2015 Şubat Anneleri

,
bi tek onlar doğuruyor çünkü terbiyesiz kadın ya ben düşük yapmışım ağlıyorum o geldi bana öle dedi ne yaptın da düşürdün utanmaz arsız

Güzel isim Alex i de düşünün bence

Oww canım naptın sen Alex bize 3-5 numara küçük kalır
Bizim evde zaten koyu gsli bir anne olarak ben, koyunun koyusu gsli bir dayı var. Ve Sivassporla memleketine destek veren bir babamız var oğluşumun vay geldi haline

Formulunu versene canım bende istiyorum böyle düzenli uyku düzeni oluşturmak :)

kızlarrr
benim arada karnım acayip sertleşiyor yürüyemiyorum neredeyse ve iğne batma hisside oluyor sizde varmı böyle bir durum?doktoru arasammı diyorum ayın 30 nda kontrolüm bankamatiğe yürüdüm geldim hemen sancı gibi ağrı iğne batması falan yürümeye gelemiyorum hiç

,
bi tek onlar doğuruyor çünkü terbiyesiz kadın ya ben düşük yapmışım ağlıyorum o geldi bana öle dedi ne yaptın da düşürdün utanmaz arsız
Utanmaz cok yerinde olmuş yalnız, Allah görüyor hiç üzülme kimin ne yaptığını ne yaşadığını

Oha ya kadinin ettigi lafa bak
Agzim acik kaldi
Bu kadar kotu olunur mu ya dusuk yapmis kadinla konusma bicimine bak tone tobe

Anne söylemese bile erkeğin ailesinden biri bişey söylüyor mutlaka. Allah kimsenin eline ve ağzına düşürmesin.

Dün akşam aynısı bana oldu, bgn cok yürümemeye çalışıyorum daha Iyiym , ya bi de hamilelik hastalık değil lafı var ya aklıma geldikçe cok boş konuşuyor insanlar diyorum :) yürüyünce bile canımız yanıyor

bendede oluyor arada
özellikle kendimi yorduğumda
yatıp biraz ayaklarımı dikiyorum o zaman geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…