğumdan sonra lahusa psikopatlığı varrr kii aman Allahım.annem kaldı yanmda zaten başkası çekemezdi heralde.her şeye deli oluyorsun gözü üstünde kaşı olana kafa atasın geliyor.kayın.v bir hafta sabredebildi bana.sen onlara hiçten sabredemezsin yani.böööyle yanında haliiim seliim biri olsun ne dersen hee diyecek.sen dünya dikdörtken desen itiraz etmeyecekk

canım 29 yaşındayım 22 yaşında evlendim hamiş kaldım hemen kızım evlilik yıldönümünden 1 ay önce doğdu aslında erken evlenmedim hani 18 falan değilim ama insanın ruhu o çocukluğu gelişmiyor atamıyosun içinden bazı şeyleri zaman seni olgunlaştıran tek şey

Kakasini yapinca cok net anliyosun cnm rahat ol sen
Canim kusuyolar bezene kaka cis kaciyo makina hemen dolmuyo yedek penten olsa rahat edersin

Bi de erkek bebekler cok usunuyo genelde kizlar daha usuyo derler

Ben her gun yikadim filede hic usutmedim oglani cok sukur
Ama sicaklik konusunda endiseniz varsa ufoyla faln onden odayi isitmak da mantikli tabi

bizde flaş oldu oğlum küstü erkek istiyordu kız olursa eve almam diyor. bunalımda yani :)
al bendende o kadar inanki erkek diye diretiyor benim kızım ve erkek dedi dr şimdi kız derse ne tepki verir bilemiyorum hadi senin oğluş hemcinsini istiyor ya benim ki erkek diyen kocalardan beter kııııı

canım daha önce kv ile ilgili sorunlarımı yazmıştım zaten kadın düşük yapınca ne yaptında düşürdün diyen bi kadın zaten aramızda duvar var resmen eşimlede öle sırf benle değil oğlunu delirtmekle meşgul hep bide tam menapoz döneminde kadın delirdi anlıcağın dediğin gibi gelir bide hizmet bekler o yüzden hiç gelmesin ama eminim zırt pırt gelir inşallah çok yağmur yağarda çıkamaz evden kar yağsın hatta don tutsun eve çıkamasın (yokuşta benim evde )

nerde bende öle insan hepsi uyuz olan yazık kocacığıma oluyo ona patlıyom

al bendende o kadar inanki erkek diye diretiyor benim kızım ve erkek dedi dr şimdi kız derse ne tepki verir bilemiyorum hadi senin oğluş hemcinsini istiyor ya benim ki erkek diyen kocalardan beter kııııı[/QUOTE]
Bizimki kendisine oyun arkadaşı arıyor keşke söylemeseydim diyorum ama dayanamazdık 5 hafta var arada nede olsa.

klima havayı kurutuyor canım mecburum yani evim çok ısınmıyor binada herkes klima kulanıyor o yüzden odası soğuk olacak mecburen hepimiz klimalı yerde yatcaz

sürekli odada olacagımız için
ayy canım dimi ben önceden kaldığım yerden biliyorum gülbesimm yoksam burda ne gezsin kalorifer klimada asla bırakmam benim bile başımı ağrıtıyor ısıtıcı son kararım benim

ısıtıcıda var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…