2015 Şubat Anneleri

niye yadırgıyolar kı artık bırcok kısı yapıyor. hatta bızım tanıdıgımızın ıkı oglu var ıkısınınde bi ismi adamın ısmıyle aynı. murat yiğit murat yagız gıbı. onemlı olan senın begenmen ve ıcınesınmesı. hem bakarsın gelenek olur aılede torunun ısmınıde koyarlar :)

kızlar miğdem yanıyor dedim kimse cevap vermedi birine sordum (bu hemşire) bebeğin saçlanıyodur dedi erken değil mi ya ??

degıl cnm benım teldekı programda bu haftada bebgınızın sacları 1 cm yakın oldu falan yazıyodu

Ablamın doğumunda Eminönü'nden malzemeleri alıp kendimiz hazırlamıştık , bakıcım yine orada kavanozlardan bulursam etiketi bastırır kendim yaparım belki :)
evet yapılmayacak sey degıl kavonozla etıketı bulsak cok rahat yapılır

degıl cnm benım teldekı programda bu haftada bebgınızın sacları 1 cm yakın oldu falan yazıyodu
allah allah ne çabuk saçlandı bit kadar şey aslında saç fikrinin içimde olduğunu düşününce miğdem daha kötü oluyo

Selamlar herkese, bugün hastane kontrolümüz vardı, şükür 3. De bitti çok şükür hepsi iyi geçti doktor artık bundan sonra normal kontrol isterseniz yazayım dedi gelecek aya verdi :) paşamda pek tatlıyı ya :)

benim haftasonu görüştüğüm dahiliyeci T3 T4 gebelikte dengesizdir önemli olan TSH dedi. 2,5 altı olduğu seninki de ii görünüyo

dr a gidemedim adam sezeryandan çıkmıyo ki tam gidicem eşim aradı acil sezeryanı çıkmış bu nasıl iştir uleynnn vallaha kendimi şanslı görüyorum oraya mecbur olup beldeden köyden gelenlere acıyorum yaaa

tsh çok güzel. diğerlerinden çok anlamıyorum. tsh normal ise diğerlerinin bende pek bir anlam ifade etmediğini biliyorum sadece.benimde 1 li bir rakam çıkmıştı doktor güzel deyip birdaha baktırmadı.

bi çıksın bak ben onun o koca poposunu ısırcam zaten sabahtan beri öldüm ağrıdan hala ağrıyo

belki inanamazsınız benim mide yanmam daha adetime 1 hafta kala başlamıştı, bazı arkadaşlarım hamilesin sen demişlerdi de daha 1 hafta var ne çabuk belli olacak demiştim , o gün bugündür ara ara yanar durur geçenlerde bir gece sabaha kadar uyutmamıştı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…