Kızlar bu arada bende bebeğimin bir ismini eşimin adı düşünüyorum diğer ismini henüz karar veremedik ama Aras ismini çok beğeniyorum bazıları yadırgıyor eşimin adını koymamı ama ben hep hayal etmiştim bunu oğlum olursa bi ismi kocamın adı olsun diye?
kızlar miğdem yanıyor dedim kimse cevap vermedibirine sordum (bu hemşire) bebeğin saçlanıyodur dedi erken değil mi ya ??
evet yapılmayacak sey degıl kavonozla etıketı bulsak cok rahat yapılırAblamın doğumunda Eminönü'nden malzemeleri alıp kendimiz hazırlamıştık , bakıcım yine orada kavanozlardan bulursam etiketi bastırır kendim yaparım belki :)
allah allah ne çabuk saçlandı bit kadar şeydegıl cnm benım teldekı programda bu haftada bebgınızın sacları 1 cm yakın oldu falan yazıyodu
benim haftasonu görüştüğüm dahiliyeci T3 T4 gebelikte dengesizdir önemli olan TSH dedi. 2,5 altı olduğu seninki de ii görünüyoOLMADI
merhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH = 1,74
serbest t4 düşük ama tek başına bir şey ifade etmez dedi. az çalışıyor gibi geldi ama yıne de ılac kullanacak durum yok. yıne de dahılıye uzmanına gorun dedıydı.
ahahaaa mannak kızzzerkekk erkekkk ! daşşş gibi oğluşşş
olsun canım onuda öğrenirsinBuyumustur bukadar olmustur annesi ama biz gr mini ogrenemedik bu haftalarda olcmuyomus onun makinasi artik hangi haftalarda olcuyosa
töbe töbeeedurmadan doğacaksa inşallah sağlıklı olur dedim durdum, çünkü hayırlısı olsun dediğimde bile aman ne hayırlısı diye başlıyodu offfff
OLMADI
merhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH = 1,74
serbest t4 düşük ama tek başına bir şey ifade etmez dedi. az çalışıyor gibi geldi ama yıne de ılac kullanacak durum yok. yıne de dahılıye uzmanına gorun dedıydı.
Hepinize sağlıklı gebelikler ve kolay doğumlar diliyorum hanımlar
allah allah ne çabuk saçlandı bit kadar şeyaslında saç fikrinin içimde olduğunu düşününce miğdem daha kötü oluyo
bi çıksın bak ben onun o koca poposunu ısırcam zaten sabahtan beri öldüm ağrıdan hala ağrıyoOyle deme kız :)minnaklarımızın sacları onlar. onların herbişeyi guzel :)
bi çıksın bak ben onun o koca poposunu ısırcam zaten sabahtan beri öldüm ağrıdan hala ağrıyo
saygıdeger editörümüzden iyi dilek ve temenni
teşekkür ederiz efenimmm
Bana ilginç gelmediya benim midemin yanmasını bol sütlü az kahveli nescafe geçiriyor, çok ilginç değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?