amniyo da riskli bir islem. Iyi olur ins. Soyledigin sey ayrintili da gorunur artik haftasi da geldi3 lü teste sorun çıktığı için ancak göstermedim doktora daha sadece sonuç bölümünde yazıyodu bu üçlü testde down sendromu olan değilde yanıda noral tüp defekti varya onda sorun çıktı geçen hafta ayrınyılıya girdim bi sorundan bahsetmediler ama ayrıntılı için bebek daha küçüktü amniyotik bant için girmiştim
Gecmis olun canim..Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
doktor da surup veriyor duphalac gibi. Zeytinyagi ya da kayisi gibi bir defalik cozum oluyor. Alistirmamak lazim ya. Bence seb erken deme her sabah gir tuvalete yapacagina inan bekle. 3 gunde duzelir. Tabi kayisi ceviz bol su vs devam. Kaslar bizim kontrolumuzde. Hani vajinusmus diye bisey var bu da bilinc alti isi . Ne zaman stresli olsam yolculuk etsem kabiz olurum cok arastirdim ugrastim cozumu inanmakta buldum. Pek uzun anlattim ama idare edin artikHormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorumuff doktora mı gitsem ki.
evet tok karına almuyor aç karnına iyi geliyor.sıcağa yakın ılık su içmekte rahatlatabilir
geçmiş olsun canım yaa buz iyi geliyoda koydurmuyolar işte.tv izlerken koymaya çalış dikkatleri dağılıyorOglum gitti duvara vurdu kafasini. buz koyduk aglamaktan katildi buu sevmiyor alninda kocaman morluk. Biri gecmeden biri oluyor kafasi agir mi geliyor nedir
amniyo da riskli bir islem. Iyi olur ins. Soyledigin sey ayrintili da gorunur artik haftasi da geldi
Gecmis olun canim..
doktor da surup veriyor duphalac gibi. Zeytinyagi ya da kayisi gibi bir defalik cozum oluyor. Alistirmamak lazim ya. Bence seb erken deme her sabah gir tuvalete yapacagina inan bekle. 3 gunde duzelir. Tabi kayisi ceviz bol su vs devam. Kaslar bizim kontrolumuzde. Hani vajinusmus diye bisey var bu da bilinc alti isi . Ne zaman stresli olsam yolculuk etsem kabiz olurum cok arastirdim ugrastim cozumu inanmakta buldum. Pek uzun anlattim ama idare edin artik
Oglum gitti duvara vurdu kafasini. buz koyduk aglamaktan katildi buu sevmiyor alninda kocaman morluk. Biri gecmeden biri oluyor kafasi agir mi geliyor nedir
Bence riskli bir iş yapıyorsun. Doktora sormak lazım mutlaka. Bak belki ilacın barsakta emilmesi gerekiyor o kapsül onu barsağa kadar koruyor. Sen kapsülü atarsan direk midene gider belki emilimini engeller. İçtiğin boşa gider.
Yutamıyorum canım ya normal ilaçları bile kırıp içiyorum kapsülleride açıyorum işte. 1 sürahi su içsem inmiyo aşağı.bilmem canım birşey olurmu . bol suyla içmeye çalışsan belki yutabilirsin ama hap yutamayan gerçekten zorlanıyor. doktora veya hemşireye sor istersen.
Yutamıyorum canım ya normal ilaçları bile kırıp içiyorum kapsülleride açıyorum işte. 1 sürahi su içsem inmiyo aşağı.
üşüttüm sanırım acayip derece gazım var hafifken bebek diyordum ama içimde horon tepse bu kadar hareket edemez
Bi söyliyim canım saolasınBak benim Demir ilacım Maltofer Fol dü. Yutmuyosun çiğniyorsun. Hatta çikolata tadı vermişler. Doktoruna hapı yutamadığını söylersen belki Maltofer Fol verir.
Ben de okulda tost simitle geciriyorum. Evde de domates peynirdi zaten. Hic iyi beslenemiyorum gereksiz kilo alicam. Tatil iyiydi yaw
Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
Bir havaya girdim akşamdan beri tv kanallarını ayarlıycam diye.mümkün değil yapamadım.demek insan her şeyi beceremiyormuş. Elektronik özürlü bu olsa gerek
Havalar baya serinledi usumeye bile basladim ama guzel oldu o sicaklar neydi ya bu halle hic cekilmiyodu ki ben yazi cok sevem biriyimdir cumartesi gunude esimin isyerinden bi kac kisi gelicek ne hazilasam diye kara kara dusunuyorum simdi birsuru sey hazirla getir gotur kaldir doldur onlar gider ortaligi topla mutfagi topla oyy oyy bi yemeklede olmazki bide iciceklermis bunlarin yemegi mezesi cart curt anneeeeee
Aile hekimi problem görünmüyor dedi.bilmiyorum artık başka test var mı bu hormonlar üçün
Oglum gitti duvara vurdu kafasini. buz koyduk aglamaktan katildi buu sevmiyor alninda kocaman morluk. Biri gecmeden biri oluyor kafasi agir mi geliyor nedir
Slm kızlarben yeni katıldım aranıza 16 haftalık ikizlerime hamileyim
Yutamıyorum canım ya normal ilaçları bile kırıp içiyorum kapsülleride açıyorum işte. 1 sürahi su içsem inmiyo aşağı.
Ya siz ilac adi yazdikca ben kotu hissediyorum zira ne vitamin ne kan ilacini halen icmiyorum aklima bile gelmiyor vicdan yaptim simdi
Bi de demirin boşaltımi rahatlattigini soyleyen arkadaslar hangisini kullaniyor metak ettim cunku ben daha evvel kansızlık icin gyno ferresanol kkullandım ve asiri derecede kabizlik yapti bende o yuzden de icmiyorum biraz zaten kronik kabizligim var ibs sendromu dediklerinden
beni bilirmisin bilmem ama sürekli kabızlıktan şikayet ederdim. benim kan ilacı ilk başta pembe bir haptı şeker gibi. o bitti sağlık ocağındaki doktor gyno ferro sanolu yazdı o bana iyi geldi sanırım artık çok olmasada yapmaya başladım resmen patlıyacak gibi oluyordum yapamadığımdan demekki her ilaç herkese farklı etki ediyor. sende başka bir ilaç. yazdır doktoruna. belki o iyi gelir.
Çok sağol cnm sizin bebiş kaç haftalıkOyy bi ikiz annesi daha maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?