2015 Şubat Anneleri

aynen, :) kafaya takıyorum sonra niye bebeğim bugün sakin diye bakıyorum akşama doğru coşuyor yine :)

bende rüyamda erkek bebek gördüm diğer başka hurafelere de uyoyordu karın şekli falan görümcelerim k.v dem falanda hep erkek görüyolardı , hiç bulantı tiksinme bilmem ne yaşamadım , sonuç : bi kızım olacak dün öğrendim : ))))

kızlar günaydın sabun resimleri yüzünden uyarı yemişim satış yapmaya teşebbüs etmişim..... neyse bişi sormak istiyorum aras ismi kuranda geçiyor mu? bilgisi olan var mı?

bizde tersi çıktı annem hep rüyasında kız görüyordu ki genelde rüyaları çıkar ama ben en başından beri erkek hissediyordum ve öylede oldu..hatta şu cinsiyet takvimlerinde bile kız çıkıyordu..tek sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil

allah sag salim kucagniza almayi nasip etsin insallah =) hayirlisi olsun erkek hissediyo gbiym

günaydın kızlar 3 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum çok uyumaktan olsa gerek
sabah 8 de uyanıyorum bişey yok sonra tekrar yatıyorum kalktığımda çatlayacak mübarek

kızlar günaydın sabun resimleri yüzünden uyarı yemişim satış yapmaya teşebbüs etmişim..... neyse bişi sormak istiyorum aras ismi kuranda geçiyor mu? bilgisi olan var mı?

pek severim aras ismini ama kur anda geçiyor mu bilmiyorum bir de her kuranda geçen ismi koymamakta fayda var anlamı güzel olmayabilir iyi araştırmak lazım

sen öğretmendin de mi ben yanlış mı hatırlıyorum hafızam pek iyi değildir de , öyleyse ayrılman iyi tabi yaz tatiliyle zaten bileşiyor
yok canım değilim yanlış hatırladın heralde halkla ilişkiler uzmanıyım ben işim çok yoğun ve stresli şimdi izin verseler çıkarım yani öle durumdayım

Evet haklisiniz önce saglik =) bnde erkek hissediyorum,yada erkek bebek istedigim icin mi öyle hc bilmiyorum,cuma gunu ikili tarama testim war :)

şimdi baktımda kur an da geçmiyormuş anlamıda:Kalın Yün, At kılı anlamında (Aras nehri)
1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.2. Doğu Anadolu’da bir ırmak.

pek severim aras ismini ama kur anda geçiyor mu bilmiyorum bir de her kuranda geçen ismi koymamakta fayda var anlamı güzel olmayabilir iyi araştırmak lazım
yok kuzum biz eşimle aras ismini istedik yanına başka isim olmadan ama kv kurandan da bir isim olsun yanına da Talha ismini koyun dedi bende aras kuranda geçiyorsa talhaya gerek kalmadı diyebileyim

yok canım değilim yanlış hatırladın heralde halkla ilişkiler uzmanıyım ben işim çok yoğun ve stresli şimdi izin verseler çıkarım yani öle durumdayım

benim hafızam çok kötü son yıllarda yakın geçmişi pek tutamıyorum kafamda , olaylar içinde öyle eşimle tartıştığımız konuların nedenlerini falan hep unutuyorum bi süre geçince , ama böylesi daha rahat oluyor : ))) nesee hımm anladım canım stresli bi işin var öyleyse hak verdim sana şimdi

şimdi baktımda kur an da geçmiyormuş anlamıda:Kalın Yün, At kılı anlamında (Aras nehri)
1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.2. Doğu Anadolu’da bir ırmak.
bir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem

bir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem

bi hocaya sorabilirsin ilahiyatçı..senin yazdıgın anlam pek güzelmiş inş dünya hayatında da böyle özel bir insan olur, anlamı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…