2015 Şubat Anneleri

"oyyyyyy güzel anne" diyesim geldi bende dünden beri bu annelik olayına takık durumdayım belki okumuşsundur eltim yüzünden... burda paylaşmak beni rahatlatıyor olumsuz da olsa iyi dileklerimizi paylaşıyoruz, hayat hep güzelliklerle geçmiyor buradaki herkes bunun farkında paylaşmak rahatlatırsa sıkıntılarını yazmalısın

Süt içmiyorsam tok karnına mı alayım ilacı peki? Süt içmiyorum ama peynir tüketiyorum ınun bi sıkıntısı olur mu?

Peynir de süt ürünü yani kalsiyum var. Aldığın Demir'i etkileyebilir. Bazı Demir ilaçları aç veya yok fark etmiyor. Ferrosanol mü kullanıyosun? Tok iç dediyse doktor kahvaltıdan hemen sonra değil de bir birbucuk saat sonra iç istersen peynirdeki kalsiyum aldığın Demir'i engellemesin.

Geçmiş olsun.Allah hakkında hayırlısını versin. Az kaldı dayan bakalım

Bugun yok ama 2 gundur cok basim dondu. Kan miktarimiz degistiginden olurmus.kansizligin yoksa tabi.
allah saglikla kavustursun canim. Insan bir sorun olunca buraya yazmaya bile korkuyor ama yaz sen iyi olur ins her sey

Ben bir kanıma baktırayım en yakın zamanda o zaman canım.

ben gyno ferrosanol kullanıyorum böyle kapsül bir tarafı koyu kırmızı bir tarafı turuncu. onu işte aç karınla alıyorum. yani her doktor farklı söylüyor bu kan ilacı işini. bana herzaman aç karınla dendi birde ben zamanında böyle kaşık olarak içiyordum şurup idi. onun tadı işte berbat umarım çok düşmezde sadece hapla atlatırım

Bir havaya girdim akşamdan beri tv kanallarını ayarlıycam diye.mümkün değil yapamadım.demek insan her şeyi beceremiyormuş. Elektronik özürlü bu olsa gerek
al bendende o kadar .bu nedir arkadaş nerenin uydusuna bağlandık böyle.sabahtan beri deli oldum.eşim gelicek birazdan tv yok bizim maskot kız uyuya kaldı erkenden naaapçaz yaa

Canım ben de hep kansızdım. Iki yıl boyunca Maltofer Fol kullandım ben de aç alıyodum ve c vitamini de yanında. Anca iki yılda kan değerlerim yükselmeye başlamıştı. Ama işte doktor bıraktırdı ferrosenol ün ac veya tok alınması farketmezmiş prospektüsünde öyle diyodu.

bıraktırmıyorlar canım genelde. benim nedensiz kansızlıktı. en son işte adet olduğuma bağlandı adet olmam durunca 11 e kadar yükseliyor düşmüyor buna da şükür. ne yapalım içicez artık ilaçları. aç tok yeterki bebişler beslensin.

ferrosanol duodenal bagırsakta çözünüyor midede değil o yuzden farketmiyor canım..bizim aldıklarımız midede çözündüğü için besinlerle etkileşimi oluyor

Sanırım elevitteki 80mg Demir'i yeterli gördü. Maltoferde de 100mg vardı. Elevit kullandığım için maltoferi bıraktırdı fazla yüklemeye gerek yok dedi. Ama ben bir kan sayımımı yaptırayım diyorum yine de.

Ikili üçlüye göre daha kesin sonuç veriyor diyorlar. O iyiyse inşallah herşey çok iyi olacak zaten. Allah yardımcımız olsun canım.
Ikili üçlüye göre daha kesin sonuç veriyor diyorlar. O iyiyse inşallah herşey çok iyi olacak zaten. Allah yardımcımız olsun canım.
saolcanım Allah razı olsun inşallah herşey iyi olur

yaptır ben cuma yaptırmıştım yarın gidip bakıcam kaç çıkmış bana doktor decavite de devam ferroyada devam dedi. ama eminim yine 10 dan yukarı çıkmamıştır. neyse yarın aşı da var zaten oy kaçamadım yine gidip yaptırayım da kurtulayım.

S Sond canim canını sıkma bazen boyle kasvetli zamanlar oluyor iste dagit Havanı nesenlr geri gel e mi
bu arada tsh falan anlamıyorum ama dahiliyeden ziyade endokrini oneririm onlar daha kapsamli bakiyor.
Aile hekimi problem görünmüyor dedi.bilmiyorum artık başka test var mı bu hormonlar üçün

Evet okudum ama yorum yapmak istemedim. Ben kınamak istemiyorum. Hayatta neyi kınadıysam başıma geldi. Benim fikrim kürtaj günahsa o sonuca varan her şey aynı. Annemde vaktinde beni düşürmek için çok çabalamış ama malum şartlar, her şeyin ayıp olması, çok cocuk o duruma itmiş olabilir. Herkes aynı çevreye mensup değil ve aynı kafada hiç değil. Ne dedim kendim bile tam anlamadım ama geri dönüp okuyamıycam

Yağmur durmuyor hiç bu seferde bunalıma neden oluyor. Bir memnun olamadım. O meze işi bizim Tekirdağlı kocada da var ama kendi hazırlıyor.

al bendende o kadar .bu nedir arkadaş nerenin uydusuna bağlandık böyle.sabahtan beri deli oldum.eşim gelicek birazdan tv yok bizim maskot kız uyuya kaldı erkenden naaapçaz yaa
Eşin yapamıyor mu? Bizimki aldı eline bakalım ne yapcak yoksa televizyoncu çağırılm.benim için olmasa da olur ama bugün de aramızda kalsın var. Orda soğan yiyen hamile kadın aynı ben zaten tek farkım soğan yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…