- 12 Ocak 2014
- 3.910
- 2.411
- 448
- 35
Ben gecede 1 kere uyanıyorum progestan içince sıkıştıryo uyandırıyo illa. Ama yetmez heralde. Telefona alarm mı kursam acaba hem gündüz hem gecesık sık wc ye gidecekmişiz sıkışmaman lazım dedi , gündüz neyse de gece hiç uyanamıyorum ben saat kuracam artık, grip için bi arkadaş yazmış ona bi bak istersen limonun içine aspirin , ben hiç denemedim de iyi geliyor diye yazmış
durmadan doğacaksa inşallah sağlıklı olur dedim durdum, çünkü hayırlısı olsun dediğimde bile aman ne hayırlısı diye başlıyodu offffftaş devrinden kalan yöntemlerle mi düşürücek bebeğini allah akıl fikir versin vede ıslah etsin ne denir ki
Isimler konusulmus. Guzel isimler. Son zamanlarda farkli ve modern isim olsun anlayisi var. Gerci ben kucukken de varmis. Kendi ismim basta olmak uzere Toprak,Kaya,Yagmur gibi doga isimlerini sevmiyorum. Ama saygi duyuyorum. Ben eski bir isim koymak istiyorum. Bana da saygi duyulsun ama yok. Illa duyulmamis,garip anlamlari olan isimler olacak. Salih Erdem koymayi dusunuyoruz esimle. Cevremdekilerin modernligine uyamiyor Salih ismi. Halbuki anlami hos. Kulaga hos geliyor. Dede ismi mi yok kapicimizin ismi gibi cagdas disi veya asagilama ismi olarak goruluyor. Gicik oldum. Sevme ama saygi duy. Ben seviyorum ve ah insanlarin on yargisi diyorum.
valla hiçbir fikrim yok dediğin gibi büyük konuşmak istemediğimden susmaya çalışıyorumBisey diyip kınamak istemiyorum ama bunun cinayetten farki ne baska evlatları da var bu kadinin hic mi korkmuyor Allahtan
durmadan doğacaksa inşallah sağlıklı olur dedim durdum, çünkü hayırlısı olsun dediğimde bile aman ne hayırlısı diye başlıyodu offfff
forumdaki hamileler başları çatlasa bile ilaç içmemeye çalışıyorlar birşey olur diye bu kadın nasıl böyle yapar dedim durdum eşimemadem istemiyormuş ne diye korunmamış haspam. Allah inşallah o masum meleğin vebalini diğer evlatlarından çıkarmaz. Başka evladı varsa tabi
gunaydın anneler. ben de 2 kılo almısım zorla yemek yıyorum artıkpsıkolojık baskı var ustumde. gobeğimde çıktı. artık dışardan belli oluyoruz.
haftaya salı randevumuz var. en son oğlan demişti. inş değişmemiştir. çok alıştım valla herkese söledik
henüz hissetmiyorum. umarım tez zamanda ben de hissedenler grubuna katılırım.
forumdaki hamileler başları çatlasa bile ilaç içmemeye çalışıyorlar birşey olur diye bu kadın nasıl böyle yapar dedim durdum eşime
sizin bebeğiniz sizin kararınız, herkes istediğini düşünsün küçük bir ters cevap herkesi susturur.
Saol cnm
Eeee ne yapacakmışız peki ? Ben grip de oldumçok hastayım ya bebişime bişi olursa diye korkuyorum.
Koy cnm ne guzel iste bende dedemin ismini koyucam safer olucak ama herkese gore yasli ismiymis cokta.umrumda sanki diorum herkeseKızlar bu arada bende bebeğimin bir ismini eşimin adı düşünüyorum diğer ismini henüz karar veremedik ama Aras ismini çok beğeniyorum bazıları yadırgıyor eşimin adını koymamı ama ben hep hayal etmiştim bunu oğlum olursa bi ismi kocamın adı olsun diye?
Amiin:) zevkle okudum valla cok tatlı yazmışsın:) kavanoz bence de cok tatlı oluyo:)günaydın annişler :)
dün arkadasım dogum yaptı aksam iş çıkışı hastaneye zıyaretıne gıttım. ay bi özendim bi özendim. ne güzel süslemişler odayı. balonlar tüller falan cok şirin olmuş. anne normal dogum olmasına ragmen cok guzel gorunuyordu. bebiş desen allahım bı tatlı bı tatlı. darısı hepımızın başına. onlar atlattı zor günü inş biizimde oyle sorunsuz olur. gelenlere minik süslü kavonozlarda badem şekeri veriyorlardı. paketlemeyıde harıka yapmıslar. herseyı tek tek ınceledım valla caktırmadan :) bu arada annenın gecelıgıde cok şıktı. ben mesela bu kısmını hıc dusunmemısım. ekru renklı tüllü detaylrı olan penye bır gcelık gıymıs cok yakışmıs anneye gayet derlı toplu duruyordu.. Allahım bize de goster o gunlerı
aynı benim de 1,68 e 58 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım.ben arada hissediyorum çok güzel bi duygu. ben de geç hissedenlerdenim. endişelenme inşallah bi an evvel hissedersin.
Isimler konusulmus. Guzel isimler. Son zamanlarda farkli ve modern isim olsun anlayisi var. Gerci ben kucukken de varmis. Kendi ismim basta olmak uzere Toprak,Kaya,Yagmur gibi doga isimlerini sevmiyorum. Ama saygi duyuyorum. Ben eski bir isim koymak istiyorum. Bana da saygi duyulsun ama yok. Illa duyulmamis,garip anlamlari olan isimler olacak. Salih Erdem koymayi dusunuyoruz esimle. Cevremdekilerin modernligine uyamiyor Salih ismi. Halbuki anlami hos. Kulaga hos geliyor. Dede ismi mi yok kapicimizin ismi gibi cagdas disi veya asagilama ismi olarak goruluyor. Gicik oldum. Sevme ama saygi duy. Ben seviyorum ve ah insanlarin on yargisi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?