2015 Şubat Anneleri

valla ben de giydirmeyi düşünüyordum. ama daha farklı olanı varsa resim eklerseniz onlardan alalım olmadı. bebiş bu yani üşüyebilir. çorabın kızı erkeği mi olurmuş o yaşta

Oha ya kadinin ettigi lafa bak
Agzim acik kaldi
Bu kadar kotu olunur mu ya dusuk yapmis kadinla konusma bicimine bak tone tobe

düşünün yani bu kadını kovmayım da kimi kovayım evimden bu hamileliğimi daha yeni söledim hatta bebeğimin kalbinde beyaz parlaklık çıktı onu bile sölemedik eşimle kesin onada bi kulp bulur

bende giydirmeyi düşünüyorum kızlar külotlu çorabı oğluşuma :)

valla ne diyim şaşırdım :)

Anim bebekken soguksa yasadigin yer iyi oluyor
Artik lcw bile icine pijama dikilmis gibi kotlar satiyor c&a dan aldim gecen sene cok eahat ettim ici kumasla kaplayip desteklemisler kotu coraba gerek kalmiyo
1 yasina gelip yuruyene kadar tercih edilebilir gene de sanki

ebru maternity diye bi sitede çok güzel hamile kıyafetleri var ama biraz pahalı bana göre bütçesine uyan olur elbet:)

evet ya şimdiden okumaya baslamak lazım. guzel egıtıcı yazıları paylaşalım burda hepımıze yararı olsun
Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler var
Oglanin uyku duzenini burdaki gibi yaptim 1 yasindan beri saat 12 dedimi uyur 2,3gibi kalkar gec 9 dedi mi uyur.. Ama su var isime geldigingibi esnetmedim oynatmadim saatlerini ben ona uydum o saatte uyunacak bitti yani :)

ebru maternity diye bi sitede çok güzel hamile kıyafetleri var ama biraz pahalı bana göre bütçesine uyan olur elbet:)

1 haftadır bende takip ediyorum bir jile beğendim ama hem pahalı geldi hemde beden yok

Canim ben dar giydirmedim hic onu yazmayi unuttum 1 yasindaysa 2 yas almisimdir. Malum erkek cocuk

Kizlar bunu cidden tavsiye ederim kulotlu corap isilik de yapabiliyor huzursuz da ediyor sıktıgı icin bebisleri. Bunu da sonradan tesadufen keşfetmistim baya bi isgordu bizde. Adi biraz tuhaf sardonlu alt pijama diye geciyor yanilip alt pjama olani almayin bu dedigim pjama pantolon icine giydirmeye goree tasarlanmis iclik. Artik kiz analari elbise giydirince illa ara sira kulotlu corap giydirirsiniz tabi

Eklentiler

• 127940047_tn50_0.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar ev temizliği ve deterjanlarla aranız nasıl, sürekli temas halinde olmak zorunda kalıyoruz ama çok zararlıymış..

Güzel isim Alex i de düşünün bence

Kızlar ev temizliği ve deterjanlarla aranız nasıl, sürekli temas halinde olmak zorunda kalıyoruz ama çok zararlıymış..

benim iyi şimdilik
kendim ersağ satıyordum bir ara
promosyonlarını kullanıyorum hala
bi zararını görmedim şimdilik
hatta normal deterjanlar ellerimi soyardı onunkiler iyi geldi

Oha ya kadinin ettigi lafa bak
Agzim acik kaldi
Bu kadar kotu olunur mu ya dusuk yapmis kadinla konusma bicimine bak tone tobe
Ne yaptın da düşürdün demiş ya, ne oluyor bu erkek annelerine oğulları evlenenince ben de bilmiyorum . Testlerde risk çıktı amniosentez yaptırdım , o kdr korku yaşadım kadın beni arayıp da bi geçmiş olsun dilemedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…