BENim de adım çıkacak yakında. dıyecekler şubat annelerinden esoba 20.haftasında hıssetmıyormus merak etmeyın dıye :))
eski işyerimde camda sigara içiyordum , 3 sene çalışmıştım. bir gün karşıda telefoncu vardı oraya gıttım dedım böyle böyle ben karşıda çalışıyorum. o da evet biliyoruz sigara içen bayansınız demişti. bütün esnaf adımı sigara içen bayan diye biliyormuş zaten. şimdi de hissetmeyen anne olacam.
bebek hırkası ören varsa bana örnek yazabilir mi kolayından kızlar, o kdr makbule geçer ki anlatamam sevindirin şu gebeyi be ne bilim su kdr ilmek başla su kdr ör kol kes fln şeklinde
Bebek bakıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında eve bakan biri olsun ben bebeğime bakarım da olur. Ben ikincisini düşünüyorum. Yani ilk zamanlar evle ilgilensin sonra biz işbaşı yaptığımız zaman bebişe baksın. Öyle birini nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Biraz araştırdım da bebek bakımında uzman kişiler bir Servet istiyorlar. Evde yatılı olması daha iyi diyorlar ama ben de ona sıcak bakamadım birtürlü. Hatta Moldova Ukrayna veya arnavutluk gibi yerlerden gelen üniversite mezunu profesyonel bakıcılar var onların fiyatı daha hesaplı gibi ve yatılı kalıyorlar.
ben de amniosentz yaptırdım,kan bile veremeyen bi insan olan ben bile yaptırabildiysem hiç korkma olur mu canım,bianda olup bitiyor. Sonrasında 3 gün dikkatli hareket et,cok yürüme ağır kaldırma , sonuc da temiz çıktı mı için rahat güzelce dinlen.
Yaaa cok sagolll yaptıran biriyle konuşmak insanı azda olsa rahatlatıyor bir tedirginlik var üstümde ins sonuclarda temiz cikar.peki sonrasında normal islerini yaptınız biri varmiydi yardımcı olan annem gelmek istedi kısa bir işlem diye gerek yok dedim.senin sonucların çıktımı canım ins guzel sonuclar almissindir allahım korusun
kızlar daha erken biliyorum ama bebek şekerine karar veren varmı
ben biblolu bişey istemiyorum değişik olsun istiyorum ama nette de doğru dürüst bişey yok
yaratıcı fikirleri olan veya orjinal örnekler olan site tavsiye edebilecek biri varmı
Bebek bakıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında eve bakan biri olsun ben bebeğime bakarım da olur. Ben ikincisini düşünüyorum. Yani ilk zamanlar evle ilgilensin sonra biz işbaşı yaptığımız zaman bebişe baksın. Öyle birini nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
ben simdiden etrafımdaki herkese evin yemegi temizliği ütüsü ıvır zıvırıyla ilgilencek birini aradıgımı yaydım akıllarında bulunsun şimdiden..ben bebekle ilgilenirken o da işi gücü halletsin istiyorum..bakalım insallah temiz düzgün birini bulurum..
kızlar daha erken biliyorum ama bebek şekerine karar veren varmı
ben biblolu bişey istemiyorum değişik olsun istiyorum ama nette de doğru dürüst bişey yok
yaratıcı fikirleri olan veya orjinal örnekler olan site tavsiye edebilecek biri varmı