2015 Şubat Anneleri

Baş dönmesi yaşayan var mı? Neden olur acaba. Bugun benim başım öyle çok döndü ki bayılıcam sandım. Tansiyon da ölçtüremedim
Bugun yok ama 2 gundur cok basim dondu. Kan miktarimiz degistiginden olurmus.kansizligin yoksa tabi.
allah saglikla kavustursun canim. Insan bir sorun olunca buraya yazmaya bile korkuyor ama yaz sen iyi olur ins her sey

Süt içmiyorsam tok karnına mı alayım ilacı peki? Süt içmiyorum ama peynir tüketiyorum ınun bi sıkıntısı olur mu?

yani şimdi ne desem boş canım herhangi bir süt ürünü olsada farketmez. ama doktorunu dinle sen yinede. ben yıllardır aç karınla içtiğim için o yüzden dedim. bende kansızlık çok olduğu için doktorlar sıkı sıkı tembihler süt ve süt ürünleri ile çay ile içmemeliymişim yani en az 1 2 saat süre ile. bende hemen sabah kalktığım gbi onu içiyorum zaten kahvaltı yapana kadar 3 saat geçiyor. yani hep böyle ayarladım kendimi.

Ben de okulda tost simitle geciriyorum. Evde de domates peynirdi zaten. Hic iyi beslenemiyorum gereksiz kilo alicam. Tatil iyiydi yaw

Bugun yok ama 2 gundur cok basim dondu. Kan miktarimiz degistiginden olurmus.kansizligin yoksa tabi.
allah saglikla kavustursun canim. Insan bir sorun olunca buraya yazmaya bile korkuyor ama yaz sen iyi olur ins her sey
amin inşallah duada başka yapabileceğim bişey yok aminyonsentezde kararsızım

Amniyosentezi neden onerdiklerine bagli bence.
3 lü teste sorun çıktığı için ancak göstermedim doktora daha sadece sonuç bölümünde yazıyodu bu üçlü testde down sendromu olan değilde yanıda noral tüp defekti varya onda sorun çıktı geçen hafta ayrınyılıya girdim bi sorundan bahsetmediler ama ayrıntılı için bebek daha küçüktü amniyotik bant için girmiştim

canım içini ferah tut ve bol bol dua et inşAllah sağlıkla bebeğine kavuşursun. Benim oğluşumunda 2 li testi yaptırdığımda ensesi kalınlık sınırında çıkmıştı test temiz çıktı 3 lü yaptırdım oda temiz çıktı ama kalbinde sıkıntı olabilir dediler ensesi kalın die. Ayrıntılıya gircem 25 eylülde sakin üzülüp bebeğinide içerde üzme sen güçlü ol bol dua et.

saol canım teşekkür ederim haftaya cuma yeniden ayrıntılıya girecem sonucuda ozaman gösterecem haftaya 19 haftamın içinde oluyorum inşallah bişey çıkmaz dua hep ediyorum sizinde dualarınıza ihtiyacım var

bana da öğle yemeginden önce ic demişti doktor

Evet ancak anneler iyileştirir.hamilelik ekstra yükü kaldırmıyor.

inşallah yoğun yada halsiz oldukları için girmiyorlardır, esoba seninde neşen yok yazılarından belli umarım sıkıntıları biran önce atlatırsın
Sağol.Canım geçer sanırım. Allah dermansız dert vermesin.keyfimiz hep yerinde olur inşallah.burda hemen etkileniyoruz olumsuzluklardan da ondan çok yansıtma. Taraftarı değilim aslında.bizi biri korusa keşke dokuz ay dış etkenlere karşı.
Başkalarına sorsan altı üstü çocuk yapıyorsun herkes yapıyor diyorlar ama.bu bir mucize ve bana göre olağanüstü bir durum. Çok fazla özen gösterilmeli.duygusala bağladım yine.

Bir havaya girdim akşamdan beri tv kanallarını ayarlıycam diye.mümkün değil yapamadım.demek insan her şeyi beceremiyormuş. Elektronik özürlü bu olsa gerek

Havalar baya serinledi usumeye bile basladim ama guzel oldu o sicaklar neydi ya bu halle hic cekilmiyodu ki ben yazi cok sevem biriyimdir cumartesi gunude esimin isyerinden bi kac kisi gelicek ne hazilasam diye kara kara dusunuyorum simdi birsuru sey hazirla getir gotur kaldir doldur onlar gider ortaligi topla mutfagi topla oyy oyy bi yemeklede olmazki bide iciceklermis bunlarin yemegi mezesi cart curt anneeeeee

hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Canım Allah yardımcımız olsun. Üçlü taramadan önce ikili yaptırmış mıydın? O nasıl çıkmıştı?

Progestan ilacini kullaniminiz ne durumda merak ettim. Doktor bana 20.haftaya kadar kullan dedi. Siz naptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…