2015 Şubat Anneleri

Ben gecede 1 kere uyanıyorum progestan içince sıkıştıryo uyandırıyo illa. Ama yetmez heralde. Telefona alarm mı kursam acaba hem gündüz hem gece

Ya çok takılma bence. Zaten Salih hiç öyle dede ismi falan gibi gelmiyo bana ama zaten öyle düşünülmesi de saçma. Bebiş olunca o isimle bebişi ilişkilendiriyosun dede, çağ dışı bilmem hiç kimsenin aklına gelmiyo :) Bizim bir arkadaşın adı Şaban. Hiç Kemal Sunal filmleri falan gelmiyo aklımıza gayet normal :)

durmadan doğacaksa inşallah sağlıklı olur dedim durdum, çünkü hayırlısı olsun dediğimde bile aman ne hayırlısı diye başlıyodu offfff

madem istemiyormuş ne diye korunmamış haspam. Allah inşallah o masum meleğin vebalini diğer evlatlarından çıkarmaz. Başka evladı varsa tabi

gunaydın anneler. ben de 2 kılo almısım zorla yemek yıyorum artık psıkolojık baskı var ustumde. gobeğimde çıktı. artık dışardan belli oluyoruz.
haftaya salı randevumuz var. en son oğlan demişti. inş değişmemiştir. çok alıştım valla herkese söledik
henüz hissetmiyorum. umarım tez zamanda ben de hissedenler grubuna katılırım.

madem istemiyormuş ne diye korunmamış haspam. Allah inşallah o masum meleğin vebalini diğer evlatlarından çıkarmaz. Başka evladı varsa tabi
forumdaki hamileler başları çatlasa bile ilaç içmemeye çalışıyorlar birşey olur diye bu kadın nasıl böyle yapar dedim durdum eşime

ay bende herkese kız diyorum bir değişirse rezil oluruz
ben son 2 gündür çok hissediyorum nedense

forumdaki hamileler başları çatlasa bile ilaç içmemeye çalışıyorlar birşey olur diye bu kadın nasıl böyle yapar dedim durdum eşime

valla dün baş ağrısından ağladım işyerinde yinede minoset içmedim zaten yeterli beslenemediğimi düşünüyorum bide ilaç içemem dedim. bizim ödümüz patlıyor en küçük bişeyde o kadındaki rahatlık sinirimi zıplattı.
istemiyorsa sahip çıkacaktı uçkuruna

sizin bebeğiniz sizin kararınız, herkes istediğini düşünsün küçük bir ters cevap herkesi susturur.

ay hakkaten şu uzaktan olanlar koyacağın isme karışıyor ya gıcık oluyorum.

Ben de "Elzem Deniz" olsun istiyorum.

Karışan da olursa "doğur bi tane onun adını koy" deyivercem.

Eeee ne yapacakmışız peki ? Ben grip de oldum çok hastayım ya bebişime bişi olursa diye korkuyorum.

"GRİP İÇİN ÖNERİM VAR.
eğer grip olduysanız, eklem ağrısı, ateş vs varsa, 1 limonu sıkın, içine bir asprin eritin ve yatağınıza bi çarşaf serip, eşinizden bu karışımı tüm eklemlerinize sürmesini isteyin. el ayak bilekleri, dizler, dirsekler, kalan karışımı da tüm vücuda sürüp , güzelce uyuyun. terletecek biraz ama kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
çok hastalanıp, yatak bağımlısı olduğumda yarım saat veya 1 saat içinde beni ayağa kaldıran tek şey bu oluyo. sonuçta içilen bir şey değil. o yüzden bi deneyin."

diye yazmıştım. : )

Kızlar bu arada bende bebeğimin bir ismini eşimin adı düşünüyorum diğer ismini henüz karar veremedik ama Aras ismini çok beğeniyorum bazıları yadırgıyor eşimin adını koymamı ama ben hep hayal etmiştim bunu oğlum olursa bi ismi kocamın adı olsun diye?

Koy cnm ne guzel iste bende dedemin ismini koyucam safer olucak ama herkese gore yasli ismiymis cokta.umrumda sanki diorum herkese

Amiin:) zevkle okudum valla cok tatlı yazmışsın:) kavanoz bence de cok tatlı oluyo:)

piki seninle tamamen aynıyz:) ben de 3 kg aldım , inş sonuna kdr sakince devam eder kilo olayı :) hızlandı biraz sanki Benm de korktum açıkcası
aynı benim de 1,68 e 58 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım.ben arada hissediyorum çok güzel bi duygu. ben de geç hissedenlerdenim. endişelenme inşallah bi an evvel hissedersin.

Biz de bebişimize iki dedesinin ismini koyacağız, her kafadan ses çıkıyordu başta güzelce anlatıyorum böle böle yapcaz die, şimdi sorana kısa kesiyorum ikinci cümleyi kurmalarına fırsat vermeden :) onlara ne boşver Benm ismim de babaannemin ismi mesela hep farklı olması hoşuma gitmiştir :)

Kızlar unnado da indirim varrerrr Alsam mı?

Eklentiler

• image.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…