Günaydın nobetciym bugün okulda tum gun ayaktadaha ilk saat heryer feci kokuyor koridorlarda dolasmak iskence uzun zaman sonra öğürtu tuttu midemi mahvoldum ya
canım istersen bir dr a git sen stres olmuşsun normal aslında ilk bebeğin sonuçta çok takma benimde karnım küçüldü bildiğin hep eşime diyorum niye küçüldü çok küçüldü bizim kuruntularımız benceKızlar günaydın yahu bu hissetme konusu beni çok gerdi ufff takmayayım diyorum da takıyorum elimde deil
Normal doğumdan sanmıyorum saç makyaş kalsın hadi sezeryan neyse olabilir. ben ilk çocuğumu normal doğurdum sancılar geldikçe kramplar girdikçe debelenmekten ne saç kalıyor ne yüz doğum sonrası fotoğraflarımdan korktumhehheh ben o annelerden olamam heralde ben paçoz bir şekilde doğururum çocuk da korkar ben bu kadındanmı çıktım diye
sen badana yapıcan ben taşınıcam offf allah yardımcımız olsun inşşkızlar ben badana yaptırcam 1 ay sonra. çok korkuyorum altından kalkabilecek miyim diye. bir an önce bitse de ben de artık hazırlayacaklarımı hazırlasam. yıkanacaklar yıkansa, ütülenecekler ütülense. offf
gıcık ya töbe yarabbim ama hep diyorum varya alah bana bir erkek evladı nasip etsin ki bende kaynana olayım nasıl kaynana olunurmuş görsünler kız görümcem var ona nasıl davranıyo bi görsen bi gün ben delirdim dedim yüzüne karşı bana bak sen altından doğurdunda anam beni tenekedenmi doğurdu diye delirmiişm ama benimkide pusmuş kenarıya kıs kıs gülüyoayyyyy sabah sabah ne güldüm yaaaaa vallahi kız öylelerine don fırtına vız gelir bi yolunu bulur yine gelir banada gelicek mutlaka ama yardım için istemiyorum sütüm bol olsun diye bir arkadaştan meyve istemiştik o zaman antalyada değildik çok güzel meyveleri vardı arkadaşın getirdi sağolsun bir kutu dolusu bir baktım çöp poşeti ağzına kadar çekirdekleriyle dolu yaww anam sen nerene yedin sanki sırf bitsin diye patlayıncaya kadar yemiş offfff nasıl öfkelenmiştim yahu yede el insaf burda çocuğu emzirecek bir anne var amannn onun umrunda mı ben alıştım artık onun gibi davranıyorum bana kızım şunu vereyim demez koysam alırmısın bende he canım hee alırım diyordum şaşırıyordu çok takmamak lazım ama lohusalığımda çok sinirlenmemem lazım sütler hemen gidiyor bende kızımdada onun yüzünden sinirden bitti gitti değmez bence
inşalah canım benim içini refah tut allah yardım eder sıkma canını hem biliyosun ki bunlar sadece risk kesin bi sonuç değil o sebeple içini bozma alah sağ sağlim sağlıkla kavuştursun hepimize inşallahEvet canım 12. Haftamda Dr istedi bir kac sorunumuz var ins temiz cikarrrr bebisim ins iyidir
Ben sallmadan uyutmayi basaramadim ama saatleme, acliktan uyanmamasi ve gercekten acikip sutun yagli kismini icmesi icmesi icin emzirme saatleri duzenlemesini ondan ogrendimben de o kitabı okuyorum suan :) rüyamda E.A.S.Y diye sayıklıyordum :)))
sen badana yapıcan ben taşınıcam offf allah yardımcımız olsun inşş
Dikkat dikkat bu bir dandini yazısıdır
