Kızlar bu arada bende bebeğimin bir ismini eşimin adı düşünüyorum diğer ismini henüz karar veremedik ama Aras ismini çok beğeniyorum bazıları yadırgıyor eşimin adını koymamı ama ben hep hayal etmiştim bunu oğlum olursa bi ismi kocamın adı olsun diye?
niye yadırgıyolar kı artık bırcok kısı yapıyor. hatta bızım tanıdıgımızın ıkı oglu var ıkısınınde bi ismi adamın ısmıyle aynı. murat yiğit murat yagız gıbı. onemlı olan senın begenmen ve ıcınesınmesı. hem bakarsın gelenek olur aılede torunun ısmınıde koyarlar :)
Ablamın doğumunda Eminönü'nden malzemeleri alıp kendimiz hazırlamıştık , bakıcım yine orada kavanozlardan bulursam etiketi bastırır kendim yaparım belki :)
Selamlar herkese, bugün hastane kontrolümüz vardı, şükür 3. De bitti çok şükür hepsi iyi geçti doktor artık bundan sonra normal kontrol isterseniz yazayım dedi gelecek aya verdi :) paşamda pek tatlıyı ya :)
merhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH = 1,74
serbest t4 düşük ama tek başına bir şey ifade etmez dedi. az çalışıyor gibi geldi ama yıne de ılac kullanacak durum yok. yıne de dahılıye uzmanına gorun dedıydı.
dr a gidemedim adam sezeryandan çıkmıyo ki tam gidicem eşim aradı acil sezeryanı çıkmış bu nasıl iştir uleynnn vallaha kendimi şanslı görüyorum oraya mecbur olup beldeden köyden gelenlere acıyorum yaaa
merhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH = 1,74
serbest t4 düşük ama tek başına bir şey ifade etmez dedi. az çalışıyor gibi geldi ama yıne de ılac kullanacak durum yok. yıne de dahılıye uzmanına gorun dedıydı.
tsh çok güzel. diğerlerinden çok anlamıyorum. tsh normal ise diğerlerinin bende pek bir anlam ifade etmediğini biliyorum sadece.benimde 1 li bir rakam çıkmıştı doktor güzel deyip birdaha baktırmadı.
belki inanamazsınız benim mide yanmam daha adetime 1 hafta kala başlamıştı, bazı arkadaşlarım hamilesin sen demişlerdi de daha 1 hafta var ne çabuk belli olacak demiştim , o gün bugündür ara ara yanar durur geçenlerde bir gece sabaha kadar uyutmamıştı .
Topikte gebelerin arasında takılayım biraz bana da bulaştırın ben de gebe kalayım diye geldim
Gebe kalamam durumum kronik hal alınca sizlerden nasipleneyim dedim