Bunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
Evet hayatım 18. Haftamda verdi gerçekten iyi geldi , bi danış istersen doktoruna, uygun görürse kullan derim.gebelikten önce mi vermişti, benim son yıllarda oldu kafam doldu artık heralde , yenilerini almıyor bellek hemen siliyor , adı ne ilacın bari not alayım da gebelikten sonra kullanırım olmazsa, gerçi hamilelerde balık yağı kullanabiliyorlar galiba
Ne dense boş, sen nasıl be şekilde rahat edeceksen en doğrusu odur.. Allah ıslah etsinBunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
Zor bir sinavdan geciyorsun canim kendini uzme fazla dua et evine yuvasina baglansin esinle otur konus boyle devam ederse sonuclarinin ne olacagini ailesinin sacma sapan gorusmelerle yikilacagini ve bunun donusu olmayacagini soyle kimi erkek asiri tepki verildiginde daha cazip geliyor daha fazlasini yapiyor kendinden emin konus sinirini bastir aglama konusurken guclu ol ve tekrarinda nelerle karsilacagini anlamasini sagla zor durum hamilelik doneminde esler bosluga dusebiliyormus bizdeki hormon degisikleri agresif aglama durumlari erkegi ite biliyormus tabi onceden bakimli hos cilveli halimiz ilk uc ay kalmiyor kusmalar basagrisi halsizlik vb. onlara firsat vermiyor cuma gunu hurmetine ins esin gittigi yoldan doner sana simsiki baglanir bebeginize cok iyi bir baba olur. sen guclu ol dimdik ayakta oldugunu hissettir ve once savas evliligin icin birakip gitmek kolay sonrasi zor savasmadan pes etmeyi dusunme sakin ...Bunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
durum çok kötü hele de hamile bi bayan için , kadınlarla demişsin sayısı fazla acaba telefon dışında da görüşmesi var mı bu kişilerle , gitmem umrunda değil demişsin demekki fazlasıyla o kadınlara takmış kafayı , eşini aldatan birinden "benim çocuklarm önemli değil yeterki onun adı duyulmasın onun canı sıkılmasın " diyen birini bile görmüştüm, bu erkeklere göz açtırmayacan iki yakası bir araya gelmeyecek cebinde parası kalmayacak ki kimse bunlara bakmasın parasız olunca o kadınlarda gelmez zaten , ailen köydelermiş hoş olmasalarda milletin ağzını büzemezsin ama onlar konuşacak diye de seni umursamayan bi adamla aynı yatağı paylaşmak zor tabiki , onun ailesi seni destekler mi bu durumda onlarla konuşmayı denesen bi
aynen öle canım ne kadar doğcağını bilmiyoruz ama şöle bişey var bişeye ihtiyacımız olsa gidip alacak kimsem yok el kadar bebeyi de sokağa çıkaramam o yüzden bende boy boy alıyorum napayım mecburum yaniKimi bebek 3,5 kilo dogup cabuk buyuyor 0-3 ayliklar elinde kaliyor. Kolay giydirebilmk onemli o yuzden ustune tam olan degil de hafif dökumlu kiyafetler rahat giydiriliyor. Bir arkadasim 35 haftalik dogurdu dogumdan sora premature kiyafeti almisti. Yani bebegine gore degisiyor o yuzden bence durumu kurtarcak kadar alinmali simdi. Herkes cok alma der ama cok kullaniliyor aslinda ama ortada bebek olmadigindan neyi ne kadar kullanacagini bilemiyorsun
Evet hayatım 18. Haftamda verdi gerçekten iyi geldi , bi danış istersen doktoruna, uygun görürse kullan derim.
Ders alması şart bu konuda, restini çeksin ve elinde avukata verecek belgeleri mutlaka bulunsun, bugünün yarını da var.
Zor bir sinavdan geciyorsun canim kendini uzme fazla dua et evine yuvasina baglansin esinle otur konus boyle devam ederse sonuclarinin ne olacagini ailesinin sacma sapan gorusmelerle yikilacagini ve bunun donusu olmayacagini soyle kimi erkek asiri tepki verildiginde daha cazip geliyor daha fazlasini yapiyor kendinden emin konus sinirini bastir aglama konusurken guclu ol ve tekrarinda nelerle karsilacagini anlamasini sagla zor durum hamilelik doneminde esler bosluga dusebiliyormus bizdeki hormon degisikleri agresif aglama durumlari erkegi ite biliyormus tabi onceden bakimli hos cilveli halimiz ilk uc ay kalmiyor kusmalar basagrisi halsizlik vb. onlara firsat vermiyor cuma gunu hurmetine ins esin gittigi yoldan doner sana simsiki baglanir bebeginize cok iyi bir baba olur. sen guclu ol dimdik ayakta oldugunu hissettir ve once savas evliligin icin birakip gitmek kolay sonrasi zor savasmadan pes etmeyi dusunme sakin ...
