- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ayy canım dimi ben önceden kaldığım yerden biliyorum gülbesimm yoksam burda ne gezsin kalorifer klimada asla bırakmam benim bile başımı ağrıtıyor ısıtıcı son kararım benimkalorifer ne demek
antalyada öyle şeyler yokki kuzum
klima kullanıyoz odayı kurutuyo mecbur buhar makınesine talibiz
inşlah canım onun kuvveti gelir elbetya kızlar annelik iç güdüsü bizde doğuştan var. biz küçükken kendi bebeklerimizi doyurup, altını temizleyip, uyutup, gezdirmiyor muyduk? bence çabuk alışıcaz.
Öyle diktirebilme şansın varsa çok iyi canım. Pamuk daha çok tercih edilebilir yün belki alerji yapar.
Canim zaten evler sicak oluyo bebek oldugu icinPenye battaniye ince olmaz mı? Küvet konusunda benim de sorularım var deneyimli annişler biraz fikir verse.
demeeee kızce oluyor heeee ben 15.hafatma gircektim 1 gün kalmıştı sanırım erkek dedi çok erkekn söylemedi bakalım bizdede değişirse flaş gelişme olurherkese merhaba dünden beri şoklardayım. geçen ayki kontrolümde dr % 70 erkek demişti dün kontrole gittim veeee kızım oluyorBir oğlum var erkek dediğinde de mutlu olmuştum fakat hiç erkek miş gibi hissetmemiştim. hep kız diyordum rabbim herkesin gönlüne göre versin. Önemli olan sağlıklı olması
emin ol bi tanısan ikisinede kov gitsin dersinkovmasanda 1 ay anne diğer ay kv daha iyi olmaz mı
hayırlısı sağlıklısı olsun.bizede doktorum 2 kontroldede erkek dedi inşallah değişmez ama ben yine ayrıntılı ultrasona kadar kendimi alıştırmamaya çalışıcamherkese merhaba dünden beri şoklardayım. geçen ayki kontrolümde dr % 70 erkek demişti dün kontrole gittim veeee kızım oluyorBir oğlum var erkek dediğinde de mutlu olmuştum fakat hiç erkek miş gibi hissetmemiştim. hep kız diyordum rabbim herkesin gönlüne göre versin. Önemli olan sağlıklı olması
erkek kardeşim çok iyidir kızzz şimdi asgari ücrete çalışıyor oğluşuma bisiklet almış teyzesi istemedim hiç ama almış bile insanın gönlü zengin olsun çok gezdirirdi kızımı allah biliyor kız kahveye bile gidiyorlardı heheheeeee benimki limonata oda çay içiyormuş maç izliyorlamış kızımla gezerken kahveye dalıyordu zor zapt ediyordum yeminle yerini biliyordu ne günlerdi yaaaa
Erkek de yanılma payı daha fazla sanırım. hayırlısı olsun ama ben annenin hisselerine güveniyorum. oğlumda da hep erkek hissetmiştim.
