canım dün akşamda sormuştun cevap veren olmuştu
uyguladınmı onları ?
hemşireyle ebeyle olmaz ara doktorunu ona sor ilaç versin ilacını kullan
bebek saçlanıyor diye bu işkenceyi çekecek değilsinya
canım dün akşamda sormuştun cevap veren olmuştu
uyguladınmı onları ?
hemşireyle ebeyle olmaz ara doktorunu ona sor ilaç versin ilacını kullan
bebek saçlanıyor diye bu işkenceyi çekecek değilsinya
inş inş darısı hepimize olur inşş bende antalyada dolşırken çok şık bir gecelik görmüştüm ama giyince nedense kendimi hastane için seksi buldum aslında öle açık vs de değildi heee sorun bende yavrum topuklu ayakkabı bile nadir giyerim sonra kalın askılı bir gecelik aldım beyazlı bembişli ne para vermiştim ama şimdikine nasipmiş üstüne bir hırka giyerim olur biter
bu haftadan sonra artık 450 gr alcakmışız haftada ortalama olarak hazır olalım. ben de çok kilo almak istemiyorm ama bakalım sağlıklı olsunlar bebeklerimiz beslensin bol bol
al canım vala ben dün dayanamadım bi tane 5 li zıbın takımı 1 tanede eşortman body şapka aldım :) insan alası geliyo erken değil bence artık zaten bayramdan sonra nasipse mobilya bakcam
cok mutlu oldum cnm dun o sahneyı gorunce. cunku bız kafamızda dogum olacak gunu hep kotu bır gun olarak dusunuyoruz. o tablo bıraz ıcımı rahatlattı ve hevesımı arttırdı :) paylaşalım bu tarz, susleme ikramlıkla ılgılı fıkırlerı
bal kat ben öyle yapıyorum. yada bazen marketten aklıma gelirse alıyorum şu nesquikler varya çocukların sütlerine kattığı. kakao tarzı onlar kokuyu bastırıyor.
Ayni problem bende de oluyor. Tum kontrolleri yapti. Gebelikle akakali degil dedi mantar enfeksiyon oluyor dedi arasira tekrarliyor doktor panik yapma artarsa kanaman gelirsin dedi.