2015 Şubat Anneleri

bursadayım cnm ben. netten baktım fıyatlara sımdi. süsü şekerı falan yıne 1,5 tlye gelıyor tanesı. senın yaptıkların ne kadar gelıyor az cok
Yok cnm ben yapmıyorum. Sadece bildiğimi paylaşmak istedim:) kendime yaparsam mutlaka alışverişimi ordan yapıcam.

Arkadaşlar merhaba, az önce İbrahim Saraçoğlundan dinledim, amniyos sıvısının arttırılması için bir kür önerdi. ilk 3-4 gün sabah akşam , sonraki 6 gün sadece günde bir kez taze sıkılmış havuç suyu içilecekmiş. amniyos sıvısında azalma olan varsa uygulayabilir. azalma olmasa bile uygunlanmasında fayda varmış. önemli çünkü bu sıvının miktarının azalmaması. hazır dinlemişken taze taze paylaşmak istedim :)

merhabalar arkadaşlar ben kadınlar kulübünü ve 2015 subat annelerini başından beri takip ediyorum bende şu anda 18.5 günlük hamileyim hep buraya yazmak istedim ama hamilelim sorunlu geçti halada geçmekte riskim var yeni yeni sorunlar var bugün bi sorun daha öğrendim 3 lü taramam kötü çıktı amniyotik bantım var plesenta aşağıda uf ben ne yapçam lütfen dua edin buraya gelip biraz rahatlamak istedim aminyonsentezve ultrason önerilir denmiş RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ONA İNANCIM SONSUZ

Nasıl ya bana kahvaltıdan sonra al dedi kan ilacını?

geçmiş olsun canım rabbim başka dertler vermesin amniyotik bant sanırım amniyon kesesinden ip gibi birşey sarkması idi. umarım bebeğe zarar vermeden doğar miniğin. plesenta için bol bol yatıcaksın ileride yukarı çıkma ihtimali oluyormuş. nasılki ilk başlarda düşük riski ile yatıyorsak şimdide öyle düşün. ve kendini zorlama. kanama olmadığı sürece oda riskli değil. sen gel bol bol yaz buraya en azından kafan dağılır. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım.

Selammm okul yoruyor okuyorum yazamıyorum takipteyim ama. Zar zor yemek yaptim cok acikiyorum okulda yiyecek bisey bulamıyorum da geldim hemen bi tost yedim kendime geldim.

cimcimesultan sut icin muzlu süt oneririm bebek icin cok besleyici ben oyle içiyom ara ara. Ya da soguyunca havalar salep seversen onunla da icmis olabilirsin. Kahve dünyasının paket salepleri sutle pisince cok güzel oluyor okula gtmeden hep icerdim kisin o bahaneyle sut icmis de oluyom

Nasıl ya bana kahvaltıdan sonra al dedi kan ilacını?

kan ilacını süt ürünleri ile alırsan etkiye tepki yapar bir işe yaramaz. tam tersine c vitamini yani portakal suyu ile filan alırsan emilimi daha kolay olur. kahvaltıda süt ürünü tüketiyorsan sabah aç karnına iç. ben öyle yapıyorum yıllardan beri kansızlık olduğu için öğrendim artık D:

Selammm okul yoruyor okuyorum yazamıyorum takipteyim ama. Zar zor yemek yaptim cok acikiyorum okulda yiyecek bisey bulamıyorum da geldim hemen bi tost yedim kendime geldim.

cimcimesultan sut icin muzlu süt oneririm bebek icin cok besleyici ben oyle içiyom ara ara. Ya da soguyunca havalar salep seversen onunla da icmis olabilirsin. Kahve dünyasının paket salepleri sutle pisince cok güzel oluyor okula gtmeden hep icerdim kisin o bahaneyle sut icmis de oluyom

evet bende daha yeni yeni hamileydim bu kürü açıkladığında ibrahim saraçoğlu. şükürler olsun öyle bir sıkıntım yok ama olan arkadaşlar mutlaka denemeli çoğu insanı yükseltmiş.ama tabiki suyun azalması neye bağlı birde o var. annede tansiyon filan olursa ilk başta onu düzeltmesi lazım doktorun. sonra havuç suyunu içtimmi allahın izni ile mis gibi yükselir suyu :)

amin saol canım ya haftaya cuma yine ultrasonum var bilmiyorum ne olacak amniyotik bant simdilik zarar vememiş sonrası hep kontrollü olacak bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler sizleri ben biliyorum siz beni bilmiyorsun hergün hepinizin yazıları takip ediyorum ben

inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın. bak bizi biliyormussun bizde seni bilelim yaz buralara.

@esoba canim canını sıkma bazen boyle kasvetli zamanlar oluyor iste dagit Havanı nesenlr geri gel e mi
bu arada tsh falan anlamıyorum ama dahiliyeden ziyade endokrini oneririm onlar daha kapsamli bakiyor.

Allah yardımcınız olsun canim

Süt içmiyorsam tok karnına mı alayım ilacı peki? Süt içmiyorum ama peynir tüketiyorum ınun bi sıkıntısı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…