2015 Şubat Anneleri

canım bende ilk 3 ay hep kanamalı bir gebelik geçirdim şimdi iyiyiz çok şükür ama bence doktorun sorun olsa sölerdi dinlenmene bak hep yat gerekirse kalkma ağır bişi kaldırma veya taşıma iş falan yapma yani geçer inşallah korkma dua et

Tsk ederim cvp verdigim icin doktoruma guveniyorum bu durumda baska caremde yok zaten elimde imkan olsa surekli yatarim bebegim icin ama calisiyorum hali ilede cok yoruluyorum rabbim buyuk ins. Daha buyuk bir sikinti yasamayiz teselli oldugum bir noktada bebisimin allaha sukur sagliginin yerinde olmasi

Anladım canım teşekkür ederim.

öle canım ben hep kalbi atsın yeter dedim hep gittiğimde dua ettim bolbol allah yardımcımız olsun sağ salim sağlıkla kavuşalım

Önümüzdeki hafta bizim de cocuk kardiyologu profesörle randevumuz var da nasıl yapılıyor merak etmiştim. İnşallah iyidir bebişler.

Aynen kuzu bgn adliye koridorunda tuvalet kokusu değil artık sıcaklığı vurdu yüzüme yüzüüüme oooof
Hamileligin basinda bu kadar ogurmedim ben istifra etmemek icin zor tuttum kendimi nasil itici bir koku var okulda yarabbim son 15 dk nobette off zulüm

Kızlar 2 Gündür Karnımda Sürekli Bi Kıpırtımı Desem, Baloncuklarmı Patlıyo Desem Bilemedim Ama Buna Benzer Haller Var. İlk Hamilelik ve Ben Anlamıyorum Bebekmi Gazmı Harektleri Hisseden Annişler Bir Yorum Yapın Hele Ben Çok Heycanlıyım Çünkü

Kızlar 2 Gündür Karnımda Sürekli Bi Kıpırtımı Desem, Baloncuklarmı Patlıyo Desem Bilemedim Ama Buna Benzer Haller Var. İlk Hamilelik ve Ben Anlamıyorum Bebekmi Gazmı Harektleri Hisseden Annişler Bir Yorum Yapın Hele Ben Çok Heycanlıyım Çünkü

Bebektir o bebeek:))

Bizde esimle beraber gidicez. Cok tesekkur ederim cik sagol oyle guzel anlatmissinki Allah razı olsun duyarlılığın icin. Insan korkuyor iste elde olmadan ins temiz çıkarda bugünleri anımsar geçeriz canım senin adına cok sevindim sukur temiz çıkmış ilk testler. Ins diğerleride temiz cikicak. Allahıma sığınıyorum dua ediyorum sonuclar temiz olsun acisada dayanırım saglikli olsunlar hayirlisiyla Cumartesi gunu giricem inşallah sıkıntısiz gecer.

hadi gözün aydın hissediyorsun demekki ilk baslarda öyle oluyor :)

A
inşalah canım benim içini refah tut allah yardım eder sıkma canını hem biliyosun ki bunlar sadece risk kesin bi sonuç değil o sebeple içini bozma alah sağ sağlim sağlıkla kavuştursun hepimize inşallah
Amin canım ins hep iyi düşünmeye çalışıyorum ki guzel seyler olsun diye allahıma dua ediyorum hayırlısı olsun ins temiz çıksın cok sagol canim

benim çevremden duyduğum kadarıyla onlar bebeğin hareketleridir tebrik ederim allah bu duyguyu tatmayanlara tattırsın inşallah

Bebektir o bebek çıkartmışındır artık gazları kız gazmı kalır benimde i,lk hamileliğim ama bende hissediyorum artık hissedelim demi gözün aydın bebiş sana meraba demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…