2015 Şubat Anneleri

doğum kliplerini seyredip seyredip ağlıyorum kendime işkence etmekten ne zevk alıyorsam

ama çok tatlılar bende izliyorum

bende hazırlatacam evde izler izler ağlarım artık

şaka bir yana hakikaten o güne ve o anlara ait çok hoş bir anı olurdu.
o gün heyecandan birşey hatırlamam heralde
dur ben bunu kocama söyleyeyim :)

kızlar miğdem yanıyor dedim kimse cevap vermedi birine sordum (bu hemşire) bebeğin saçlanıyodur dedi erken değil mi ya ??

kızlar miğdem yanıyor dedim kimse cevap vermedi birine sordum (bu hemşire) bebeğin saçlanıyodur dedi erken değil mi ya ??

elma ye yada süt iç canım benim de yanma olunca bunlardan birini yapıyorum geçiriyor

canım dün akşamda sormuştun cevap veren olmuştu
uyguladınmı onları ?
hemşireyle ebeyle olmaz ara doktorunu ona sor ilaç versin ilacını kullan
bebek saçlanıyor diye bu işkenceyi çekecek değilsinya

canım dün akşamda sormuştun cevap veren olmuştu
uyguladınmı onları ?
hemşireyle ebeyle olmaz ara doktorunu ona sor ilaç versin ilacını kullan
bebek saçlanıyor diye bu işkenceyi çekecek değilsinya
dün başkası sormuş heralde :) ben sabah sordum canım gaviscon kullanıyodum evde kaldı sabahtan beride mahfetti beni soda elimde dolanıyorum

bencede cnm masrafa gerek yok. bende kısa kollu alıp uzerıne ınce triko bır hırka dusunuyorum

piki seninle tamamen aynıyz:) ben de 3 kg aldım , inş sonuna kdr sakince devam eder kilo olayı :) hızlandı biraz sanki Benm de korktum açıkcası
bu haftadan sonra artık 450 gr alcakmışız haftada ortalama olarak hazır olalım. ben de çok kilo almak istemiyorm ama bakalım sağlıklı olsunlar bebeklerimiz beslensin bol bol

şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa

Amiin:) zevkle okudum valla cok tatlı yazmışsın:) kavanoz bence de cok tatlı oluyo:)

cok mutlu oldum cnm dun o sahneyı gorunce. cunku bız kafamızda dogum olacak gunu hep kotu bır gun olarak dusunuyoruz. o tablo bıraz ıcımı rahatlattı ve hevesımı arttırdı :) paylaşalım bu tarz, susleme ikramlıkla ılgılı fıkırlerı

şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa
bal kat ben öyle yapıyorum. yada bazen marketten aklıma gelirse alıyorum şu nesquikler varya çocukların sütlerine kattığı. kakao tarzı onlar kokuyu bastırıyor.

Ayni sorun 2gun once bende de oldu. Kirmizi sumuksu kan akti. Doktor magnezyum verdi o kadar. Bi de 1gun dinlen dedi.
Ayni problem bende de oluyor. Tum kontrolleri yapti. Gebelikle akakali degil dedi mantar enfeksiyon oluyor dedi arasira tekrarliyor doktor panik yapma artarsa kanaman gelirsin dedi.
Ayni sorun 2gun once bende de oldu. Kirmizi sumuksu kan akti. Doktor magnezyum verdi o kadar. Bi de 1gun dinlen dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…