2015 Şubat Anneleri

Hadi ya.. Oyle olsa da suratina suratina soylenmez be insanin adam da super arsizmis dedikonu yaptik diyo resmen

bebek hırkası ören varsa bana örnek yazabilir mi kolayından kızlar, o kdr makbule geçer ki anlatamam sevindirin şu gebeyi be ne bilim su kdr ilmek başla su kdr ör kol kes fln şeklinde

Bende aynı konuyu düşünüyorum.bana da dokuzda beşe kadar biri gerek.ama tanıdık olsun istiyorum.hiç tanımadığım birine nasıl emanet ederim bilmiyorum.

Bende aynı konuyu düşünüyorum.bana da dokuzda beşe kadar biri gerek.ama tanıdık olsun istiyorum.hiç tanımadığım birine nasıl emanet ederim bilmiyorum.

Biraz araştırdım da bebek bakımında uzman kişiler bir Servet istiyorlar. Evde yatılı olması daha iyi diyorlar ama ben de ona sıcak bakamadım birtürlü. Hatta Moldova Ukrayna veya arnavutluk gibi yerlerden gelen üniversite mezunu profesyonel bakıcılar var onların fiyatı daha hesaplı gibi ve yatılı kalıyorlar.

Ami
tatlım inşallah tertemiz çıkar her şey yolunda olur.Alalhım senin gönlünede ferahlık versin.üzme kendini bizde meleklerimizde Rabbimize emanet.
aminn canım cok sagol allahıma sığındım aminn cümlemizi korusun allahım

Yaaa cok sagolll yaptıran biriyle konuşmak insanı azda olsa rahatlatıyor bir tedirginlik var üstümde ins sonuclarda temiz cikar.peki sonrasında normal islerini yaptınız biri varmiydi yardımcı olan annem gelmek istedi kısa bir işlem diye gerek yok dedim.senin sonucların çıktımı canım ins guzel sonuclar almissindir allahım korusun

kızlar daha erken biliyorum ama bebek şekerine karar veren varmı
ben biblolu bişey istemiyorum değişik olsun istiyorum ama nette de doğru dürüst bişey yok
yaratıcı fikirleri olan veya orjinal örnekler olan site tavsiye edebilecek biri varmı

ben simdiden etrafımdaki herkese evin yemegi temizliği ütüsü ıvır zıvırıyla ilgilencek birini aradıgımı yaydım akıllarında bulunsun şimdiden..ben bebekle ilgilenirken o da işi gücü halletsin istiyorum..bakalım insallah temiz düzgün birini bulurum..

ben seker diil de kokulu sabunlar var ya melek seklinde falan onlardan düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…