yaptır ben cuma yaptırmıştım yarın gidip bakıcam kaç çıkmış bana doktor decavite de devam ferroyada devam dedi. ama eminim yine 10 dan yukarı çıkmamıştır. neyse yarın aşı da var zaten oy kaçamadım yine gidip yaptırayım da kurtulayım.
Devlet Hastanesindeki doktor kolay kolay yaptırma diyemez demezCanım 10 da düşükmüş zaten. Benim 10ken ben sabah akşam Demir kullanıyodum yani 200 mg. Decavitle Demir'i kullanman normal o zaman. Tetenoz olayında senin doktora güvenmiştim yaptırma dese yaptırmıycaktımbakalım son bir umut benimkine sorayım.
Aile hekimi problem görünmüyor dedi.bilmiyorum artık başka test var mı bu hormonlar üçün
Progestan ilacini kullaniminiz ne durumda merak ettim. Doktor bana 20.haftaya kadar kullan dedi. Siz naptiniz
Bende hala kullanıyorum. Her gittiğim de bu kutu son diyerek veriyo. Daha devam ediyorum şimdilik. Ama dozu düşürdüProgestan ilacini kullaniminiz ne durumda merak ettim. Doktor bana 20.haftaya kadar kullan dedi. Siz naptiniz
Ben kapsülü yutamıyorum içini açıp içiyorum. Bişi olurmu ki ?ben gyno ferrosanol kullanıyorum böyle kapsül bir tarafı koyu kırmızı bir tarafı turuncu. onu işte aç karınla alıyorum. yani her doktor farklı söylüyor bu kan ilacı işini. bana herzaman aç karınla dendi birde ben zamanında böyle kaşık olarak içiyordum şurup idi. onun tadı işte berbat umarım çok düşmezde sadece hapla atlatırım
Bu demir hapı etki etmiyor mu? Ben hayatım boyunca o dertteydim ama hamilelikte olmadı şükür. Canım iki gün ıspanak yemeği ye. İncir ya da akşamdan çerez ye. Çözecek bakalımHormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorumuff doktora mı gitsem ki.
elektronik işlerinden tv den pc den ben anlarım o pek anlamaz öyle işlerden.öyle olduğu halde yapamdım internetende baktım falan ama yok olacak gibi değil.tv nin arkasındaki kartı bayiisine götürecekmişiz annem öyle dedi. bende denk gelince izliyodum aramızda kalsını.binnur kaya ya bayılıyorum zaten oynadığı karaktere de bayılıyorum.sırf onun için izliyorum.çok hoş bi aile dizisi.Eşin yapamıyor mu? Bizimki aldı eline bakalım ne yapcak yoksa televizyoncu çağırılm.benim için olmasa da olur ama bugün de aramızda kalsın var. Orda soğan yiyen hamile kadın aynı ben zaten tek farkım soğan yemiyorum.
bnde kullanıyorum cnm 19+2 yizBurda sanırım bir kişi.kyllanıyor sadece.Pirelideve başka okumadım.
bende aynen öyleydim canım sabahları aç karnına 2 3 adet kuru kayısı yiyip 2 bardak da su içiyorum şimdi çok rahatım şükürHormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorumuff doktora mı gitsem ki.
Bu demir hapı etki etmiyor mu? Ben hayatım boyunca o dertteydim ama hamilelikte olmadı şükür. Canım iki gün ıspanak yemeği ye. İncir ya da akşamdan çerez ye. Çözecek bakalım
Şeker yükleme değilde gulikozum 80 yüksek değilHormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorumuff doktora mı gitsem ki.
Ben kapsülü yutamıyorum içini açıp içiyorum. Bişi olurmu ki ?
Ben kapsülü yutamıyorum içini açıp içiyorum. Bişi olurmu ki ?
ilgilenen hemşirenin sana haber vermesi lazım beni tlf arayıp çağırmışlardıkızlar bu arada yarın sağlık ocağına gidip aşımı yaptırayım diyorum uygun bir zaman dimi 19+2 yoksa biraz daha beklesemmi ki 20 yi doldursak??
demir içinde yine sabahları çekirdekli siyah üzüm ve gün içinde hurma yiyorum kan tahlilinde demirim tavan yapmış. drDemir çok iyiydi de doktor bıraktırdı. Onu aldığımda acayip rahattı tuvalet olayı. Şimdi elevitte de Demir var ama o multivitamin olunca mı bilmiyorum etkilemedi sindirimi. Hatta belki o bile kabız yapıyor olabilir. Aspirin folik asit ve kan sulandırıcı iğnem var belki onlar yapıyodur. Bugün sabah toplantı var diye koşturmasaydım iyiydi. Ispanagı da sen birkeresinde yaptım demiştin taa o zaman almıştım kaç hafta oldu pişiremedimyenisini alıp yapayım en iyisi.
Şeker yükleme değilde gulikozum 80 yüksek değil
bende aynen öyleydim canım sabahları aç karnına 2 3 adet kuru kayısı yiyip 2 bardak da su içiyorum şimdi çok rahatım şükür
evet tok karına almuyor aç karnına iyi geliyor.sıcağa yakın ılık su içmekte rahatlatabilirKayısı kar etmiyor daha doğrusu onun etkisi olana kadar evden çıkmam gerekiyor gittiğim yerde de yapamıyorumakşam kayısı yiyorum su içiyorum ama etkilemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?