Oww canım naptın sen Alex bize 3-5 numara küçük kalır
Bizim evde zaten koyu gsli bir anne olarak ben, koyunun koyusu gsli bir dayı var. Ve Sivassporla memleketine destek veren bir babamız var oğluşumun vay geldi haline
normaldir umarım kimisine doktoru magnezyum falan vermiş
olmadı kontrolümü bekliyim bi sorarım doktoruma
anladım cnmbanada magnezyum verdi ama kramplarım için verdi geceleri bacaklarıma kramp giriyor
Canım ilk önce gözün aydın allah sağ salim kavuştursun inşallah bebeğine eslaa diye bi arkadaşımız var ona özel mesaj atarsan listeye ekler senide bende hissediyorum bi çok arkadaşımda hissediyor tekrar hayırlısı olsunKızlar benide ekler misiniz listeye tahmini doğum tarihim 23 Şubat son adet tarihim 19 Mayıs 24 yaşındayım 7 yıldır bekliyoruz bebeğimizi sonunda geliyor inşallah oğlum olucak kısmetse Allah korusun bebeklerimizi sağlık versin hepicigine ben 18. Haftadayimvve bebegimi hissediyorum sanki bu zamanda hisseden oldu mu merak ediyorum?
yuhhhahh ahh ben neler çekiyorum bi allah biliyor gerdek gecem saat 4 te gittiler alah bana sabır versin
BENim de adım çıkacak yakında. dıyecekler şubat annelerinden esoba 20.haftasında hıssetmıyormus merak etmeyın dıye :))ocak annelerinde biri vardi 22. Haftada sanirim o da hic hissetmemis henuz olabiliyor iste bazen 24.haftayi bilr bulan oluyormus canim ona dr oyle soylemis yeri gelmişken unutmadan soyleyim dedim evham yapan tuma annelere
Kızlar benide ekler misiniz listeye tahmini doğum tarihim 23 Şubat son adet tarihim 19 Mayıs 24 yaşındayım 7 yıldır bekliyoruz bebeğimizi sonunda geliyor inşallah oğlum olucak kısmetse Allah korusun bebeklerimizi sağlık versin hepicigine ben 18. Haftadayimvve bebegimi hissediyorum sanki bu zamanda hisseden oldu mu merak ediyorum?
kız millet kuaföre falan gitmiş ya da hastanede mı var kuaförler anlamadım. ben kesın cadı gıbı olurum. full makyaj doğuma gırecek kadınlarda.bende oyle dıyorum :) kesin sac baş dagılmıs surat bembeyaz, gozlerın etrafı morarmıs kendımı hep boyle hayal edıyorum :)
bana olmadı öyle bir şey ama idrar kültürü yaptır bence hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu olabiliyormuşya kızlar ben idrarımı yaparken karnım ağrıyor sizinde ağrıyor mu
kız millet kuaföre falan gitmiş ya da hastanede mı var kuaförler anlamadım. ben kesın cadı gıbı olurum. full makyaj doğuma gırecek kadınlarda.
bende ameliyat olacağım gun kendımı ıyı hıssedeyım dıye. sacımı sabah duzlestırmıstım. amanınn bır çıktım ameliyattan hortlak gibiyim. gözler kaymış surat şişmiş. bırde resım cekmısler sankı otekı taraftan bakıyorum bu tarafa.
Ay sende mi hissetmedin iyi kendimi kötü hissetmiyim çünkü tek tük kaldık :) her gün merakla bekliyorum ya insan merak ediyor iyi mi diye :) bu arada tekrar hoşgeldin cnm
Ben yaz ortasında lcw den aldım kot salopet çok da uygundu fiyatı havalar sıcak diye henüz giymedim ama kışa giyerim bol bol. Hamile kıyafetine çok para vermeye gerek yok bence ben hep lcw den aldım yada large beden elbise filan alıp idare ettim kışa da eşofman ve taytla geçirmeyi düşünüyorum.kot salopet etek bakıyorum ama fiyatlar çok pahalı yaaa
koca şubat anneleri topiğinde benle birlikte sadece 3 kişimiyiz valla ne desem bilemedim ki şimdi :)3 kişi mı olduk . hadı bakalım hayırlısı.
AMANN ben Beşiktaşlıyım eşimde fener ama futbolla falan hiç alakamız yok.Benim bugüne bugun gs kombinem var :) eşim de benim koyu gs li. Kombine alırken onu yalnız bırakmamak adına kendim de atladım. Bu halde 45 bin kişilik stada nasıl gidicem bilmiyorumbir de bu akşam maç var
Benim bugüne bugun gs kombinem var :) eşim de benim koyu gs li. Kombine alırken onu yalnız bırakmamak adına kendim de atladım. Bu halde 45 bin kişilik stada nasıl gidicem bilmiyorumbir de bu akşam maç var
bana olmadı öyle bir şey ama idrar kültürü yaptır bence hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu olabiliyormuş
arada benim de oluyo. idrar falan baktı doktor bişe çıkmadı ben de üstünde durmadım. sıkışmamaya çalış o çok önemli gelince hemen gitya kızlar ben idrarımı yaparken karnım ağrıyor sizinde ağrıyor mu
arada benim de oluyo. idrar falan baktı doktor bişe çıkmadı ben de üstünde durmadım. sıkışmamaya çalış o çok önemli gelince hemen git
arada benim de oluyo. idrar falan baktı doktor bişe çıkmadı ben de üstünde durmadım. sıkışmamaya çalış o çok önemli gelince hemen git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?