onların çoğu kaçak çalışıyor ve yakalandığında ceza ödeniyor bilginiz olsunBiraz araştırdım da bebek bakımında uzman kişiler bir Servet istiyorlar. Evde yatılı olması daha iyi diyorlar ama ben de ona sıcak bakamadım birtürlü. Hatta Moldova Ukrayna veya arnavutluk gibi yerlerden gelen üniversite mezunu profesyonel bakıcılar var onların fiyatı daha hesaplı gibi ve yatılı kalıyorlar.
onların çoğu kaçak çalışıyor ve yakalandığında ceza ödeniyor bilginiz olsun
bende beyaz melek şeklinde sabun yada çikolata istiyorumbende şimdi onlara baktım melek kanadında uyuyan bebekler hoş duruyor kokulu olsun diyorum birde.
güvenilir site lazım şimdi.
aslında kendim yapmak isterdim ama güvenemem
ben de temizlikçi istemiyorum ztn böyle daha önceden bebek de bakmıs orta yaş bi türk kadını bulursam sevinirim :) öyle evimde rus moldovyalı istemem ben :)
Bende varimmmm.
Dört olduk.bakalım hangimiz önce hissedicez
bende beyaz melek şeklinde sabun yada çikolata istiyorum
Bitanem benim yanımda yalnızca eşim vardı, bianda karar verildi cok da korkutulduk, şunu unutma üzerimize düşen tedbiri illa ki yapacağız, el mahkum , ama bu büyük bir sektör unutma, o kdr cok insan var ki bu işlemi yaptıran . Sıvı alınıyor sonra biraz uzanmaya devam ediyorsun , kendini iyi hissedince kalkıp gidiyorsun o kdr :) merdiven inip çıkma bi gün cok yürüme evde dinlen, 3 günden sonra yavaş yavaş normal hayatına dön. Zaten bilgileri alacaksın orada ama için rahat olsun diye yazıyorum :) hiç korkma dua et bol bolYaaa cok sagolll yaptıran biriyle konuşmak insanı azda olsa rahatlatıyor bir tedirginlik var üstümde ins sonuclarda temiz cikar.peki sonrasında normal islerini yaptınız biri varmiydi yardımcı olan annem gelmek istedi kısa bir işlem diye gerek yok dedim.senin sonucların çıktımı canım ins guzel sonuclar almissindir allahım korusun
sıkışıklıktan olabilir.çok sıkışınca mesane boşalınca rahatladıktan sonra bi müddet sancıma yapar gerilmekten dolayı .ama uzun süreli değildir.normal zamanda da olur ama şimdi baskı fazla olunca daha yoğun hissediyo olabilirsin.
çok büyük ihtimalle ondan . aman dikkat gerekirse saat kur kalk bence. bak dikkat et sıkışınca daha çok olcak. Allah korusun bi yerde okudum sıkışık idrar içerde kanama yapıyomuş
Kızlar Cumartesi gunu amniyosentez sıvısı alınacak geldi çattı o gun ne olur dua edin korkuyorum sorunsuz geçsin ins sonuçlarım Temiz cikar ins.allahım bebislerimizi saglık versin. Bu yazımı okuyan anneler bir dua istiyorum sizden cümlemizin evlatlarına Allah'ım saglık versin
Bu avmlerin oyun bölümü oluyor ya çocuklar için Orda ki elemanlar da çocuk gelişimi okuyor ordakilerle konusabilirsin canım orda tüm gün ayakta çocuk gürültüsü çekeceğine eve gelebilirBundan tam dört yıl önce cocuk gelişimi bölümüne derse girmiştim. Onlar daha birinci Sınıftı bana cocuğunuz olursa biz bakarız demişlerdi. Şimdi çoğu mezun olmuştur keşke telefonlarını falan alsaydım :)
Ne istersen onu yapıyorlar canım emzik falan gördum çok şirin duruyorduBişi sorucam. Melek konulu tema olmasa olmaz mı? Onun yerine bebiş şekli olsun olmaz mı?
ayyyyy sabah sabah ne güldüm yaaaaa vallahi kız öylelerine don fırtına vız gelir bi yolunu bulur yine gelir banada gelicek mutlaka ama yardım için istemiyorum sütüm bol olsun diye bir arkadaştan meyve istemiştik o zaman antalyada değildik çok güzel meyveleri vardı arkadaşın getirdi sağolsun bir kutu dolusu bir baktım çöp poşeti ağzına kadar çekirdekleriyle dolu yaww anam sen nerene yedin sanki sırf bitsin diye patlayıncaya kadar yemiş offfff nasıl öfkelenmiştim yahu yede el insaf burda çocuğu emzirecek bir anne var amannn onun umrunda mı ben alıştım artık onun gibi davranıyorum bana kızım şunu vereyim demez koysam alırmısın bende he canım hee alırım diyordum şaşırıyordu çok takmamak lazım ama lohusalığımda çok sinirlenmemem lazım sütler hemen gidiyor bende kızımdada onun yüzünden sinirden bitti gitti değmez bencecanım daha önce kv ile ilgili sorunlarımı yazmıştım zaten kadın düşük yapınca ne yaptında düşürdün diyen bi kadın zaten aramızda duvar var resmen eşimlede öle sırf benle değil oğlunu delirtmekle meşgul hep bide tam menapoz döneminde kadın delirdi anlıcağın dediğin gibi gelir bide hizmet bekler o yüzden hiç gelmesin ama eminim zırt pırt gelir inşallah çok yağmur yağarda çıkamaz evden kar yağsın hatta don tutsun eve çıkamasın (yokuşta benim evde )
tamda üstüne bastın kuzum sabah silmiştim her taraf domates oldu birde mutfakta yazıyordum size güya yemeğe bakıyorum leyla olmuşum diyorum size boşuna demiyorumen uyuz şey akıllara zarar. bir de süt taşması var hele bırde yenı sılmıssın. pis ocaktan nefret edıyorum ama ben bır sey pişirmrsemde toz oluyor nedense.
merhaba arkadaşlar,bebek arabası baktınız mı,hangi marka almayı düşünüyorsunuz,park yatak mı yatak odası takımımı alacaksınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?