2015 Şubat Anneleri

Benim de bugun okumda iştahım açıldı. Okulda satılan bişeyi özlemiştim normalde bir taneyle doyulan şeylerden iki tane alıp yedim çok geldi ama özlemişim beni öyle görenler iştahın iyi be güzel yiyiyosun dediler. Ne bilsinler evde yemek bile yapamadığımı :)

valla cnm bu tarz seylerı duyunca ıyıce korkuyorum. ben anneme begenmedıgımı soylerım ama kv deme konusamıyorum maalesef. bıde huyu var herseyın en ıyısını o bılır gıbı davranıyo. muhtemelen cocuktada olucak boyle. korkuyorum sımdıden. ama konu cocuk olunca dusuncelerımı soylerım bende

ayyyy aynen bende öle düşünüyorum tek çare başka bebek kuzum yoksa zaman vs hiçte unutturmuyor yok canımm hiç takmıyorum ben alıştım artık onlara

canım herkes sen değilsin ki bebek doğunca annelik iç güdün ağır basıyor onun bir ağlaması yetiyor eğer iyi bakıyosa problem yapma kuzum insan iyi olanları başı üstünde taşır

selam kızlar ıslwer okadar yogunkı anca gırebıldım herkes ıyıdır umarım.. hava acaıpp sogudu ankarada yagmurda yenı kesıldıı...

Bana hiç kan alıcaz aç gel filan demediler senin orda ne güzel kana da bakmışlar ben ilk gittiğimde sadece çubukla idrar da mikrop filan varmı ona bakmışlardı kan testini dışarda yaptırabilirsin burda yapmıyoruz demişlerdi keşek bizim burdaki sağlık ocaklarında da yapılsa kan testi.ben zaten neredeyse her ay kan tam sayımı ve idrar testi yaptırıyorum bedava yaptırmış olurdum. Tetanoz aşısı ağrı yapıyor ve ateş yapıyor diye duymuştum doğru mu sende oldu mu cnm

bu arada herkes lohusalık sendromuna girmiş şimdiden. benim annem haricinde kimse yardımcı olmaz bana kayınvalidem hasta kendine zor bakıyor ona çocuk bırakmam açıkçası hoş annemden kimseye fırsat kalmaz ya :) tek dayanağım annem yani ilk çocuğum çok cahilim malesef bu konuda. tamam alt bağlama yemek yedirme yıkama filan yaparım ama azıcık birinin yardım etmesinide isterim tabi buda sadece annem olmalı başka biri karışırsa kızarım bende. çünkü her kafadan bir ses çıkıyor o durumda. mesela geçen düğün için gitmiştik kayınvalidemin kızkardeşine oraya 3 4 aylık bir bebek getirdiler. herkes kucağına aldı sap sup öpmeler çocuğu. ellerini yalatmalar. yani kzıın kayınvalidesinin umurunda değil. nasıl kızdım anlatamam. herkesin elini yaladı o yavrum kadınlarda hiç yalamasın demediler. hepsi yalattılar valla. işte bunlara dikkat etmeyen insanlarada çok kızıyorum o masum birton mikrop aldı ben gripken 10 metre bile yaklaşmam bebeklere bırak öpmeyi. birde ufacık çocukalrın herkesin tarafından öpülmesine uyuz olurum. daha kırkı çıkmamış herkes şap sup öpüyor çocuğu annem yeğenlerime öyle yapanları fena halde azarlardı haklıydıda. çünkü çok küçükler daha. yani aslında kimseyi istememekte haklısınız yanınızda ama annem en azından yarı kırkına kadar durmasını isterim benimle. daha fazlada kadını işinden gücünden edemem kendi çocuğuma ağlar güler bakarım yani :)

Canım geçmiş olsun tekrar. Fetal ekoyu nasıl çekiyorlar?

üff bende sinir oluyorum bebekleri şap şup öpenlere , öpme kardeşim , ben pek öpmem anneleri rahatsız olabilir diye sonuçta haklılarda ben olsam istemem bebeğimin öpülmesini , hele ellerini yalatmışlar iyice sinir oldum sanki eli steril , her yere değiyor o el mikrop yuvası , gıcık oldum

ben bugün giremedim yazamadım ama neyse ki sevmediğim konular konuşulmuş.1- bebek şekeri ve süsleri. bana kalsa hiç yaptıramam sevmiyorum öyle ıvır zıvır şeyleri ama kuzenım cok meraklı sen istemesende bız yapıcaz dıyorlar.
o kokulu sabunlardan da cok yapıyorlar ama onlara da sinir oluyorum. hatta şimdi kokusu burnuma geldı üfff.

al benden de o kadar

bende bebeklerin öpülmemesinden yanayım hatta siz siz olun dudağında uçuk olan birine bebeğinizi asla öptürüp koklatmayın onun dudağıyla tenine temas ettirmeyin, dışarıdan gelenlerin hatta evde olup sigara içenlerin dahi bebeği kucaklarına aldıklarında mama vermek istediklerinde ellerini yıkması gerektiğine inanıyorum Allah korusun bir sürü mikrop taşıyoruz....

kızlar ben ayrıntılı ultrasonu 22. haftamda yaptırcam nasipse. geç değil, değil mi?

acaıpp katılıyorum...

ben bırazda ornek olmak ıyı dıye dusunuyorum arkadasalrımın bebekleını felan gormeye gıdınce once hemen elımı yıkıyorum ve ozellıkle soyluyorum once ellerımı bı yıkayım dıye.. ee dısardan gelıoruz nede olsa... kı yanında anne kv felan varsa tadından yenmıo ders 1 basarıyla anlatılmıstr hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…