2015 Şubat Anneleri

Karın ağrısı gbi değilde karın kaslarım yanıyo gbi tuhaf şeyler oluyo bendede . Canım yanıyo.

ya he tuhaf tam olarak adlandıramıyorum ama canım yandığı için ağrı diye adlandırdım, klozeti sevmiyorum aslında o da var ama eşimde diyor ki bebek sıkışıyor sen eğilince ondan diyor bilemedim

ben h
ben hıc gormemıstım oyle pantalon bakarım gıdınce bırdaha ama cok mantıklı gercekten

Selam kizlar,
1 gun girmemistim hepitopi oku oku bitiremedim. Ne yazmisiniz ole :) ya karnin buyumesiyle degisik degisik seyler oluyo. Bugun gulerken bi farkettim karnim zip zip zipliyi çok değişik oldum karnım daha önce hiç bu kadar buyümemişti. 9. Ayda nasıl olcak acaba :/

bende burun amelıyatı olmustum. sacları duzlestırdım ama cıkınca canavar gıbıydım resmen. ve 15-20 gun suratımda alcıyla gezdım. ılk gun narkoz yuzunden ck kotu olmustum. sacı bası bırak ölsem umrumda degıldı. o yuzden sezeryandan korkuyorum genel anestezıyı secmem heralde mecbur kalırsam

uyabıldıysen ne mutlu sana canım bakalım bız ne kadar esnetmeden durabılecegız

ayyy canım annen içinde senin içinde ne kadar zor oluğunu anlayabiliyorum.annem olmasa ne yapardım bilmem iyi ki var.şimdi geçirmedi ama bu sene kreşe başlayacak orada birinden buşalır diye falan çok korkuyorum.gerçi doktor 20. haftayı doldurduktan sonra risk kalmaz demişti.hayırlısıyla şu 9 ayı kazasız belsasız bi doldurabilsem..

bende cok korktum anestesiden ama doğumda oyle degılmıs az verıyorlar sanırım . süreyi kısa tutulmak zorundalarmış bebeğe gecmesın dıye narkoz. ve 15 dk da alıyorlarmış bebegı.
yeni tecrubelı anneler daha ıyı bılır tabıı ben ablamdan duydum. onunda 2 sezeryanı bir de şu ağrısız doğumdan var.

öyle oluyo tatlım bebeği hemen alıyolar sonra dikişler falan.ben odaya gittiğimde kızım çoktaan yıkanmış giyinmiş ti.baş parmağınıda ağzına almış cok cok emiyodu.ben o dikiş acılarından o kadar fenaydım ki gözümün ucuyla şöyle bi bakabildim nasıl bi şeye benziyo diye. baktım eneee baba kopyası olmuş yattım geri 1 saat sonra ancak kendime gelebilmiştim.

Kızlar Cumartesi gunu amniyosentez sıvısı alınacak geldi çattı o gun ne olur dua edin korkuyorum sorunsuz geçsin ins sonuçlarım Temiz cikar ins.allahım bebislerimizi saglık versin. Bu yazımı okuyan anneler bir dua istiyorum sizden cümlemizin evlatlarına Allah'ım saglık versin

tatlım inşallah tertemiz çıkar her şey yolunda olur.Alalhım senin gönlünede ferahlık versin.üzme kendini bizde meleklerimizde Rabbimize emanet.

Fanatik olunca alıyorlar işte ben de o yalnız gitmesin diye aldım. Aslında ben de Fenerbahçe fanatiğiyim ama onun kombinesini almaya param yetmedi

ya bi de ben gece uyanamıyorum sabaha karşı çok sıkışmış halde uyanıyorum zor yetişiyom o derece ama hiç uyanamıyorum sıkışıklıktan olabilir mi acaba

bence ondan. çünkü ben de uyanamıyorum uyandığımda da iyice sıkışık oluyorum. e tabi o da belirli bi gaz sıkışıklığı yapıyor. o yüzden ağrı yapıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…