- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Ben volkanik taslarla yapilandan istesem olur mu neydi adi onun unutumm sicacik oh miss gibi keyif
Külotlu Çorap kucuk donemler icin iyi değil sıkı oluyor ya kan dolaşımını etkiliyor. Onun yerine iclik tarzi seyler var simdi penye yuzdeyuz pamuklu ayakli ama pjamadam ziyade Külotlu corap gibi. Onlarla cok rahat ettik hem oyle cok bunaltmiyor da kuzucuklari. Sanirim sevi bebeden aliyordum onları bulursam resim ekliyim aklinizda olsun
bende gıydırmeyı dusunuyrum ogluma ama esım fecı karsı cıkıyor. onun cocukluk sendromu olmus. ılkokula yenı basladıgında annesı pantolonun altına gıydırıyomus usumesın dıye. bı gun düşmüş bu dizini sıyrmıs. corap yarasına yapışmıs ama kımse anlamasın dıye eve gelene kadar ogretmene falan elletmemıs. tabı eve gelınce yara kurudugu ıcın o corabı ordan cıkarmak amelıyat gıbı olmus. şimdi anlatıyor da cocuklugumun en kotu gunlerınden bırıydı dıyo. ogluma yasatmam bunu kesınlıkle gıydırmezsın falan dıyıp karsı cıkıyor baklaım napıcaz. tayt falan alırım bende :)
Oha ya kadinin ettigi lafa bak
Agzim acik kaldi
Bu kadar kotu olunur mu ya dusuk yapmis kadinla konusma bicimine bak tone tobe
canım o genişlik tek çocuklarda olmuyor ben ve erkek kardeşim sadece iki kardeşiz bebeğimin tek dayısı olacak. Oda ilk yeğen tabi hevesli ama isim konusunda uzlaşamıyoruz. Gelmiş bana diyor ki buldum abla doruk drogba koyalımkardeşimde koyu GS taraftarıdır adını Doruk Drogba yapıyor ve bu dayı koca 20 yaşında üni. gidiyor
Anim bebekken soguksa yasadigin yer iyi oluyorbende gıydırmeyı dusunuyrum ogluma ama esım fecı karsı cıkıyor. onun cocukluk sendromu olmus. ılkokula yenı basladıgında annesı pantolonun altına gıydırıyomus usumesın dıye. bı gun düşmüş bu dizini sıyrmıs. corap yarasına yapışmıs ama kımse anlamasın dıye eve gelene kadar ogretmene falan elletmemıs. tabı eve gelınce yara kurudugu ıcın o corabı ordan cıkarmak amelıyat gıbı olmus. şimdi anlatıyor da cocuklugumun en kotu gunlerınden bırıydı dıyo. ogluma yasatmam bunu kesınlıkle gıydırmezsın falan dıyıp karsı cıkıyor baklaım napıcaz. tayt falan alırım bende :)
Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler varevet ya şimdiden okumaya baslamak lazım. guzel egıtıcı yazıları paylaşalım burda hepımıze yararı olsun
ebru maternity diye bi sitede çok güzel hamile kıyafetleri var ama biraz pahalı bana göre bütçesine uyan olur elbet:)
Canim ben dar giydirmedim hic onu yazmayi unuttum 1 yasindaysa 2 yas almisimdir. Malum erkek cocukKülotlu Çorap kucuk donemler icin iyi değil sıkı oluyor ya kan dolaşımını etkiliyor. Onun yerine iclik tarzi seyler var simdi penye yuzdeyuz pamuklu ayakli ama pjamadam ziyade Külotlu corap gibi. Onlarla cok rahat ettik hem oyle cok bunaltmiyor da kuzucuklari. Sanirim sevi bebeden aliyordum onları bulursam resim ekliyim aklinizda olsun
Kızlar ev temizliği ve deterjanlarla aranız nasıl, sürekli temas halinde olmak zorunda kalıyoruz ama çok zararlıymış..
Kan değerlerine bi baktır canm takviye ihtiyacın vardır belki vücudumuz bi hayli yoğun malum :)Heryerim buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum. Kat kat giyinsem terliyorum ama bir vücudum ısınmadı. Nedendir ki?
canım o genişlik tek çocuklarda olmuyor ben ve erkek kardeşim sadece iki kardeşiz bebeğimin tek dayısı olacak. Oda ilk yeğen tabi hevesli ama isim konusunda uzlaşamıyoruz. Gelmiş bana diyor ki buldum abla doruk drogba koyalımkardeşimde koyu GS taraftarıdır adını Doruk Drogba yapıyor ve bu dayı koca 20 yaşında üni. gidiyor
Daha bugun kankiydik kendileriyle
Kızlar ev temizliği ve deterjanlarla aranız nasıl, sürekli temas halinde olmak zorunda kalıyoruz ama çok zararlıymış..
münkün oldukca uzak durmaya çalişiyorum benKızlar ev temizliği ve deterjanlarla aranız nasıl, sürekli temas halinde olmak zorunda kalıyoruz ama çok zararlıymış..
Ne yaptın da düşürdün demiş ya, ne oluyor bu erkek annelerine oğulları evlenenince ben de bilmiyorum . Testlerde risk çıktı amniosentez yaptırdım , o kdr korku yaşadım kadın beni arayıp da bi geçmiş olsun dilemedi ..Oha ya kadinin ettigi lafa bak
Agzim acik kaldi
Bu kadar kotu olunur mu ya dusuk yapmis kadinla konusma bicimine bak tone tobe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?