benimde kız kardeşim gelcek canım annem gelemez anneanneme bakıyor yatalak şu an eee kayınvalde hiiiiiçççç gelmesin sultane bırak yardım etmeyi hizmet bekler hiiiiççç strese girip sütümü azaltamam sende çok haklısın canımemin ol bi tanısan ikisinede kov gitsin dersinçünkü en fazla 10 dk yanyana durabiliyolar eşim bile dedi yüzlerine karşı karımı delirtcekseniz gelmeyin diye ama işte başta kaynanam yemek yapmayı bilmez çocuk tutmayı bilmez gelip bana bakcakmış istemiyorum yani kendi annem desen kadın zaten hipertansiyon hastası bunlar tartıştımı kadının tansiyonu tavan yapıyo en iiyisi gelmemeleri ablama söledim o gelcek :)
canım bide doğumdan sonra lahusa psikopatlığı varrr kii aman Allahım.annem kaldı yanmda zaten başkası çekemezdi heralde.her şeye deli oluyorsun gözü üstünde kaşı olana kafa atasın geliyor.kayın.v bir hafta sabredebildi bana.sen onlara hiçten sabredemezsin yani.böööyle yanında haliiim seliim biri olsun ne dersen hee diyecek.sen dünya dikdörtken desen itiraz etmeyecekkemin ol bi tanısan ikisinede kov gitsin dersinçünkü en fazla 10 dk yanyana durabiliyolar eşim bile dedi yüzlerine karşı karımı delirtcekseniz gelmeyin diye ama işte başta kaynanam yemek yapmayı bilmez çocuk tutmayı bilmez gelip bana bakcakmış istemiyorum yani kendi annem desen kadın zaten hipertansiyon hastası bunlar tartıştımı kadının tansiyonu tavan yapıyo en iiyisi gelmemeleri ablama söledim o gelcek :)
bizde flaş oldu oğlum küstü erkek istiyordu kız olursa eve almam diyor. bunalımda yani :)demeeee kızce oluyor heeee ben 15.hafatma gircektim 1 gün kalmıştı sanırım erkek dedi çok erkekn söylemedi bakalım bizdede değişirse flaş gelişme olur
canım 29 yaşındayım 22 yaşında evlendim hamiş kaldım hemen kızım evlilik yıldönümünden 1 ay önce doğdu aslında erken evlenmedim hani 18 falan değilim ama insanın ruhu o çocukluğu gelişmiyor atamıyosun içinden bazı şeyleri zaman seni olgunlaştıran tek şeyo zaman senin kız fırlama olacak bende babamla kahveye giderdim şimdi hiç çekinmeden girer çıkarım heryere
sormaı ayıp sen kaç yaşındasın ve kaç yaşında evlendin erken anne olmuşsun galiba
bende hep erkek hissediyordum ama doktor kız dedi
birde önceki akşam kız bebek doğurdum kokladım öptüm misler gibiydi
netten baktım erkeğe işaret diyordu
Neeee naptın sen dostum senin göbek kilodan dolayı hissetmemişsindir normal üzülme . Ben 3 kilo aldım benim sorun ne anlamıyorumEn büyük benim 20 kg. Pek memnun olmadım sizinle tanıştığım
Kakasini yapinca cok net anliyosun cnm rahat ol senbenim evimde kömür kaloriferi var kışın sıcaklık 36-38 dereceleri buluyor ben 2 kalın 1 penye battaniye almayı düşünüyorum evde penyeyi örterim sadece birde o elli ayaklı tulumlardan alacağım
ayyyy ilk bebek olunca insan ne alacağını bilmior yaaa minicik bebeğe nasıl bakacağım ağlasa derdini anlamam kakasını yapsa altını alamam nasıl olcek bu işler
al bendende o kadar inanki erkek diye diretiyor benim kızım ve erkek dedi dr şimdi kız derse ne tepki verir bilemiyorum hadi senin oğluş hemcinsini istiyor ya benim ki erkek diyen kocalardan beter kıııııbizde flaş oldu oğlum küstü erkek istiyordu kız olursa eve almam diyor. bunalımda yani :)
benimde kız kardeşim gelcek canım annem gelemez anneanneme bakıyor yatalak şu an eee kayınvalde hiiiiiçççç gelmesin sultane bırak yardım etmeyi hizmet bekler hiiiiççç strese girip sütümü azaltamam sende çok haklısın canım
nerde bende öle insan hepsi uyuz olan yazık kocacığıma oluyo ona patlıyomcanım bide doğumdan sonra lahusa psikopatlığı varrr kii aman Allahım.annem kaldı yanmda zaten başkası çekemezdi heralde.her şeye deli oluyorsun gözü üstünde kaşı olana kafa atasın geliyor.kayın.v bir hafta sabredebildi bana.sen onlara hiçten sabredemezsin yani.böööyle yanında haliiim seliim biri olsun ne dersen hee diyecek.sen dünya dikdörtken desen itiraz etmeyecekk
klima havayı kurutuyor canım mecburum yani evim çok ısınmıyor binada herkes klima kulanıyor o yüzden odası soğuk olacak mecburen hepimiz klimalı yerde yatcaz
ayy canım dimi ben önceden kaldığım yerden biliyorum gülbesimm yoksam burda ne gezsin kalorifer klimada asla bırakmam benim bile başımı ağrıtıyor ısıtıcı son kararım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?