Bugun yok ama 2 gundur cok basim dondu. Kan miktarimiz degistiginden olurmus.kansizligin yoksa tabi.Baş dönmesi yaşayan var mı? Neden olur acaba. Bugun benim başım öyle çok döndü ki bayılıcam sandım. Tansiyon da ölçtüremedim
allah saglikla kavustursun canim. Insan bir sorun olunca buraya yazmaya bile korkuyor ama yaz sen iyi olur ins her seymerhabalar arkadaşlar ben kadınlar kulübünü ve 2015 subat annelerini başından beri takip ediyorum bende şu anda 18.5 günlük hamileyim hep buraya yazmak istedim ama hamilelim sorunlu geçti halada geçmekte riskim var yeni yeni sorunlar var bugün bi sorun daha öğrendim 3 lü taramam kötü çıktı amniyotik bantım var plesenta aşağıda uf ben ne yapçam lütfen dua edin buraya gelip biraz rahatlamak istedim aminyonsentezve ultrason önerilir denmiş RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ONA İNANCIM SONSUZ
Süt içmiyorsam tok karnına mı alayım ilacı peki? Süt içmiyorum ama peynir tüketiyorum ınun bi sıkıntısı olur mu?
Ben de okulda tost simitle geciriyorum. Evde de domates peynirdi zaten. Hic iyi beslenemiyorum gereksiz kilo alicam. Tatil iyiydi yawSelammm okul yoruyor okuyorum yazamıyorum takipteyim ama. Zar zor yemek yaptim cok acikiyorum okulda yiyecek bisey bulamıyorum da geldim hemen bi tost yedim kendime geldim.
@cimcimesultan sut icin muzlu süt oneririm bebek icin cok besleyici ben oyle içiyom ara ara. Ya da soguyunca havalar salep seversen onunla da icmis olabilirsin. Kahve dünyasının paket salepleri sutle pisince cok güzel oluyor okula gtmeden hep icerdim kisin o bahaneyle sut icmis de oluyom
amin inşallah duada başka yapabileceğim bişey yok aminyonsentezde kararsızımBugun yok ama 2 gundur cok basim dondu. Kan miktarimiz degistiginden olurmus.kansizligin yoksa tabi.
allah saglikla kavustursun canim. Insan bir sorun olunca buraya yazmaya bile korkuyor ama yaz sen iyi olur ins her sey
Amniyosentezi neden onerdiklerine bagli bence.amin inşallah duada başka yapabileceğim bişey yok aminyonsentezde kararsızım
3 lü teste sorun çıktığı için ancak göstermedim doktora daha sadece sonuç bölümünde yazıyodu bu üçlü testde down sendromu olan değilde yanıda noral tüp defekti varya onda sorun çıktı geçen hafta ayrınyılıya girdim bi sorundan bahsetmediler ama ayrıntılı için bebek daha küçüktü amniyotik bant için girmiştimAmniyosentezi neden onerdiklerine bagli bence.
3 lü teste sorun çıktığı için ancak göstermedim doktora daha sadece sonuç bölümünde yazıyodu bu üçlü testde down sendromu olan değilde yanıda noral tüp defekti varya onda sorun çıktı geçen hafta ayrınyılıya girdim bi sorundan bahsetmediler ama ayrıntılı için bebek daha küçüktü amniyotik bant için girmiştim
saol canım teşekkür ederim haftaya cuma yeniden ayrıntılıya girecem sonucuda ozaman gösterecem haftaya 19 haftamın içinde oluyorum inşallah bişey çıkmaz dua hep ediyorum sizinde dualarınıza ihtiyacım varcanım içini ferah tut ve bol bol dua et inşAllah sağlıkla bebeğine kavuşursun. Benim oğluşumunda 2 li testi yaptırdığımda ensesi kalınlık sınırında çıkmıştı test temiz çıktı 3 lü yaptırdım oda temiz çıktı ama kalbinde sıkıntı olabilir dediler ensesi kalın die. Ayrıntılıya gircem 25 eylülde sakin üzülüp bebeğinide içerde üzme sen güçlü ol bol dua et.
Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacakNasil oldular cnm annenle baban
bana da öğle yemeginden önce ic demişti doktorkan ilacını süt ürünleri ile alırsan etkiye tepki yapar bir işe yaramaz. tam tersine c vitamini yani portakal suyu ile filan alırsan emilimi daha kolay olur. kahvaltıda süt ürünü tüketiyorsan sabah aç karnına iç. ben öyle yapıyorum yıllardan beri kansızlık olduğu için öğrendim artık D:
Evet ancak anneler iyileştirir.hamilelik ekstra yükü kaldırmıyor.amin sağlık çok önemli canım. bu arada geçmiş olsun. gerçekten çok az insanız şu forumda yazan.keşke herkesler yazsada daha fazla dostluğumuz kurulsa.
sende umarım o neşeli halinle en kısa sürede dönersin inşallah. bende hala iyileşemedim. çok keyifsizim. annemlere gidicem yarın akşam hafta sonunu orada geçiricem. annem iyileştirir sanırım beni
ben bu ara herşeyi merak ediyorum zatenBirimiz öğrense de hepimize öğretse ne güzel oluraslında ben kimyagerim laboratuarda da sabun deneyimiz var ama kokulu sabunlar kalıplı sabunlar nasıl yapılır ben de merak ettim.
Sağol.Canım geçer sanırım. Allah dermansız dert vermesin.keyfimiz hep yerinde olur inşallah.burda hemen etkileniyoruz olumsuzluklardan da ondan çok yansıtma. Taraftarı değilim aslında.bizi biri korusa keşke dokuz ay dış etkenlere karşı.inşallah yoğun yada halsiz oldukları için girmiyorlardır, esoba seninde neşen yok yazılarından belli umarım sıkıntıları biran önce atlatırsın
Ah canim ya allah acil sifalar versinAnnemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
hayırlı haberlerle dönersin inşallahsaol canım teşekkür ederim haftaya cuma yeniden ayrıntılıya girecem sonucuda ozaman gösterecem haftaya 19 haftamın içinde oluyorum inşallah bişey çıkmaz dua hep ediyorum sizinde dualarınıza ihtiyacım var
merhabalar arkadaşlar ben kadınlar kulübünü ve 2015 subat annelerini başından beri takip ediyorum bende şu anda 18.5 günlük hamileyim hep buraya yazmak istedim ama hamilelim sorunlu geçti halada geçmekte riskim var yeni yeni sorunlar var bugün bi sorun daha öğrendim 3 lü taramam kötü çıktı amniyotik bantım var plesenta aşağıda uf ben ne yapçam lütfen dua edin buraya gelip biraz rahatlamak istedim aminyonsentezve ultrason önerilir denmiş RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ONA İNANCIM SONSUZ
Bana ilk gittiğimde önce al dedi ikincisinde sonra al dedi. Ama genelde aç alıyor burdakiler. Bilemiyorum.Nasıl ya bana kahvaltıdan sonra al dedi kan ilacını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?