2015 Şubat Anneleri

amniyo da riskli bir islem. Iyi olur ins. Soyledigin sey ayrintili da gorunur artik haftasi da geldi

Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
Gecmis olun canim..
doktor da surup veriyor duphalac gibi. Zeytinyagi ya da kayisi gibi bir defalik cozum oluyor. Alistirmamak lazim ya. Bence seb erken deme her sabah gir tuvalete yapacagina inan bekle. 3 gunde duzelir. Tabi kayisi ceviz bol su vs devam. Kaslar bizim kontrolumuzde. Hani vajinusmus diye bisey var bu da bilinc alti isi . Ne zaman stresli olsam yolculuk etsem kabiz olurum cok arastirdim ugrastim cozumu inanmakta buldum. Pek uzun anlattim ama idare edin artik

Oglum gitti duvara vurdu kafasini. buz koyduk aglamaktan katildi buu sevmiyor alninda kocaman morluk. Biri gecmeden biri oluyor kafasi agir mi geliyor nedir

Oglum gitti duvara vurdu kafasini. buz koyduk aglamaktan katildi buu sevmiyor alninda kocaman morluk. Biri gecmeden biri oluyor kafasi agir mi geliyor nedir
geçmiş olsun canım yaa buz iyi geliyoda koydurmuyolar işte.tv izlerken koymaya çalış dikkatleri dağılıyor

Evet işte okul açıldı toplantılar falan stres yapmıştım. Bir de sabah yetişme Derdiyle giremedim. Inşallah canım inşallah düzelir ben her gün aynı saatte gireyim en iyisi.

bilmem canım birşey olurmu . bol suyla içmeye çalışsan belki yutabilirsin ama hap yutamayan gerçekten zorlanıyor. doktora veya hemşireye sor istersen.
Yutamıyorum canım ya normal ilaçları bile kırıp içiyorum kapsülleride açıyorum işte. 1 sürahi su içsem inmiyo aşağı.

üşüttüm sanırım acayip derece gazım var hafifken bebek diyordum ama içimde horon tepse bu kadar hareket edemez

Yutamıyorum canım ya normal ilaçları bile kırıp içiyorum kapsülleride açıyorum işte. 1 sürahi su içsem inmiyo aşağı.

Bak benim Demir ilacım Maltofer Fol dü. Yutmuyosun çiğniyorsun. Hatta çikolata tadı vermişler. Doktoruna hapı yutamadığını söylersen belki Maltofer Fol verir.

Ben de okulda tost simitle geciriyorum. Evde de domates peynirdi zaten. Hic iyi beslenemiyorum gereksiz kilo alicam. Tatil iyiydi yaw

Of bu beslenme isi cok sıkıntılı olacak okulda ve civarda güvenip alabileceğim bisey satan yer de yok ekmek arasi ve simitle de nereye kadar kof kg dedign gibi

Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak

Rabbim sifalar versin canim

Bir havaya girdim akşamdan beri tv kanallarını ayarlıycam diye.mümkün değil yapamadım.demek insan her şeyi beceremiyormuş. Elektronik özürlü bu olsa gerek

Bugun herkesin evinde ayni telas ayni azim

O kış buraya da Gelsin nolurrr yaniyoz hala

Aile hekimi problem görünmüyor dedi.bilmiyorum artık başka test var mı bu hormonlar üçün

Ferritin hormonu bi de kortizol muydu neydi Bi hormon daha vardi bunlari saglik ocagi bakmiyor sanrim bir de muhakkak insulin direncine gizli sekere baktir canim

oy kuzum kiyamam gecmis olsun rabbim esirgesn

Ya siz ilac adi yazdikca ben kotu hissediyorum zira ne vitamin ne kan ilacini halen icmiyorum aklima bile gelmiyor vicdan yaptim simdi

Bi de demirin boşaltımi rahatlattigini soyleyen arkadaslar hangisini kullaniyor metak ettim cunku ben daha evvel kansızlık icin gyno ferresanol kkullandım ve asiri derecede kabizlik yapti bende o yuzden de icmiyorum biraz zaten kronik kabizligim var ibs sendromu dediklerinden

benimde feriferdi daha önce kullandığım oda kaşık olarak kutu içinde açıp içiyorsun. doktoruna söyle sana şurup tarzı versin.seçenek çok demir ilaclarında.

beni bilirmisin bilmem ama sürekli kabızlıktan şikayet ederdim. benim kan ilacı ilk başta pembe bir haptı şeker gibi. o bitti sağlık ocağındaki doktor gyno ferro sanolu yazdı o bana iyi geldi sanırım artık çok olmasada yapmaya başladım resmen patlıyacak gibi oluyordum yapamadığımdan demekki her ilaç herkese farklı etki ediyor. sende başka bir ilaç. yazdır doktoruna. belki o iyi gelir.

Yemekti utuydu kizi uyutmaydi derken bu saat olmus pilim bitti bile gözler gidiyor uzun sure yatistan sonra okul temposu cekilmiyor hele sıcak ve o pis kokuda butun gun tuvalete bike gidememek pofff gebeler çalışmasin yaa

Ay cok sevindim adina ben onu kullandim daha beter yapti dr bidaha onu yazinca icmedm yalan yok. Aslinda hamilelikte biraz daha rahat gibiyim sabah cikabliyorum sukur o yuzden yillar sonra gelen bu luksu bozmayi gozum yemiyor once bi kanima baktraym olmadi cok gerekiyirsa dedgn gibi farklisini deniyim canim saolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…