2015 Şubat Anneleri

Benimki de çok içiyo. Hatta konuşurken yüzüme üflüyo. Baba diye bişey diyemiyorum bazen nefesimi falan tutuyorum

saol canım teşekkürler

vala ben zaten aç uyanıyom değil 1 saat 10 dk duramıcam nerdeyse ben en iyisi gece içeyim

Canim senin tsh degerin cok iyi benik 4 oldugunicin ilac icoyorum 2.5 alti normal digerlerini bilmiyorum ama onemli olan tsh diye bikiyorum

şu bir zamanlar olup da şimdi yazmayan kişileri çok merak ediyorum ne oldu neden sesleri çıkmıyor diye.
bende kaybolacak durumdayım ama ara ara yazıyorum yine de . yoksa hiç halim keyfim yok. aşırı hastalık ve ailevi problemler oluştu. Allah herkese sağlık versin.
çalışasım bile gelmiyor, çok keyıfsızım.

Canim senin tsh degerin cok iyi benik 4 oldugunicin ilac icoyorum 2.5 alti normal digerlerini bilmiyorum ama onemli olan tsh diye bikiyorum
şu 0,45 olan düşükmüş. o da tiroitlerin az çalıştığını gösterir ama tek başına bir şey ıfade etmez dedı. diğeleri iyi çünkü dedi.
bilmiyorum başka doktora gitmemin bir anlamı var mı? bir de kadın doğum doktoruma göstereyim bakayım ne diyecek.

İnşallah bulaşsın bana da..
Takip ediyorum hepinizi uzaktan uzağa...
Yazma fırsatım pek olmuyor forumda dolaşmaktan...
Hepinizin doğum haberlerinide alacam Allahın izniyle..

teşekkür ederiz iyi dıleklerın ıcın inşallah bızde senın hamıleyım mujdenı alırız en yakın zamanda :)

kadıköyde bir sabun yapımı kursu varmış orayı aradım 2 saatlik kurs 150 tl çok güzel şeyler var

Goster cnm ama normal diycektir muhtemelen

Nasil oldular cnm annenle baban

amin sağlık çok önemli canım. bu arada geçmiş olsun. gerçekten çok az insanız şu forumda yazan.keşke herkesler yazsada daha fazla dostluğumuz kurulsa.

sende umarım o neşeli halinle en kısa sürede dönersin inşallah. bende hala iyileşemedim. çok keyifsizim. annemlere gidicem yarın akşam hafta sonunu orada geçiricem. annem iyileştirir sanırım beni

inşallah yoğun yada halsiz oldukları için girmiyorlardır, esoba seninde neşen yok yazılarından belli umarım sıkıntıları biran önce atlatırsın

annelerin yanında olmak bile iyi gelir, ne kadar şanslısın

annelerin yanında olmak bile iyi gelir, ne kadar şanslısın

rabbim onların yokluğunu aratmasın. inan kendi kendime iyileşemedim ama gideyim iyileşecem eşimde diyo daha önce götürseydim ama aşım var yarın onu olayım öyle götür dedim. annelerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim.

Kızlar yazmadan geçemedim.2014 şubata annesi olarak oğlumu 24subatta kucağıma aldım şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor :) n zaman doğuracam demekten, aşağıdaki takvime bakmaktan bir hal olmuştum artık.insnın vakit o kadar hızlı geciyorki hayretler içerisinde kalıyorsunuz.şimdi 6.5 aylık olduk gaz sancılarımız uykusuz gecelerimiz oldu ve burda tanıştığım arkadaşlarımla hep destek olduk birbirimize halen oluyoruz görüşüyoruz. tatlı heyacanınızı güzel dostluklarınızı kaybetmeyin hersey gönlünüzce olsun uzun yazdım daha da yazardım sizleri böyle gördükçe gecen yıl geldi aklıma:) hee nacizane tavsiyem bol bol gezin eğlenin uzun bi sure bunları yapamayabilirsinşz:) öpüyorum bebişlerinizi...

Allah ben de en yakın zamanda baktırayım kanıma. Esobacım tsh değerin çok iyi çıkmış bence. 2.5 altı diyor doktorlar.

kadıköyde bir sabun yapımı kursu varmış orayı aradım 2 saatlik kurs 150 tl çok güzel şeyler var

Birimiz öğrense de hepimize öğretse ne güzel olur aslında ben kimyagerim laboratuarda da sabun deneyimiz var ama kokulu sabunlar kalıplı sabunlar nasıl yapılır ben de merak ettim.

Baş dönmesi yaşayan var mı? Neden olur acaba. Bugun benim başım öyle çok döndü ki bayılıcam sandım. Tansiyon da ölçtüremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…