Bu konuda sana katılıyorum cnm adamin yapicagi varsa hamile veya baska bisey olmasina gerek yok yapiyo ben ne adamlar biliorum tas gibi karilari var ama aldatiyolar kisilik.meselesiiyi hoş da bende bu hamile bayanların eşlerinin aldatmaya meyilinin arttığı konusuna inanmıyorum bi türlü , o ruh onda varsa istersen hep bakımlı ol güzel görün istediğini yap boş , şeref haysiyet meselesi diye düşünüyorum , karısı hamileymiş de şartlar onu buna itmiş , yok kardeşim o zaman eşi prostat olan kadınlarda bu adam gözümün önünde donuna işiyor diye aldatsın .
Cikma imkanin yoksa al tabi. Kiyafetsiz kalmak da iyi degil. Yegenin 3600 dogdu hic kusmadi hizli kilo aldi 0-3 ay hic giyinmedi hatta 3-6 ayi da 2 haftada atladi. Oglum kusardi kilosu 3100 her bedenden giyindi ama yine de cabuk buyuyorlar. Cinsiyet belli olsa da ben de alsm biseyler konustukca heveslendim. Daha kiyafetleri yikamasi hazirlamasi varaynen öle canım ne kadar doğcağını bilmiyoruz ama şöle bişey var bişeye ihtiyacımız olsa gidip alacak kimsem yok el kadar bebeyi de sokağa çıkaramam o yüzden bende boy boy alıyorum napayım mecburum yani
Insan her şeyi unutuyor bıdıkları görünce dmi :)onu bi sorayım bakim ne dicek , en son gittiğimde de sormadım bi daha ne zaman gelim diye , cinsiyeti öğrenince heyecanlandık : )))) saol canım
Ben arastirmistim gectigine dair bisey bulamadim. Zaten onemli olan da guzel bi isim koymak. Kuranda gecenleri koymak belki daha hostur ama oule olsa peygberimiz torunlarina oyle yapardi misal huseyin gecmiyor ama tercih etmoskızlar günaydın sabun resimleri yüzünden uyarı yemişim satış yapmaya teşebbüs etmişim..... neyse bişi sormak istiyorum aras ismi kuranda geçiyor mu? bilgisi olan var mı?
Kadin niye aldatmiyor kocasi ilgilenmeyince. Oruc tutsun karisinin hamileligi boyunca kendine guvenmeyen adam. Boyle seyin bahanesi mi olur. Sanki kadin kendi kendine hamile kaldiiyi hoş da bende bu hamile bayanların eşlerinin aldatmaya meyilinin arttığı konusuna inanmıyorum bi türlü , o ruh onda varsa istersen hep bakımlı ol güzel görün istediğini yap boş , şeref haysiyet meselesi diye düşünüyorum , karısı hamileymiş de şartlar onu buna itmiş , yok kardeşim o zaman eşi prostat olan kadınlarda bu adam gözümün önünde donuna işiyor diye aldatsın .
tşk ederim canım kv kurandan da isim koyun diyince aras geçiyor mu geçmiyor mu araştırmaya girdim tek isim istiyorum çünkü ama eşimde annemi kırmayalım demeye başladı ....Ben arastirmistim gectigine dair bisey bulamadim. Zaten onemli olan da guzel bi isim koymak. Kuranda gecenleri koymak belki daha hostur ama oule olsa peygberimiz torunlarina oyle yapardi misal huseyin gecmiyor ama tercih etmos
Olk oglumun ilk adi diye arastirdim gecmiyor o da
Cnm ben ozele gidicem 300 lira central hastanesine gidiyorum prof yapcakMerhabalar benimde bir kizim olucak insallah baktimda hep erkek isimleri var kiz bebek isimlerinide paylasirsaniz sevinirim.kafam cok karisti.ayrica ist.da olupta renkli doppler yaptiran var mi? Hangi hastane ve nekadara yaptirdiniz
Rabbim yardımcın olsun canımBunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
:) valla bende çok hevesliyim bi yandan da şöle düşünüyorum ben 5900 doğarak bir rekora imza atmışım annem ablamın kalan 5 aylık tulumlarını giydirmiş çünkü bana aldıkları kollarımdan geçmemiş:) bende öle doğurursam diye şüpheliyim eşimde 4000 doğmuş irimişiz ikimizdeCikma imkanin yoksa al tabi. Kiyafetsiz kalmak da iyi degil. Yegenin 3600 dogdu hic kusmadi hizli kilo aldi 0-3 ay hic giyinmedi hatta 3-6 ayi da 2 haftada atladi. Oglum kusardi kilosu 3100 her bedenden giyindi ama yine de cabuk buyuyorlar. Cinsiyet belli olsa da ben de alsm biseyler konustukca heveslendim. Daha kiyafetleri yikamasi hazirlamasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?