kızlarrr dün akşam sevgili kayınvaldecim aradı oğluşu söledikten sonraki ilk arayış tabiii tebrik şeklini söyliyim önce kızıııııııııımmmmmmm hayırlı olsun canımmmmmmmneyse bu iki kelimeden hemen sonra çabuk hamile kaldın bir zararı yok mu güya beni düşünüyor sevdiceğim sanki bebeğimi kaybettikten bir ay sonra hamile kalmışımda veee son bomba kim gelicek yanına caaaaaannnıııımmmmm ???? bendeee kız kardeşim gelicek çok şükür dedim kimseye muhtaç değilim dedim kız kardeşi duyduktan sonra istersen ben geliyim dedi yok anne dedim sen hastasın istemem seni yormayı sağol dedim işte böle kızlar rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın ben biraz şakaya vuruyorum ama insan kırlıyor yaaa annemde gelir seve seve ama onunda annesi var ona bakıyor ne yapsın kadıncağız ben üniversiteyi kimin desteği ile okudum annemin tabi işte böle hatunlar bunlar arkada kalanlar benim için en önemlisi insanın eşi sonuçta eşim çok düşkündür ailesine ama bizsizde 2 gün dayanmaz yani
biz kızımla kahvaltı edicez herkese afiyet olsun öpüldünüz hatunlarr
canım ya düşünmüş aramışDikkat dikkat bu bir dandini yazısıdır
kızlarrr dün akşam sevgili kayınvaldecim aradı oğluşu söledikten sonraki ilk arayış tabiii tebrik şeklini söyliyim önce kızıııııııııımmmmmmm hayırlı olsun canımmmmmmmneyse bu iki kelimeden hemen sonra çabuk hamile kaldın bir zararı yok mu güya beni düşünüyor sevdiceğim sanki bebeğimi kaybettikten bir ay sonra hamile kalmışımda veee son bomba kim gelicek yanına caaaaaannnıııımmmmm ???? bendeee kız kardeşim gelicek çok şükür dedim kimseye muhtaç değilim dedim kız kardeşi duyduktan sonra istersen ben geliyim dedi yok anne dedim sen hastasın istemem seni yormayı sağol dedim işte böle kızlar rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın ben biraz şakaya vuruyorum ama insan kırlıyor yaaa annemde gelir seve seve ama onunda annesi var ona bakıyor ne yapsın kadıncağız ben üniversiteyi kimin desteği ile okudum annemin tabi işte böle hatunlar bunlar arkada kalanlar benim için en önemlisi insanın eşi sonuçta eşim çok düşkündür ailesine ama bizsizde 2 gün dayanmaz yani
biz kızımla kahvaltı edicez herkese afiyet olsun öpüldünüz hatunlarr
gıcık ya töbe yarabbim ama hep diyorum varya alah bana bir erkek evladı nasip etsin ki bende kaynana olayım nasıl kaynana olunurmuş görsünler kız görümcem var ona nasıl davranıyo bi görsen bi gün ben delirdim dedim yüzüne karşı bana bak sen altından doğurdunda anam beni tenekedenmi doğurdu diye delirmiişm ama benimkide pusmuş kenarıya kıs kıs gülüyoadamıda delirttim onun yüzünden :)
Nerde oturuyosn cnm kulagmz delik olsunben de temizlikçi istemiyorum ztn böyle daha önceden bebek de bakmıs orta yaş bi türk kadını bulursam sevinirim :) öyle evimde rus moldovyalı istemem ben :)
hepsinin köküne kibrit suyuçok iyi demişsin kızzz ama öyle vallaha 12 saatlik yola kızının düğününe git sen 10 gün orda kal bir kere bi çaya davet edilmedik hoş yeni evliler biz problem etmedik konuşmadık bile ama yemin ederim ki onlar olsaydı çıngar çıkarmışlardı şimdi boşver kızzz
çok sağol canım bugün içerde tv karşısında yere sofra bezi serdim öle kahvaltı yapıyoruz ne romantik kızıma çizgi film açtım yoksa mümkün değil vermez bilgisayarı bana diğer bebişten sonra 5. ayımda hamiş olduğumu öğrendim dr bize 3 ay korunu yeterli demişti çünkü 3.aydan sonra bizde korunmadık oldu şükür kız onlar gelcek ayolll gelmez mi meraklı melahat ilk zamanlar gelmesinde biraz lohusalığım geçsin yoksa bilerek beni sinir edicek biliyorumIyi yine gelme diyince gelmiyorlar. Yok olmaz illa gelicem diyenler de var. Diğer bebişten ne kadar zaman sonra hamile kalmıştın canım? Kahvaltınız afiyet olsun
dimi ya aramasaydı hiççç oda varcanım ya düşünmüş aramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?