2015 Şubat Anneleri

Bebek bakimlarina muci cozumler diye bi kitap var
Onu okumani tavsiye ederim amerikali yazari uymayan seyler oluyor ama benim ogrendigim sey disiplin ve pes etmemek oldu
Anne ne kadar kararli olursa bebek o kadar cabuk kabullenir oluyor
ben de o kitabı okuyorum suan :) rüyamda E.A.S.Y diye sayıklıyordum :)))

bende şimdi onlara baktım melek kanadında uyuyan bebekler hoş duruyor kokulu olsun diyorum birde.
güvenilir site lazım şimdi.
aslında kendim yapmak isterdim ama güvenemem
hah tam da ondan bahsediyorum ben de :) instagramda falan bisürü yapan var birinde yaptırırım heralde

hah tam da ondan bahsediyorum ben de :) instagramda falan bisürü yapan var birinde yaptırırım heralde

benim bu dokunma sıkıntım geçecek gibi değil
bi sitede bakıyorum çok güzel duruyor canlı gibi
ama siteye güvenemiyorum
güvenilir sitede buluyorum
uyduruk baştan savma duruyor
çocuk doğana kadar kafayı çizeceğim
kırık bir anası olacak bebeğimin

önce banyon için falan bi siparis ver..eger hosuna giderse bebişine de yaptırırsın :)

Cnm ben benim oglanın sabun ve kokulu tasini kendim yapicam daha dun eve ismine ozel kokulu tas yaptim

Işe gidince bebişi bırakabilecegin biri var mı canım?

Işe gidince bebişi bırakabilecegin biri var mı canım?
yok canım ücretsiz izin kullancam bi süre de işte o arada da kadına bebişle nasıl bi düzen kurması gerektiğini falan oturturum diye düşünüyorum..ben işe geri döndüğümde de bnm kurdugum düzen devam etsin istiyorum..kafamdaki plan bu ama kadını nerden bulurum bilemiyorum

Cnm sabundan daha kalici bisey bildigin sekilli renkli tas

malzeme olarak ne kullanılıyor canım
eritme sabunlar özelmiş sanırım
ya inceliyorum bazı yerlerde normal sabun eritebilirsiniz diyor bazı yerde özel sabun kullanın diyor
sen malzeme olarak ne kullandın

olmazsa ben şimdilik bir kalıpla elimi alıştırana kadar kendim yapmaya başlayayım ilerletebilirsem bebeğimin süslerini kendim yaparım

Cnm isisi falan onemli ben satisini yapiyorum ozel sabun kullaniyorum

Cnm isisi falan onemli ben satisini yapiyorum ozel sabun kullaniyorum

ayyy tamam yaa şimdi bir video seyrettim biz bunu ortaokulda el işi dersinde çok yapmıştık
kutuya koymak yerine küçük keselere koyup keselere magnet yapıştırabilirim

Ben temizleyicilere pek güvenmiyorum bebiş konusunda. Bebek bakımında uzman biti gerekli gibi. Onlar da çok para istiyor.

Ben temizleyicilere pek güvenmiyorum bebiş konusunda. Bebek bakımında uzman biti gerekli gibi. Onlar da çok para istiyor.
ben de temizlikçi istemiyorum ztn böyle daha önceden bebek de bakmıs orta yaş bi türk kadını bulursam sevinirim :) öyle evimde rus moldovyalı istemem ben :)

• Merhabalar kizlar nasilsiniz? Göremedim günlerdir herkes iyidir herşey yolundadır inş.
  • bende şimdi onlara baktım melek kanadında uyuyan bebekler hoş duruyor kokulu olsun diyorum birde güvenilir site lazım şimdi. aslında kendim yapmak isterdim ama güvenemem
Canim benim aklima yeni bir fikir geldi bir arkadasimin toprak seramik atölyesi var onunla konuştum değişik objeler yapabilirmiyiz diye. Mumluk felan mesela melek seklinde kalici güzel bir hatira olur dedi o da.

İstanbuldaki arkadaslar aklinizda olsun bi yerde bebek arabasi begendim cok guzel hafif sunny baby marka anakucagi dahil kampanyada 750 lira

Sabunlu modeller daha hos geliyor onlara baktin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…