Ne yaptın da düşürdün demiş ya, ne oluyor bu erkek annelerine oğulları evlenenince ben de bilmiyorum . Testlerde risk çıktı amniosentez yaptırdım , o kdr korku yaşadım kadın beni arayıp da bi geçmiş olsun dilemedi ..
Oww canım naptın sen Alex bize 3-5 numara küçük kalır
Bizim evde zaten koyu gsli bir anne olarak ben, koyunun koyusu gsli bir dayı var. Ve Sivassporla memleketine destek veren bir babamız var oğluşumun vay geldi haline
Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler var
Oglanin uyku duzenini burdaki gibi yaptim 1 yasindan beri saat 12 dedimi uyur 2,3gibi kalkar gec 9 dedi mi uyur.. Ama su var isime geldigingibi esnetmedim oynatmadim saatlerini ben ona uydum o saatte uyunacak bitti yani :)
kızlarrr
benim arada karnım acayip sertleşiyor yürüyemiyorum neredeyse ve iğne batma hisside oluyor sizde varmı böyle bir durum?doktoru arasammı diyorum ayın 30 nda kontrolüm bankamatiğe yürüdüm geldim hemen sancı gibi ağrı iğne batması falan yürümeye gelemiyorum hiç
kızlarrr
benim arada karnım acayip sertleşiyor yürüyemiyorum neredeyse ve iğne batma hisside oluyor sizde varmı böyle bir durum?doktoru arasammı diyorum ayın 30 nda kontrolüm bankamatiğe yürüdüm geldim hemen sancı gibi ağrı iğne batması falan yürümeye gelemiyorum hiç
Dün akşam aynısı bana oldu, bgn cok yürümemeye çalışıyorum daha Iyiym , ya bi de hamilelik hastalık değil lafı var ya aklıma geldikçe cok boş konuşuyor insanlar diyorum :) yürüyünce bile canımız yanıyor
kızlarrr